Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne gibi biraz acik anlatirmisin
Kürtaj yasası falan da çıkmadı,bi süre gündem değişsin diye kullanıldı.
Sonra dendi ki kliniklerde değil tam teşekküllü hastanelerde yapılcak bundan sonra.
Sandıkta oy verip de seçtikleri vekilin icraatlerini takip etmiyolar.Hizmet aldıklarını sanıyolar.
ÇOK ÖNEMLİ HER YERDE PAYLAŞIN BU SAYFADA KALMASIN
http://www.facebook.com/photo.php?v=180915745405219&set=vb.245848732200771&type=2&theater
Doktora gitmeden ilaç yazdıramıyorsun, 2 liralık ilaç 10 tl oluyor. E o zaman eczaneden direk alırım diyorsun, devlet diyor ki zor alırsın, recete olmadan ilaç vermiyorum!
PÖFF sana bilemedin:))
Sünnet altınlarıyla![]()
ay tabi ya.. bağlı olduğu grup yüzünden.
bu arada doğan değil, doğuş grubu.
Tabi ki anlatırım. Rejim değiştirmek icin Suriyeye girmek istemeyen, Irakta ağzı yanan amerika bizi maşa olarak kullandı. Bunun karşılığında da dış borclarımızın bir kısmını sildi.
Zaten din sömürüsüyle başa geldi bu hükümet.
Bilmeyenler bu şekilde başımızı yaktı...
Starda doğuş grubunundu değilmi? Bu olaylar olurken güzellik yarışması yayınlıyorlardı![]()
Tamam adam dinimizdeki şeyleri söylüyor peki kendi neden uygulamıyor.. 7 ceddini doyururken neden kul hakkından bahsetmiyor...
Bunların cevabı nasıl verecek...
Alkol konusunda ise içmek isteyen zaten bir yolunu bulup ona ulaşır... Şimdi İran' a bir bakalım orada da alkol içmek, satmak yasak... Ama içmek isteyen bir şekilde buluyor..İnanın tüketimde yasağa rağmen çok çok fazla...
İnsanlar bir çok şeyin bilincinde... Buna karşı neden yasa koyulmalı... Daha cazip yapmak için mi ? :26: İnsanları kısıtlayarak bir yere itmeye çalışmakta bir diktatörlüktür...
Bizim ülkemiz bu hale gelecek bir ülkemiydi türk medyasını geçtim yabancı medyada göründükçe izledikçe göz yaşlarımı tutamıyorum herkes tedirgin çocuklar okula gitmeye korkuyor güven vermesi gereken polislerimize herkes tepkili bi uzlaşma olmalı tabi ağaçlarımız yok olmasın ama taş atarak biber gazı yiyerek yada ülkemize zarar vererek değil olaylar boyutunu aştı bazılarının işine geliyor.Görüşümüz ne olursa olsun ne olur barış içinde yaşayalım Biz demokratik bir ülkeyiz sandıklarda memnuniyetimizi şikayetimizi gösterelim.![]()
ya durup durup düşünüyorum
bu olanlar gerçek mı??
Bu adamlar TÜRK POLISI mı?
Bız düşman mıyız?
Yakında apoyu başbakan yaparlarsa hııç şaşırmam, erdoğan da sekreterı olur
Sosyal Medya direnişinizi gösterirken bilinçli olun !!!
Bu bir sivil direniştir !!
Daha ilk gün biz her ırktan her kesimden insanla tek yürek olup direndik.
Hiçbir bayrak hiçbir siyasi logo yoktu.
Direnişinizi yaparken en ufak bir Türk Bayrağı kullanmanız Kürtleri, Ermenileri, Lazları, Çerkezleri saf dışı bırakmanız anlamına gelir.
Unutmayın biz Türklük için direnmiyoruz İktidarın bu ülkede yaşayan her ırka gösterdiği zulme direniyoruz !
Aynı şey Kürtler için de geçerli sosyal medyada Apo BDP bayrakları görüyorum bu şekilde Türkleri saf dışı bırakırsınız.
Hepimiz insanız, ırkların, bayrakların olmadığını düşünün hepimiz safi insanız ! Zulme baskıya direneceksek eğer bayraklarımızı rozetlerimizi soyumuzu ırkımızı bir kenara koyup tek bir insan tek bir millet olmamız gerekiyor !