• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim aklima takilan konu şu : şimdi orda protesto edenlerin terör örgütü yandaşlarindan ne farki kaldi? beni biri aydinlatsin

polise saldirmaksa---->saldirdilar
milletin malina zarar vermekse---->verdiler
devletin malina zarar vermekse----> verdiler

eee sonrada biz çevreciyiz yok biz iyiz diye geçinmesinler
hiçbir partiye oy vermeyen biri olarak bu olaylarda herşeye zarar veren insanlara birtek sözüm olacak Allah'indan bulsunlar!!

bencede çözüm şiddet değil şu olaya bakarmısın ağaç çevre eylemi yapılıyor ağaçlar yakılıyo vala anladıysam Adana Haber | VAL CO'TAN GSTERCLERE ARI okuyun KIZLAR istanbuldaki ağaç diğer şehirlerdeki ne peki ÇÖZÜM ŞİDDET DEĞİL ...

$923061_616405538369463_2001124966_n.webp$923061_616405538369463_2001124966_n.webp

Bazılarının din anlayışı bu işte..

Reuters muhabirinin sorusuna kızan BASBAKAN ERDOGAN şunları söyledi;

"Sokaklarda eylemlere katılanları toplum olarak adlandıramazsınız. Toplumun bir kısmı derseniz anlarım ancak toplumun tamamı değil. Şu an bizim evlerinde tuttuğumuz yüzde 50'lik bir kesim var. Onları evlerinde zor tutuyoruz. Sen ne diyorsun?"
.

Sokaktakı eyleme katılan toplum değil evde zor tuttugu yuzde 50 toplum değil mi ?
Aklına ekmek banayım senin RTE.

Arkadaşlar ..
Yandaş medya ya da satılmış medyaya ders vermek bizim elimizde.
Seyretmeyin , almayın.
Bu kanallarda calısan bir arkadaşımla konuşuyordum.
Acaba dedim hangisi kırılma noktası olup gerçekleri yazmaya başlayacak.
Zira bir tanesi başı çekecek , tirajları düüşünce paniklerler.
Ve aldığım cevap bu kanallarda reklam iptalleri başlamış.
Tirajlarıda düşerse paniklerler ve hükümet felan takmadan başlarlar gerçekleri yazmaya.
Unutmayın sanatçılarıda , medyayı var eden halktır.
Korkmaları gereken tek güç gene halktır!

:72: :72:
big-thumbs-up-smiley-emoticon.gif
:72: :72:

Deli olcsm bu nasil bir suursuzluk kafaniz basmiyomu saldiriyi yapan halka zulmeden polis insanlar sakin birsekilde protedto ediyordu bunu bu hale getiren kim..uzaydami yasiyorsunuz yoksa laf olsun fiyemi orta yazi yaziyorsunuz ...

bu nasıl bir uslup adam gibi yorum yazamıyor musunuz kafanız basmıyor mu felan saygısızlığa gerek var mı..? bizde aynı cümleleri biliyoruz yazabiliriz ama şahsa dönüyor olay..Saygısızlığın gereği yok..!!!

Neden Tayyip Erdoğan bu kadar zıtlaşıyor ,
Ben bunun artık danışıklı dövüşüklü bir olay oldugunu dusunuyorum.
Polis gitgide şiddetini arttırıyor , halk yılmıyor ..
İnsanları bile bile kışkırtıyorlar .
İlk 2 gün parti adına birşey yokken şimdi akpci, chpci ,mhpciler türedi..
Çok yanlış işler dönüyor çok..

Dış politikanın direnişe destek bahanesiyle karışması da çok miğde bulandırıcı ..
Allah'ım ülkemi önce Başbakan ve yandaşcılarından sonra da diğer düşmanlarımızdan koru ..

ben de çevreye zarar veren insanları kınıyorum.
empati yapınca o talan edilen, zarar verilen dükkanlar babamın olsa çok üzülürdüm herhalde.

inşallah böyleleri ayıklanır da gönülden art niyetsiz gidenler kendilerini daha iyi ifade ederler.

Olayı aslında seçmeninin gözünde kendi lehine çevirmeye başladı Tayyip Erdoğan.Tıpkı Cumhuriyet mitinglerinde olduğu gibi mağdura yatıyor oyları yükselmezse çok şaşırırım.İlk günler bu kadar savunulmuyordu bugünler de savunucular dönmüş

Reuters muhabirinin sorusuna kızan BASBAKAN ERDOGAN şunları söyledi;

"Sokaklarda eylemlere katılanları toplum olarak adlandıramazsınız. Toplumun bir kısmı derseniz anlarım ancak toplumun tamamı değil. Şu an bizim evlerinde tuttuğumuz yüzde 50'lik bir kesim var. Onları evlerinde zor tutuyoruz. Sen ne diyorsun?"

Buyrun resmen tehdit etmeye devam ediyor.
Bunun görevi orta yolu bulmak değil mi bir başbakan olarak?
Yok ama adam kendinden emin
Dün kan gövdeyi götürürken kalkmış açılışa gitmiş zaten şok oldum..

Erdoğan kendisine Taksim'deki olaylarla ilgili soru soran muhabire, "Siz işte buradan Reuters'ı böyle bilgilendiriyorsunuz. Türkiye'de bütün fiziki şartları ile eğitim meselesini en ideal seviyeye getiren derslikler açan, bunun yanında üniversitelerde harçları kaldıran bir sistemi biz kurmuşuz." şeklinde cevap verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fas gezisi öncesi Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Erdoğan kendisine soru soran Reuters muhabirine soru ile karşılık verdi. Muhabir Birsen Altaylı Başbakan'a şu soruyu sordu: "Gezi Parkı ile başlayan olaylar hükümete karşı başlayan bir muhalefet gibi algılanıyor. Sizin bu olaylara karşı olan toplumdaki bu hareketi küçümser bir tavırda olmanız kitleleri daha fazla öfkelendirdiği şeklinde yorumlar var. Siz buna katılıyor musunuz. Herhangi bir yumuşatıcı bir tavır içine girecek misiniz?"

Erdoğan da kendisine soru soran muhabire, "Yumuşatıcı ifadeler ne olabilir? Bunu bana öğretirseniz, ona göre konuşurum. Bütün toplum demeyin. Toplumu suçlamayın. Bir kısım derseniz aklıma yatar. Bütün illerde bunlar olabilir. Bütün illerde bu ideolojik yapıların uzantıları vardır. Aşırı uçların belli illerde yapılanmaları var. Onlar devreye girmiş olabilir. Burada ne oluyor da böyle bir adım atılıyor? Siz ne mesaj aldınız?" şeklinde karşılık verdi.

Bunun üzerine kendi aldığı mesajı açıklayan muhabir, "Benim aldığım mesaj; toplumun yarıya yakın bir kesiminin hükümetin uygulamalarından rahatsız olduğu yönünde. Eğitimden tutun, alkol yasaklamalarından herkes kendisi ile ilgili yasağa karşı harekete geçiyor. Alanlarda gördüğümüz insanlar siyasi olarak bir yere bağlı olmayan insanlar. Alanlardaki insanların çoğu CHP'yi de desteklemiyor." şeklinde konuştu.

Erdoğan da bunun üzerine şunları söyledi: "Şu anda bizim evlerinde zorla tuttuğumuz bu ülkenin en az yüzde 50'si var. Biz onlardan sabırlı olmasını istiyoruz. Sakın bu oyunlara gelmeyin. Eğitimde daha önce görülmemiş adımları attığımızdan dolayı mı bu eleştirileri alıyoruz? Eğitime yönelik orada bir pankart mı gördünüz? Siz buradan Reuters'ı böyle bilgilendiriyorsunuz. Türkiye'de bütün fiziki şartları ile eğitim meselesini en ideal seviyeye getiren derslikler açan, bunun yanında üniversitelerde harçları kaldıran bir sistemi biz kurmuşuz. Eğitimle ilgili orada bir tane bir şey görmedim. Alkol yasağı yoktur, düzenlemesi vardır. Fransa'da uygulamalara bak. Orada bu uygulamaların ne denli ileri olduğunu göreceksin."

bu olay kesinlikle cok başka yerlere çekilmeye başladı
ülke parcalanıyor baştakkilerin umrunda değil kısasa kısas yapacağına şu olaya bir dur demiyor
bilmiyorum ki amaç ne?
herkesin ölmesini mi bekliyorlar?
nereye kadar bu inat sürecek.

Renginam RTE'nin geri adım atmaya pek niyeti yok benim gördüğüm eee bizim halkında geri adım atmaya gerek yok . ya polis halkın soyunu kurutacak yada halk polisin . böyle saçma sapan bir şey yani :ssz::ssz::ssz: hiç bir şeye değil yanan canlara acıyorum . sabahtan sınavım vardı okula gittim . malum final haftası. finallerin iptal olma olayı varmış . rektöre mektup yazılmış . cevap bekliyoruz

inanin ben taraf tutmuyorum bunu ngordum az once tweeterda
taraf tutmuyorum dediysem bebek katilinin tarafinda da deilim tabi :47:
$BL07bkKCUAA10xK.webp

ben de çevreye zarar veren insanları kınıyorum.
empati yapınca o talan edilen, zarar verilen dükkanlar babamın olsa çok üzülürdüm herhalde.

inşallah böyleleri ayıklanır da gönülden art niyetsiz gidenler kendilerini daha iyi ifade ederler.

bunu ben sen düşünebiliyrsak başbakan düşünemiyor mu
anlamıyorum ki ne alıyorlar
bu şekilde halk durmaz durmak istese bile tüm Türkiye ayağa kalkmışken hangi tarafı durduracaksın?
hem niye polis değil de halk dursun öyle bir durum da var.
dün polis Beşiktaş'tan cekilince halk da temizliğe başladı demek ki çekilince oluyormus

dizimag'te tepkisiz kalmamış, jeneriklerde göstermişler desteklerini.

hele game of thrones müziği üzerinde direniş yazılarını okuyunca gözler iyice dolu dolu oldu

:72:

Adam umrumda değilsiniz demeye geiiriyor.

Akp li arkadaşlarım bu adamın oyununa gelmeyin evlerin de zor tutttuğumuz % 50 var diyerek halkı birbirine kırdırmaya çalıışıyor.
Günlerdir insanları deliren yaptığı açıklamalar.
Tarafsız bakın lütfen.
O nasıl bir söylem ?

Son düzenleyen: Moderatör:
katılan kendi canına değil bu ülkeye zarar weriyor maalesef..

yabancı basının gazıyla(yani zaten onlar bunu istiyor!) meydanlara koşup ülke kurtaranlar yol bu değil maalesef..

O kirilan dokulen yerler onarilir agaclar yeserir tekrar ama o gazi yedikten sonra saglik geri gelicekmi??
Aralarinda hem hamile hem astim hastasi olan varmis??
Yazik degil mi icindeki cana. Bir inat ugruna niye duruyosun ki?
Amac erdogani indirmekse o zaman oyunu verme icin rahat eder.
Birde bos bos haberlerle birbirini dolduran insanlar var..

Gezi parkina gelince 8 senedir icine giremedigim icinde baliciler kendini bilmez erkeklerin oldugu yer. Neyini savunucam ki bunun??

Renginam RTE'nin geri adım atmaya pek niyeti yok benim gördüğüm eee bizim halkında geri adım atmaya gerek yok . ya polis halkın soyunu kurutacak yada halk polisin . böyle saçma sapan bir şey yani :ssz::ssz::ssz: hiç bir şeye değil yanan canlara acıyorum . sabahtan sınavım vardı okula gittim . malum final haftası. finallerin iptal olma olayı varmış . rektöre mektup yazılmış . cevap bekliyoruz

evet kuzum ya benim kpssyi kazanmak şuan tek hayalim
ama ilk defa bu kadar umrumda değil ya ilk defa zerre çalışmak istemiyorum
vatan sevgisi her şeyden de önceymiş gercekten.
bizi bu hale koyuyorlar ya benim çalışamadıgım her gün haram olsun onlara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X