Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben her yaptığını savunmuyorum zaten Ak partli olmam at gözlüğü takmam anlamına gelmiyor ki..

Nedense herkes bu zihniyette..Ak partili olunca tamam iş bitti her dediği ok diye bir şey yok..

Rabbim kimsenin hakkını kimsede bırakmasın..Var ise zaten kalmaz..

İnşallah ülkemiz bir çıkmaza girmez olaylar bitmiyor bitmeyecek de..Ama eylem yapanlar da bir sağına bir soluna baksınlar kimlerle nereye gittiklerine..Türk bayrağının yanında apo nun bayrağı pkk lar ile yürüyorlar bende bunu hazmedemiyorum..

Her yaptığını savunduğunun delili Erdoğan'ın köklü ve zengin bir aile olduğunu söylemenden çok belli oluyor güzelim. Gemicikleri nasıl savunsam diye düşündün. Aklına böyle bir fikir geldi heralde. Ama tutmadı. Belediye başkanı olmadan önce kirasını Refah partisi ödüyordu. O kadar kötü durumdaydı. Belediye başkanı olduktan sonra da servetine yatırım yapmaya başladı zaten. Şu an servetini bir araştır. Sünnet altınlarını biriktirerek mi yapmış anlarsın:27:

Ayrıca başbakanın Apo'cuğuyla kucaklaşıyor, çok seviyorlar birbirlerini. Bunları nasıl hazmediyorsun?

Çok milliyetçi gördüm seni bu konuda, halbuki Suriye konusunda ben ırkçı olmuştum? Yemezler.

başbakan kendi bölüyor ülkeyi, 500000 kişi toplarım diyor.
kendini basitleştiriyor böyle olunca.
orta yolu bulacağına inadına gidiyor.

adam ınada bındırdı ıyıce
gerı adım atmıyor
göZ :34: korkusundan kaçtı zaten ülkeden. Ama bız alışkınız. Reyhanlı davasında da yoktu pıyasa da.
Anıtkabıre edılen çırkın sözlere ne cevabı olacak çok merak edıyorum, sonuçta onun adamı

Öncelikle olaya şunu kabullenerek başlayın;
Tayyip kendi söyledi polis sert davrandı, doğrudur dedi.
Biz yalancıyız, Tayyip de bizimle birlikte yalancı o zaman.
Zaten başbakanımızla tek ortak noktamız bu şu an...

İstanbul da göz altıan alınan bir arkadaşın ifadeleridir.

Öncelikle beni düşünen avukat arayan yardımcı olan merak eden herkese teşekkürler.

Eve geldim iyiyim. Yaşadıklarımı yazmak istiyorum tek amacım gözaltında yaşananlardan herkesin haberi olsun. Başka bi amacım yok baştan söylemek istiyorum. Olayları en başından ve edilen tüm küfürler ve hakaretleri belirterek yazacağım. Tüm açıklığı ile..

Dün akşam (03.06.2013 tarihinde) saat 21:00 civarında Beşiktaş barboras bulvarı ışıkların orda gözaltına alındım. Ne bir küfür etme veya taş atma gibi bir eylemde bulunuyordum. Görür görmez kolumdan kıvırarak aldılar. Nasıl gözaltına alındığımı bazı arkadaşlarda televizyonda görmüş. Ardından cehennem başladı. Sahil tarafında ki ışıkları geçip sahil tarafında ki iett durakların başındayken gören her polis ve çevik kuvvet tekme yumruk atmaya başladı. Yaklaşık 100 150 metre boyunca yani kadıköy iskelesinin oraya gelene kadar önüne gelen yumruk tokat tekme atıyordu. Bu vatanı siz mi kurtaracaksınız .mına koyduğumun çocukları, .rospu çocukları gibi küfür ve hakaretlerin sonu gelmedi. Gözaltı otobüsüne gidene kadar kaş kişinin vurduğunu sayamadım bile. Tam otobüslerin yanına geldiğimde bir otobüsün arkasında bir kaç seslendi getir buraya. Otobüsün arkasına alıp onlarda tekme yumruk atmaya başladılar. Sonradan öğrendim kamera olduğu için otobüsle duvar arasına almışlar dövmek için. Gözaltı otobüsüne(iett) geldiğimde ışıklar sönüktü ve içerken bi kızın yalvarış sesleri geliyordu:"Ben bişey yapmadım abi" Otobüse binerken ve bindikten sonra vuranları göremedim bile. Karanlıkta tek yapabildiğim kafamı tutmaktı. Küfürler hakaretler devam ediyordu. Oturdum yanımdan geçen herkes vuruyordu. Ayağa kalktım ve köşeye geçtim. Oturmamı istediler oturunca her geçen vuruyor dedim yine küfür edip tokat yumruk atıp oturttular. Kıza vuruyorlardı boğazını sıkıyorlardı. İsmi Süleyman olan bir sivil polis kıza aynen şunları söyledi: Seni burda domaltıp .ikerim. Ve kızın verdiği cevap içler acısı idi. Kız kısık bi sesle: “Tamam abi”, diyebildi. Ve ardından otobüste bulunan 3 kişiydik üçümüze zorla “Türk polisini seviyorum. “Vatanımı seviyorum” diye bağırttılar. Daha yüksek daha yüksek diyerek defalarca. Hakaretlerin dayağın ardı arkası kesilmiyordu. Ortam biraz durulur gibi oldu bu sefer başka bir arkadaşı getirdiler. Çocuğun burnu kırılmıştı. Çoçuğa neden yüzünü korumadın dediğimde iki kişi zorla tuttu üçüncü kişi üç kere burnuma yumruk attı dedi. Ara ara getirilenler oluyordu. Ardından getirdikleri Bahçeşehir üniversitesinden Mustafa diye bi arkadaştı. 20 tane çevik saldırmıştı ayakta durmaya hali yoktu ve gözaltı otobüsünün yanında tokat yumruk yetmedi kafasına kaskla vurdular o da yetmedi kafasını otobüsün camına vurdular. Otobüse vurarak soktular. Elleri arkadan kelepçeli, başı kanayarak yere oturdular. Başının kanadığını gördük yanına gittim bez ile(burnu kırılan arkadaşın kanlı tişörtü) ile başında ki kan dinsin diye tutuyordum Süleyman denilen polis bana küfür etti ve s.ktir git yerine dedi. Kanıyor dedim. Kanasın dedi. Umrunda değildi. Adamı o yaralı halde kelepçeli tutuyorlardı bi kaç polise söyledik en sonunda birisi açtı kelepçeyi. Ve asıl ikinci içler acısı olay karakolda ifade için konuşurken oldu. Mustafa bana şöyle sordu: “Otobüste bana vurdular mı ne oldu?” dedi. Arkadaşımız hatırlamıyordu. Aklı tam olarak yerinde değilmiş otobüste iken. Son olarak gözaltı otobüsünde tuvalet ihtiyacımızı karşılamaydk sadece bir şişe su verdiler. Ardından rapor için hastane ve ardından karakola götürüldük. Karakola götürüldüğümüzde avukat ordusu vardı. Ve polisler artık bize ricayla konuşuyorlardı. Avukatlara, avukatlara çağrı yapan arkadaşlarımıza dostlarımıza ve bizim için endişelenen herkese çok teşekkür ederim. Bu yazıda en ufak bir abartma yoktur, yaşanan herşey gerçektir ve tek amacım gerçekleri herkesin birinci ağızdan duyması.

Zulme isyan devam ediyor. Bu faşist düzen bozulacak.

Erkan Yolalan

----

Ağlayarak okudum ..
Unutmayın bunları ,
Unutturmayın .
İşte emir kulu dediğiniz,halkının güvenliğini(!) sağlamaya çalışan polis bu işte GÖRÜN ARTIK GÖRÜN!!!!Lanet olsun...

yok onlar eylemi gösteren kanalları izleyince gülüyorlarmış:ssz:

Bizim de yüzümüz gülecek elbet.
Bu ülke buralara kolay gelmedi
Tüm dünya parmak ısırdı.
Atatürk ü onaylamayan, tebrik etmeyen, gıpta etmeyen hiçbir dünya lideri kalmadı.
Kolay değil öyle yıkmak, parçalamak, yok etmek, gülmek...

"Tencerem var tavam var, çapulcuyum havam var.” Atamızdan yadigar hergün duble Rakım var"
twitterdan alıntı
:1::1:

Son düzenleyen: Moderatör:

Her yaptığını savunduğunun delili Erdoğan'ın köklü ve zengin bir aile olduğunu söylemenden çok belli oluyor güzelim. Gemicikleri nasıl savunsam diye düşündün. Aklına böyle bir fikir geldi heralde. Ama tutmadı. Belediye başkanı olmadan önce kirasını Refah partisi ödüyordu. O kadar kötü durumdaydı. Belediye başkanı olduktan sonra da servetine yatırım yapmaya başladı zaten. Şu an servetini bir araştır. Sünnet altınlarını biriktirerek mi yapmış anlarsın:27:

Ayrıca başbakanın Apo'cuğuyla kucaklaşıyor, çok seviyorlar birbirlerini. Bunları nasıl hazmediyorsun?

Çok milliyetçi gördüm seni bu konuda, halbuki Suriye konusunda ben ırkçı olmuştum? Yemezler.

bu benim eksikliğim ve kabul edip özür de diledim..

Kimsenin kimseye bir şey yedirmeye çalıştığı yok..O adi herifi hazmedemiyorum aksile al öldür deseler seve seve derim bu konuda hem fikiriz..Ben olanlara ve arkadaşlarımın saçma şeylere takılıp konuyu ayrı bir boyuta çalışmalarına sinir oluyorum..

İÇKİ ZİNA SİGARA yasakları konusunda tabiri caiz ise at gözlüğü taktım..Bu konuların benim nazarımda savunulacak yeri yok..

$b9.webp

Kahraman esnaf, zulme karşı

protesto yeyince NTV çark etti ....

iki saattir olaylar üzerine yayın yapıyor pek de yanlı değil...

neymiş demekki protesto hakkı varmış ve işe yarıyormuş...

bu benim eksikliğim ve kabul edip özür de diledim..

Kimsenin kimseye bir şey yedirmeye çalıştığı yok..O adi herifi hazmedemiyorum aksile al öldür deseler seve seve derim bu konuda hem fikiriz..Ben olanlara ve arkadaşlarımın saçma şeylere takılıp konuyu ayrı bir boyuta çalışmalarına sinir oluyorum..

İÇKİ ZİNA SİGARA yasakları konusunda tabiri caiz ise at gözlüğü taktım..Bu konuların benim nazarımda savunulacak yeri yok..

O zaman yazarken Başbakanınızın Apo'yla olan sevgi yumaklıklarını da yazın. Tek taraflı karalamaya çabalamayın. Tekrar tekrar yazmayayım şimdi burada nasıl güzel anlaştıklarını. Zinayı kim serbest bırakmış bunu da bir araştır.

Direnişi gösteren kanalları izleyip gülenin bırakın dininden, siyacı inancından ben insanlığından bile şüphe ederim..
Her ne olursa olsun , orda dayak yiyen, kaşı gözü patlayanlar İNSAN İNSAN ..
Herşeyi geçtim kadınlar nasıl savunabiliyor bu vahşeti !
Orda tacize uğrayan , tecavüzle tehtit edilen , köşeye sıkıştırılan sizin hemcinsiniz ..

Bahsettiğiniz ve inandığınızı savunduğunuz Allah size bunların hesabını sormayacak mı ?
İzlerken vicdan azabı bile duymayan kalpleriniz gerçekten Allah'a inanıyor mu bir yoklayın derim ...
'' Zülm etmeyin '' emrini veren Allah ..
Siz zülme gülüyorsanız orda bir yanlışlık var demektir..

Olayı çok farklı hale getiriyorsunuz.
Ne demokratik hakkını kullananları ne de eylemi desteklemeyenleri, aşağılamaya, hakaret etmeye kimsenin hakkı yok.
Herkes sözlerine dikkat etsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X