- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
benim aklima takilan konu şu : şimdi orda protesto edenlerin terör örgütü yandaşlarindan ne farki kaldi? beni biri aydinlatsin
polise saldirmaksa---->saldirdilar
milletin malina zarar vermekse---->verdiler
devletin malina zarar vermekse----> verdiler
eee sonrada biz çevreciyiz yok biz iyiz diye geçinmesinler
hiçbir partiye oy vermeyen biri olarak bu olaylarda herşeye zarar veren insanlara birtek sözüm olacak Allah'indan bulsunlar!!
biber gazı kapsüllerinin fotosunu çekip başbakanın twetterına yazmışlar '' bunlar depozitolu mu '' diye :)))
https://twitter.com/tylerdurden_/status/341147719001333760/photo/1
Reuters muhabirinin sorusuna kızan BASBAKAN ERDOGAN şunları söyledi;
"Sokaklarda eylemlere katılanları toplum olarak adlandıramazsınız. Toplumun bir kısmı derseniz anlarım ancak toplumun tamamı değil. Şu an bizim evlerinde tuttuğumuz yüzde 50'lik bir kesim var. Onları evlerinde zor tutuyoruz. Sen ne diyorsun?"
.
Arkadaşlar ..
Yandaş medya ya da satılmış medyaya ders vermek bizim elimizde.
Seyretmeyin , almayın.
Bu kanallarda calısan bir arkadaşımla konuşuyordum.
Acaba dedim hangisi kırılma noktası olup gerçekleri yazmaya başlayacak.
Zira bir tanesi başı çekecek , tirajları düüşünce paniklerler.
Ve aldığım cevap bu kanallarda reklam iptalleri başlamış.
Tirajlarıda düşerse paniklerler ve hükümet felan takmadan başlarlar gerçekleri yazmaya.
Unutmayın sanatçılarıda , medyayı var eden halktır.
Korkmaları gereken tek güç gene halktır!
Deli olcsm bu nasil bir suursuzluk kafaniz basmiyomu saldiriyi yapan halka zulmeden polis insanlar sakin birsekilde protedto ediyordu bunu bu hale getiren kim..uzaydami yasiyorsunuz yoksa laf olsun fiyemi orta yazi yaziyorsunuz ...
Reuters muhabirinin sorusuna kızan BASBAKAN ERDOGAN şunları söyledi;
"Sokaklarda eylemlere katılanları toplum olarak adlandıramazsınız. Toplumun bir kısmı derseniz anlarım ancak toplumun tamamı değil. Şu an bizim evlerinde tuttuğumuz yüzde 50'lik bir kesim var. Onları evlerinde zor tutuyoruz. Sen ne diyorsun?"
Buyrun resmen tehdit etmeye devam ediyor.
Bunun görevi orta yolu bulmak değil mi bir başbakan olarak?
Yok ama adam kendinden emin
Dün kan gövdeyi götürürken kalkmış açılışa gitmiş zaten şok oldum..
bu olay kesinlikle cok başka yerlere çekilmeye başladı
ülke parcalanıyor baştakkilerin umrunda değil kısasa kısas yapacağına şu olaya bir dur demiyor
bilmiyorum ki amaç ne?
herkesin ölmesini mi bekliyorlar?
nereye kadar bu inat sürecek.
ben de çevreye zarar veren insanları kınıyorum.
empati yapınca o talan edilen, zarar verilen dükkanlar babamın olsa çok üzülürdüm herhalde.
inşallah böyleleri ayıklanır da gönülden art niyetsiz gidenler kendilerini daha iyi ifade ederler.
katılan kendi canına değil bu ülkeye zarar weriyor maalesef..
yabancı basının gazıyla(yani zaten onlar bunu istiyor!) meydanlara koşup ülke kurtaranlar yol bu değil maalesef..
Renginam RTE'nin geri adım atmaya pek niyeti yok benim gördüğüm eee bizim halkında geri adım atmaya gerek yok . ya polis halkın soyunu kurutacak yada halk polisin . böyle saçma sapan bir şey yanihiç bir şeye değil yanan canlara acıyorum . sabahtan sınavım vardı okula gittim . malum final haftası. finallerin iptal olma olayı varmış . rektöre mektup yazılmış . cevap bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?