Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tank. Top. Silah demiş.. Biber gazı ve portakal gazı dememiş
diyenler çıkacaktır muhakkak![]()
[ı]
tayyip erdoğan zaten ailesinin köklü bir aile ve zengin bir aile..
Benim de yok olanlar ile kıyaslamıyorum..bende devlet hastanesine gidiyorum şükür devlet hastanesi var da gidebiliyorum..
Benim abim de gitti ne var bunda niye rahatsız ediyor bunlar sizi..
Bundan önce ki devlet başkanlarınında vardı ben hepsi için söylüyorum..yolsuzluk yapıyorlar ise kimsenin hakkı kimsede kalmaz..ecevit zamanında da herşeyleri vardı sen o zamanda böyleydin niye o zaman onunla kıyaslamadın kendini..
Gereksiz yerlerden vurmaya çalışmak anlamsız arkadaşlar.. [/ı]
bunu bilmek işlerine gelmez elmeyra
arkadaşlar
cemaat akp nin ajansından ayrıldı...
son dakika haberi...
burda gelip akp şunu yaptı bunu yaptı diye yazanlar çok tuhafsınız zaten devletin görevi bunları yapmak ben mi yapacağım yolu köprüyü? ki o yolların köprülerin parasını vergimle ben veriyorum
burs murs demeyin Allah'ınızı severseniz iktidarın kendi seçmenini refah içinde yaşattığını biliyoruz zaten
mesele özgürlüktür, ben %'50 oya sahibim istediğimi yaparım diyen diktatördür ! çünkü sana oy vermeyen diğer yüzde elli de senin yüzde ellin kadar bu ülkenin vatandaşı !!
hala çıkmış yüzde elliyi sokağa dökerim diye insanları tehdit ediyor ! ankaranın göbeğinde şerefli türk polisi lise öğrencilerine biber gazı boşaltıyor !! hala gelmiş yok göktürk uydusu yok 3.köprü diyor
Tayyip Erdoğan Zaten ailesinin köklü bir aile ve zengin bir aile..
Benim De yok olanlar ile kıyaslamıyorum..Bende devlet hastanesine gidiyorum şükür devlet hastanesi var da gidebiliyorum..
Bundan önce ki Devlet Başkanlarınında vardı ben hepsi için söylüyorum..Yolsuzluk yapıyorlar ise kimsenin hakkı kimsede kalmaz..Ecevit zamanında da herşeyleri vardı sen o zamanda böyleydin niye o zaman onunla kıyaslamadın kendini..
Gereksiz yerlerden vurmaya çalışmak anlamsız arkadaşlar..
Arkadaşlar şu garanti bankası durumu nedir ? Hiç duymadım birşey. Benimde hesabım var kapatırım hemen![]()
Benim De yok olanlar ile kıyaslamıyorum..Bende devlet hastanesine gidiyorum şükür devlet hastanesi var da gidebiliyorum..
Bundan önce ki Devlet Başkanlarınında vardı ben hepsi için söylüyorum..Yolsuzluk yapıyorlar ise kimsenin hakkı kimsede kalmaz..Ecevit zamanında da herşeyleri vardı sen o zamanda böyleydin niye o zaman onunla kıyaslamadın kendini..
Valla o konuda senin kadar bende dertliyim ama bunun Başbakan ile değil bizim kadınlarımız ile ilgili olduğunu herkes biliyor..Vazgeçsinler o zaman affetmesinler..Tayyip Erdoğan ne yapsın..
arkadaşlar şu garanti bankası durumu nedir ? Hiç duymadım birşey. Benimde hesabım var kapatırım hemen![]()
borc ne karsiliginda silinmis
İnsan olmadığımıza kadar hükmettiniz sonunda.
Doğru yolda olduğunu sanıp yanlış yolda olanlar diye bi ayet var.
İnanıyosanız açıp okuyunuz.
Tamam adam dinimizdeki şeyleri söylüyor peki kendi neden uygulamıyor.. 7 ceddini doyururken neden kul hakkından bahsetmiyor...
İyi de adam belirli saatlerde içki yasağını koyuyor elbette ki karışamaz senin evine de evinde yaptığına da..Bunun aksini söyleyen yok ki normal saatlerde snınırlama olması..
Allah aşkına adam zaten bizim dinimizdeki şeyleri söylüyor niye diktatörlük diyorsunuz buna anlamıyorum..
Suriye karşılığında olabilir mi?
köklü???
Zengin????
Kasımpaşanın kenar mahallesinde oturan bir ailenin oğlu nasıl birden bire köklü ve zengin oldu hiç sordunmu acaba??
Dur dur ben tahmin edeyim loto çıkmıştır kesin![]()
Eleştiriye kapalı biri değilim ama yazdıklarının gerçekliğine inanarak yazdıysan asgari ücret?? dünyada söz sahibi olmak?? harçlar, imf borcu ? ?? olmayan tablet ve internet ???ZORUNLU seçmeli din dersi... vs vs ise evet komik.Yok komık değil trajikomik.