Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaaaw güldürmeyin adam küçükken çektiği maddi sıkıntıları ayaklarının üşümesini her yerde anlatıyor 94 yılından 2005 e serveti 100 lerce kat arttı heryer bas bas bağırıyor

tank. Top. Silah demiş.. Biber gazı ve portakal gazı dememiş

diyenler çıkacaktır muhakkak :50::50::50:

[ı]
tayyip erdoğan zaten ailesinin köklü bir aile ve zengin bir aile..

Benim de yok olanlar ile kıyaslamıyorum..bende devlet hastanesine gidiyorum şükür devlet hastanesi var da gidebiliyorum..

Benim abim de gitti ne var bunda niye rahatsız ediyor bunlar sizi..

Bundan önce ki devlet başkanlarınında vardı ben hepsi için söylüyorum..yolsuzluk yapıyorlar ise kimsenin hakkı kimsede kalmaz..ecevit zamanında da herşeyleri vardı sen o zamanda böyleydin niye o zaman onunla kıyaslamadın kendini..

Gereksiz yerlerden vurmaya çalışmak anlamsız arkadaşlar.. [/ı]

köklü???

Zengin????

Kasımpaşanın kenar mahallesinde oturan bir ailenin oğlu nasıl birden bire köklü ve zengin oldu hiç sordunmu acaba??

Dur dur ben tahmin edeyim loto çıkmıştır kesin :9::9:

bunu bilmek işlerine gelmez elmeyra

Sorgulamaz cnm, onlar da biliyor da, söylediğin doğru işlerine gelmiyor.

arkadaşlar
cemaat akp nin ajansından ayrıldı...
son dakika haberi...

İsabet olmuş. Ah gülen yaktı basımızı. Sardı bu adamları basımıza.

burda gelip akp şunu yaptı bunu yaptı diye yazanlar çok tuhafsınız zaten devletin görevi bunları yapmak ben mi yapacağım yolu köprüyü? ki o yolların köprülerin parasını vergimle ben veriyorum

burs murs demeyin Allah'ınızı severseniz iktidarın kendi seçmenini refah içinde yaşattığını biliyoruz zaten

mesele özgürlüktür, ben %'50 oya sahibim istediğimi yaparım diyen diktatördür ! çünkü sana oy vermeyen diğer yüzde elli de senin yüzde ellin kadar bu ülkenin vatandaşı !!

hala çıkmış yüzde elliyi sokağa dökerim diye insanları tehdit ediyor ! ankaranın göbeğinde şerefli türk polisi lise öğrencilerine biber gazı boşaltıyor !! hala gelmiş yok göktürk uydusu yok 3.köprü diyor

Cok haklısın. Sosyal devlet gereği seyleri lütufmuş gibi anlatıyorlar, 3. köprüyü babasının parasıyla yapacak sanki?

Tayyip Erdoğan Zaten ailesinin köklü bir aile ve zengin bir aile..

Benim De yok olanlar ile kıyaslamıyorum..Bende devlet hastanesine gidiyorum şükür devlet hastanesi var da gidebiliyorum..

Bundan önce ki Devlet Başkanlarınında vardı ben hepsi için söylüyorum..Yolsuzluk yapıyorlar ise kimsenin hakkı kimsede kalmaz..Ecevit zamanında da herşeyleri vardı sen o zamanda böyleydin niye o zaman onunla kıyaslamadın kendini..

Gereksiz yerlerden vurmaya çalışmak anlamsız arkadaşlar..

biz neden o köklü aileleri tanımıyorduk peki?
devlet hastaneleri önceden de vardı hatta ken içlerinde hastaneler bağlı eczaneler de vardı.
şimdi ki gibi ücret alınmıyordu.
bu kadar kapsamlı yolsuzluklar zor be.
senin için gereksiz benim için can damarı.:34:

Arkadaşlar şu garanti bankası durumu nedir ? Hiç duymadım birşey. Benimde hesabım var kapatırım hemen:20:

Hemen kapatın Allah aşkına ,
Belki sokaklarda gaz yıyemıyoruz ama onlara baska turlude destek verebılırız ..
Boykot var Garantı bankasından hesaplar cekılıyor ,
Tv programları ızlenmıyor ..
Tv. Reklam verenler reklam vermeyı kesıyor
Eğer bunlar yayılırsa ancak amacımıza ulasabılırız ..

Benim De yok olanlar ile kıyaslamıyorum..Bende devlet hastanesine gidiyorum şükür devlet hastanesi var da gidebiliyorum..

Bundan önce ki Devlet Başkanlarınında vardı ben hepsi için söylüyorum..Yolsuzluk yapıyorlar ise kimsenin hakkı kimsede kalmaz..Ecevit zamanında da herşeyleri vardı sen o zamanda böyleydin niye o zaman onunla kıyaslamadın kendini..

Zengin mi:27::27: Belediye başkanı olmadan önce kirasını kim ödüyordu acaba:27: Evet çok zengin bir aile maaşallah, Türkiye zenginliklerle dolu tabii:27:

Sosyal Medya direnişinizi gösterirken bilinçli olun !!!

Bu bir sivil direniştir !!

Daha ilk gün biz her ırktan her kesimden insanla tek yürek olup direndik.

Hiçbir bayrak hiçbir siyasi logo yoktu.

Direnişinizi yaparken en ufak bir Türk Bayrağı kullanmanız Kürtleri, Ermenileri, Lazları, Çerkezleri saf dışı bırakmanız anlamına gelir.

Unutmayın biz Türklük için direnmiyoruz İktidarın bu ülkede yaşayan her ırka gösterdiği zulme direniyoruz !

Aynı şey Kürtler için de geçerli sosyal medyada Apo BDP bayrakları görüyorum bu şekilde Türkleri saf dışı bırakırsınız.

Hepimiz insanız, ırkların, bayrakların olmadığını düşünün hepimiz safi insanız ! Zulme baskıya direneceksek eğer bayraklarımızı rozetlerimizi soyumuzu ırkımızı bir kenara koyup tek bir insan tek bir millet olmamız gerekiyor !

İnsan olmadığımıza kadar hükmettiniz sonunda.

Doğru yolda olduğunu sanıp yanlış yolda olanlar diye bi ayet var.
İnanıyosanız açıp okuyunuz.

Arkadaş ne desem alınıyorsunuz..Anlamıyorum sizi öyle değil mi siz niye kendi üzerinize alınıyorsunuz ya benim abim de alkol kullanır özel günlerde eğlencelerde ama ben bilmem ki içip de aklını yitirsin de saldırsın ayyaş kelimesi için söyledim bunu saldırmanıza gerek yok..

Çok şükür inanıyorum eLhamdülillah..

İyi de adam belirli saatlerde içki yasağını koyuyor elbette ki karışamaz senin evine de evinde yaptığına da..Bunun aksini söyleyen yok ki normal saatlerde snınırlama olması..

Allah aşkına adam zaten bizim dinimizdeki şeyleri söylüyor niye diktatörlük diyorsunuz buna anlamıyorum..
Tamam adam dinimizdeki şeyleri söylüyor peki kendi neden uygulamıyor.. 7 ceddini doyururken neden kul hakkından bahsetmiyor...
Bunların cevabı nasıl verecek...
Alkol konusunda ise içmek isteyen zaten bir yolunu bulup ona ulaşır... Şimdi İran' a bir bakalım orada da alkol içmek, satmak yasak... Ama içmek isteyen bir şekilde buluyor..İnanın tüketimde yasağa rağmen çok çok fazla...
İnsanlar bir çok şeyin bilincinde... Buna karşı neden yasa koyulmalı... Daha cazip yapmak için mi ? :26: İnsanları kısıtlayarak bir yere itmeye çalışmakta bir diktatörlüktür...

Garanti bankalarındaki hesapları kapatıyor insanlar.
Parayı hemen alamadıkları için banka oyalama taktiği kullanıyor duyumu aldım

insanın aklının yerinde olmaması için içki içmesine gerek yoktur ki :9: var olup kullanmayanlarda var neticede..

emine erdoğonın hayatını okudum ben :)
ondan mı evlendiğimizle tayyiple çok fakirdim benim ayağımda terlik vardı ayakkabı alamıyorduk yazmıştı
yapma allah aşkına kızım ya...

Eleştiriye kapalı biri değilim ama yazdıklarının gerçekliğine inanarak yazdıysan asgari ücret?? dünyada söz sahibi olmak?? harçlar, imf borcu ? ?? olmayan tablet ve internet ???ZORUNLU seçmeli din dersi... vs vs ise evet komik.Yok komık değil trajikomik.

Kürtaj yasası falan da çıkmadı,bi süre gündem değişsin diye kullanıldı.
Sonra dendi ki kliniklerde değil tam teşekküllü hastanelerde yapılcak bundan sonra.

Sandıkta oy verip de seçtikleri vekilin icraatlerini takip etmiyolar.Hizmet aldıklarını sanıyolar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X