Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne gibi biraz acik anlatirmisin

Tabi ki anlatırım. Rejim değiştirmek icin Suriyeye girmek istemeyen, Irakta ağzı yanan amerika bizi maşa olarak kullandı. Bunun karşılığında da dış borclarımızın bir kısmını sildi.

Kürtaj yasası falan da çıkmadı,bi süre gündem değişsin diye kullanıldı.
Sonra dendi ki kliniklerde değil tam teşekküllü hastanelerde yapılcak bundan sonra.

Sandıkta oy verip de seçtikleri vekilin icraatlerini takip etmiyolar.Hizmet aldıklarını sanıyolar.

Yok ben işin orasında değilim gerçekten.Yazılanların dogruluk payı olsa haklısın der başımı sallarım zaten.Üzüldüğüm yazılanların % 30unun gerçeği yansıtmayıp gönül bağlılığıyla inanılması.Başka bişey değil.

Sosyal Medya direnişinizi gösterirken bilinçli olun !!!

Bu bir sivil direniştir !!

Daha ilk gün biz her ırktan her kesimden insanla tek yürek olup direndik.

Hiçbir bayrak hiçbir siyasi logo yoktu.

Direnişinizi yaparken en ufak bir Türk Bayrağı kullanmanız Kürtleri, Ermenileri, Lazları, Çerkezleri saf dışı bırakmanız anlamına gelir.

Unutmayın biz Türklük için direnmiyoruz İktidarın bu ülkede yaşayan her ırka gösterdiği zulme direniyoruz !

Aynı şey Kürtler için de geçerli sosyal medyada Apo BDP bayrakları görüyorum bu şekilde Türkleri saf dışı bırakırsınız.

Hepimiz insanız, ırkların, bayrakların olmadığını düşünün hepimiz safi insanız ! Zulme baskıya direneceksek eğer bayraklarımızı rozetlerimizi soyumuzu ırkımızı bir kenara koyup tek bir insan tek bir millet olmamız gerekiyor !

Son düzenleme:
Doktora gitmeden ilaç yazdıramıyorsun, 2 liralık ilaç 10 tl oluyor. E o zaman eczaneden direk alırım diyorsun, devlet diyor ki zor alırsın, recete olmadan ilaç vermiyorum!

devlet maddi yonunumu du$undu bilmiyorum ama bizim milletimiz hap$ursa antibiyotik alan bi toplum maalesef :(
surekli ilaç almak iyi bir$ey deilki

ertesi gun hapini bilemiycem ama o ayri dava
bonibon $ekeri gibi avuç avuç ilaç içmenin onune geçilmesi için bi yol olarak gordum ben yazini okyunca ..

PÖFF sana bilemedin:))
Sünnet altınlarıyla:1:

POOF GÖRDÜNMÜ DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLURDU DERLERDİ DE İNANMAZDIM ADAM ÇEYREKLERLE GEMİCİK ALDI OĞLUNA :):):)

SEVGİLİ ;filtrekahve

POLİSİN YAPTIĞI HER SALDIRI DELİL İÇİN BU ADRESTE TOPLANIYOR
http://delilimvar.tumblr.com/

O VİDEO VE ONUN GİBİ NİCE REZİLLİKLER VAR BURDA

Direnişinizi yaparken en ufak bir Türk Bayrağı kullanmanız Kürtleri, Ermenileri, Lazları, Çerkezleri saf dışı bırakmanız anlamına gelir.

Unutmayın biz Türklük için direnmiyoruz İktidarın bu ülkede yaşayan her ırka gösterdiği zulme direniyoruz !

Aynı şey Kürtler için de geçerli sosyal medyada Apo BDP bayrakları görüyorum bu şekilde Türkleri saf dışı bırakırsınız.

Hepimiz insanız, ırkların, bayrakların olmadığını düşünün hepimiz safi insanız ! Zulme baskıya direneceksek eğer bayraklarımızı rozetlerimizi soyumuzu ırkımızı bir kenara koyup tek bir insan tek bir millet olmamız gerekiyor !

Tabi ki anlatırım. Rejim değiştirmek icin Suriyeye girmek istemeyen, Irakta ağzı yanan amerika bizi maşa olarak kullandı. Bunun karşılığında da dış borclarımızın bir kısmını sildi.

niye o zama adam her yerde suriye diya kendii yirtiyor

Zaten din sömürüsüyle başa geldi bu hükümet.
Bilmeyenler bu şekilde başımızı yaktı...

Din sömürüsü daha önce başlamıştı aslında. Erdoğan o sıra çok üstüne gidilen mağdur durumuna düştü gibi oldu yani çok uğraştılar şiir vakası falan derken bu da durumu çok iyi kullandı. Siyasette de ne zaman böyle durumlar olsa tarih hiç şaşmaz medyanın mağdur gösterdiğini iktidar yapar. Bir de belediye başkanlığından gelme bir güven vardı insanlarda. Artı daha önceki hükümetten ağzı yanma falan.. bir de bunu deneyelim diyen guruplar oldu. Ama din olgusu daha sonra ortaya çıktı bence.

Tamam adam dinimizdeki şeyleri söylüyor peki kendi neden uygulamıyor.. 7 ceddini doyururken neden kul hakkından bahsetmiyor...
Bunların cevabı nasıl verecek...
Alkol konusunda ise içmek isteyen zaten bir yolunu bulup ona ulaşır... Şimdi İran' a bir bakalım orada da alkol içmek, satmak yasak... Ama içmek isteyen bir şekilde buluyor..İnanın tüketimde yasağa rağmen çok çok fazla...
İnsanlar bir çok şeyin bilincinde... Buna karşı neden yasa koyulmalı... Daha cazip yapmak için mi ? :26: İnsanları kısıtlayarak bir yere itmeye çalışmakta bir diktatörlüktür...

Ben her yaptığını savunmuyorum zaten Ak partli olmam at gözlüğü takmam anlamına gelmiyor ki..

Nedense herkes bu zihniyette..Ak partili olunca tamam iş bitti her dediği ok diye bir şey yok..

Rabbim kimsenin hakkını kimsede bırakmasın..Var ise zaten kalmaz..

İnşallah ülkemiz bir çıkmaza girmez olaylar bitmiyor bitmeyecek de..Ama eylem yapanlar da bir sağına bir soluna baksınlar kimlerle nereye gittiklerine..Türk bayrağının yanında apo nun bayrağı pkk lar ile yürüyorlar bende bunu hazmedemiyorum..

ya durup durup düşünüyorum

bu olanlar gerçek mı??

Bu adamlar TÜRK POLISI mı?

Bız düşman mıyız?

Yakında apoyu başbakan yaparlarsa hııç şaşırmam, erdoğan da sekreterı olur

Bizim ülkemiz bu hale gelecek bir ülkemiydi türk medyasını geçtim yabancı medyada göründükçe izledikçe göz yaşlarımı tutamıyorum herkes tedirgin çocuklar okula gitmeye korkuyor güven vermesi gereken polislerimize herkes tepkili bi uzlaşma olmalı tabi ağaçlarımız yok olmasın ama taş atarak biber gazı yiyerek yada ülkemize zarar vererek değil olaylar boyutunu aştı bazılarının işine geliyor.Görüşümüz ne olursa olsun ne olur barış içinde yaşayalım Biz demokratik bir ülkeyiz sandıklarda memnuniyetimizi şikayetimizi gösterelim. :34:

Biz de daha barışçıl olmasını isterdik, başbakan bizi tehdit etmeseydi.
Lakin orada "sen kimi tehdit ediyorsun?" diye gaza gelen çok fazla genç, coşkulu ve provokatör insan var.
İlk günde biraz "ben buraların sahibiyim" tavrını bıraksaydı işler bu duruma gelmezdi.
Tahrik ettikçe etti ve bu yüzden olaylar devam ediyor.
Bir başbakanın teröristlere kucak açıp kendi halkını tehdit etmesi çok düşünülmesi gereken bir olay. Bu tavrıyla ülkeyi resmen "biz %50'lik kısım ve siz kalanlar" diye bölüyor.
Bir laf vardır unutmayın imam o... cemaat s....
Başbakan insancıl yaklaşsa herkes durulurdu zaten:9:

$b4.webp
Direnişi belli bir siyasi gruba hasledip hala ayrılıkçı tohumlar atmaya çalışan başbakan ve yandaşlarına haberler;
Meydanda namaz kılanların etrafında ateisttler barikat kurdu!!
Polisin yakaladığı FB'li gençleri GS'li gençler polisin elinden almak için direndi!
Bozkurt işaretleriyle, zafer işaretleri aynı meydandaydı dün!!!
Solcu, gomonist dediklerinizle başörtülüler aynı meydandaydı dün!!
Bunun adı direniş!!
Bunun adı dayanışma!
Faşizme karşı halk tek yürek

Ben Lazım Türk bayrağı görünce saf dışı kalmış hissetmiyorum kendimi, aksine gurur duyuyorum. Bu milletin direnişi ise, milletin bayrağı da belli ise orada Türk bayrağından başka bir şey olmamalı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X