• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Isteyen istesigi eylemi yapar.
Katilan kendi canina zarar veriyo sonucta masum bi eylem degil bu.
Amaci Erdogana karsit olanlarin toplanmasi ( niye toplandiklarini unutup isi inada bagladilar)

Basbakan ulkeden kacmis diyenler bile var:)
Adam aylar once yaptigi ulusal bir randevuyu niye iptal etsin.

benim aklima takilan konu şu : şimdi orda protesto edenlerin terör örgütü yandaşlarindan ne farki kaldi? beni biri aydinlatsin

polise saldirmaksa---->saldirdilar
milletin malina zarar vermekse---->verdiler
devletin malina zarar vermekse----> verdiler

eee sonrada biz çevreciyiz yok biz iyiz diye geçinmesinler
hiçbir partiye oy vermeyen biri olarak bu olaylarda herşeye zarar veren insanlara birtek sözüm olacak Allah'indan bulsunlar!!

Arkadaslar eylemi destekliyorum ancak ve ancak 4. gununden itibaren danisikli dovusten baska bir sey degil

Azicik arastirin altindan neler ciktigina bir bakin
Yapilan provakasyonlar Erdoganin ortaligi kizistirmasi hepsi birer oyun

Lutfen sagduyulu olup ulkemizi yem etmeyelim
Kac gundur olaylar daha kotu sonuclar dogurmasin diye bekliyorum ulkemiz batiyor
bir ulkeyi cokertmenin en iyi yontemi ic kargasa yaratmaktir
Birileri emellerine ulasiyor buna izin vermeyelim artik

Amac goz dagi vermek birlik beraberligi saglamakti oldu
bu korku yeter onlara

Fakat birileri artik dur demeli ...

benim aklima takilan konu şu : şimdi orda protesto edenlerin terör örgütü yandaşlarindan ne farki kaldi? beni biri aydinlatsin

hiçbir partiye oy vermeyen biri olarak bu olaylarda herşeye zarar veren insanlara birtek sözüm olacak Allah'indan bulsunlar!!

Ben hemen sizi aydınlatayım ;

Cadırında uyuyan insanlara sabah ezanında saldıran --> Polisti
Milletin malına zarar veren ----> sivil polis ve akp genclık kolları uyeleridir
Devletin malı demek = Halkın demektir --- > Polisler çekildiği an nefes alan halk yerdeki çöpleri toplayıp, kendılerını bırakıp hayvanlara yardımcı olmaya çalışmıştır !..

Bunların hepsının ıspatı var resımlerle , videolarla ıspatlı ( izleyin bir zahmet artık )

birazda sosyal medyadan görüntüler;

1)faşist direnişçiler gaz bombalarından zarar gören sokak köpeğine yardım ederken
2) güzel bir yaklaşım gülümsetti
3)işte türk polisinin gözünden biz!! yani düşman

$asdfg.webp$asd.webp$asdf.webp

Direnişi gösteren kanalları izleyip gülenin bırakın dininden, siyacı inancından ben insanlığından bile şüphe ederim..
Her ne olursa olsun , orda dayak yiyen, kaşı gözü patlayanlar İNSAN İNSAN ..
Herşeyi geçtim kadınlar nasıl savunabiliyor bu vahşeti !
Orda tacize uğrayan , tecavüzle tehtit edilen , köşeye sıkıştırılan sizin hemcinsiniz ..

Bahsettiğiniz ve inandığınızı savunduğunuz Allah size bunların hesabını sormayacak mı ?
İzlerken vicdan azabı bile duymayan kalpleriniz gerçekten Allah'a inanıyor mu bir yoklayın derim ...
'' Zülm etmeyin '' emrini veren Allah ..
Siz zülme gülüyorsanız orda bir yanlışlık var demektir..
Canım bizim milletimiz tecavüze uğrayan kadına "orasını burasını açıp mini etek giyip tahrik etmeseydi adamları kendi kaşınmış" diyen insanlarla dolu.Buna mı tepki gösterecekler.Kadın kısmının ne işi var öyle anarşik anarşik eylemlerde.Haketmiş,otursaydı evinde hanım hanımcık başına bunlar gelmezdi.

Isteyen istesigi eylemi yapar.
Katilan kendi canina zarar veriyo sonucta masum bi eylem degil bu.
Amaci Erdogana karsit olanlarin toplanmasi ( niye toplandiklarini unutup isi inada bagladilar)

Basbakan ulkeden kacmis diyenler bile var:)
Adam aylar once yaptigi ulusal bir randevuyu niye iptal etsin.

katılan kendi canına değil bu ülkeye zarar weriyor maalesef..

yabancı basının gazıyla(yani zaten onlar bunu istiyor!) meydanlara koşup ülke kurtaranlar yol bu değil maalesef..

Reuters muhabirinin sorusuna kızan BASBAKAN ERDOGAN şunları söyledi;

"Sokaklarda eylemlere katılanları toplum olarak adlandıramazsınız. Toplumun bir kısmı derseniz anlarım ancak toplumun tamamı değil. Şu an bizim evlerinde tuttuğumuz yüzde 50'lik bir kesim var. Onları evlerinde zor tutuyoruz. Sen ne diyorsun?"

Buyrun resmen tehdit etmeye devam ediyor.
Bunun görevi orta yolu bulmak değil mi bir başbakan olarak?
Yok ama adam kendinden emin
Dün kan gövdeyi götürürken kalkmış açılışa gitmiş zaten şok oldum..

Deli olcsm bu nasil bir suursuzluk kafaniz basmiyomu saldiriyi yapan halka zulmeden polis insanlar sakin birsekilde protedto ediyordu bunu bu hale getiren kim..uzaydami yasiyorsunuz yoksa laf olsun fiyemi orta yazi yaziyorsunuz ...

bu olay kesinlikle cok başka yerlere çekilmeye başladı
ülke parcalanıyor baştakkilerin umrunda değil kısasa kısas yapacağına şu olaya bir dur demiyor
bilmiyorum ki amaç ne?
herkesin ölmesini mi bekliyorlar?
nereye kadar bu inat sürecek.

Burada ve takip ettğim baska sitede de ortak bişey farkettim kim polise saldırıldının,kim etraf yakıldı yıkıldının sorusunu sorarsa hemen ardından hepsi sözleşmiş gibi hiçbir partiye oy vermiyorum,akpye oy vermiyorum diye tekrarlıyor.1 değil 3 değil 5 değil.Hep bununla karşılaşıyorum.İlginç geldi.Oy verip vermemeniz kime oy verip kime vermediğiniz zerre ilgilendirmiyor ki kimseyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X