Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktora gitmeden ilaç yazdıramıyorsun, 2 liralık ilaç 10 tl oluyor. E o zaman eczaneden direk alırım diyorsun, devlet diyor ki zor alırsın, recete olmadan ilaç vermiyorum!

görüş farklılıkları yelpaze gibidir güzel şekilde ifade edilirse
ne yazık ki şu tv görüntüleri gösteriyor ki yine olan ülkemize ve insanımıza oluyor
yine yabancı güçlerin ekmeğine yağ sürülüyor
yine bizim maşa oluyor
yabancı basın ve hükümetler Türkiyeye ayağını denk al diyor
bizim birbirimize sarılmamız, birbirimizi hoş görmemiz lazımken kavga edip elalemi sevindiriyoruz
bunlar defalarca oldu, sağ-sol, alevi- sünni, türk-kürt... insanlara yazık oldu
gizli güçler sevindi
yine aynı yine aynı
halk sağduyulu olmalı
hükümetler de halka huzur vermeli

Tayyip Erdoğan Zaten ailesinin köklü bir aile ve zengin bir aile..

Benim De yok olanlar ile kıyaslamıyorum..Bende devlet hastanesine gidiyorum şükür devlet hastanesi var da gidebiliyorum..

Benim abim de gitti ne var bunda niye rahatsız ediyor bunlar sizi..

Bundan önce ki Devlet Başkanlarınında vardı ben hepsi için söylüyorum..Yolsuzluk yapıyorlar ise kimsenin hakkı kimsede kalmaz..Ecevit zamanında da herşeyleri vardı sen o zamanda böyleydin niye o zaman onunla kıyaslamadın kendini..

Gereksiz yerlerden vurmaya çalışmak anlamsız arkadaşlar..

emine erdoğonın hayatını okudum ben :)
ondan mı evlendiğimizle tayyiple çok fakirdik benim ayağımda terlik vardı ayakkabı alamıyorduk yazmıştı
yapma allah aşkına kızım ya...

Sosyal Medya direnişinizi gösterirken bilinçli olun !!!

Bu bir sivil direniştir !!

Daha ilk gün biz her ırktan her kesimden insanla tek yürek olup direndik.

Hiçbir bayrak hiçbir siyasi logo yoktu.

Direnişinizi yaparken en ufak bir Türk Bayrağı kullanmanız Kürtleri, Ermenileri, Lazları, Çerkezleri saf dışı bırakmanız anlamına gelir.

Unutmayın biz Türklük için direnmiyoruz İktidarın bu ülkede yaşayan her ırka gösterdiği zulme direniyoruz !

Aynı şey Kürtler için de geçerli sosyal medyada Apo BDP bayrakları görüyorum bu şekilde Türkleri saf dışı bırakırsınız.

Hepimiz insanız, ırkların, bayrakların olmadığını düşünün hepimiz safi insanız ! Zulme baskıya direneceksek eğer bayraklarımızı rozetlerimizi soyumuzu ırkımızı bir kenara koyup tek bir insan tek bir millet olmamız gerekiyor !

%50 liğin başbakanı kendini bununla birlikte hala öyle sayıyor mu acaba?

----

AMERİKALI BİLİM ADAMI AÇIKLADI..TÜRKİYEDEKİ REFERANDUM DA YÜZDE 10 LUK ""ŞİŞİRME EVET"" OYU VAR.

Bu yüzde 10% luk şişirme ise genelde, son 10 yılda vefat etmiş seçmenlerin hayali oyları ile kapatılır. Vefat edenlerin oy pusulaları illere ilçelere gönderilmez. Bu veriler direk olarak Seçim Merkezlerindeki Bilgisayarlara daha önce kayıt edilir. Yani bu yüzde 10 luk oy seçimler başlamadan önce hali hazırda bekletilir ve İllere ilçelere dağıtılarak seçim kazanılmış olur.Edwards Hammington bunun son olarak uygulandığı ülke Türkiye olmuştur. Türkiye’de yapılan son Referandumda yüzde 48 % olan EVET oyları Bilgisayar ile yüzde 58 % yükseltilmiştir.Yani Bilgisayarda manipüle olmasaydı HAYIR’lar yüzde 52 % EVET’ler ise yüzde 48 de kalırdı.Yorum: Şimdi bu eldeki verileri toplayınca ve Okyanus Ötesinden Fethullah Gülenin ''Mezardakileri de kaldırın oy Kullansınlar“ mesajı daha bir netlik kazanmış oluyor..

GÜL:
Demokrasi sadece seçim değildir, mesaj alınmıştır.

ERDOĞAN:
Tencere tava hep aynı hava.

Garanti bankası olayını anlamadım, sosyal medya ve eksisozlukten ogrendigim kadarıyla hat safhada kart iptal eylemi yapılmakta. kimse beklemeyip telefon bankacılıgından 'kartımı kaybettim, yenisini istemiyorum' cümlesiyle kartlarını iptal ediyor.

ama neden olduğuyla ilgili bir bilgi okuyamadım.

en çok vergi veren banka olduğu için mi? :44:

Hemen kapatın Allah aşkına ,
Belki sokaklarda gaz yıyemıyoruz ama onlara baska turlude destek verebılırız ..
Boykot var Garantı bankasından hesaplar cekılıyor ,
Tv programları ızlenmıyor ..
Tv. Reklam verenler reklam vermeyı kesıyor
Eğer bunlar yayılırsa ancak amacımıza ulasabılırız ..

doğan grubuna ait olduğu için canım

Teşekkür ederim. Bilmiyordum bunu ilk fırsatta kapatıyorum hesabımı:19:
Elimden geleni yapıyorum gerek yürüyüşe katılarak gerek balkonda eylem yaparak.
:72::72::72::72:

emine erdoğonın hayatını okudum ben :)
ondan mı evlendiğimizle tayyiple çok fakirdik benim ayağımda terlik vardı ayakkabı alamıyorduk yazmıştı
yapma allah aşkına kızım ya...

Ben yanlış biliyorum o zaman özür dilerim..Teşekkür ederim..

başbakan mı köklü ve zenginmiş? :60:
birebir arkadaşlarından duyduğum olay ayağına giyecek ayakkabısı yokmuş.
daha neler anlatıldı neler ama neyse bu kadarını söyliyim.

Teşekkür ederim. Bilmiyordum bunu ilk fırsatta kapatıyorum hesabımı:19:
Elimden geleni yapıyorum gerek yürüyüşe katılarak gerek balkonda eylem yaparak.
:72::72::72::72:

ay tabi ya.. bağlı olduğu grup yüzünden.

bu arada doğan değil, doğuş grubu.

Canım dinin uygulanması için kutsal kitabımız var, emir ve yasaklar orda acık acık belirtilmiş zaten. Bunun uygulanması icin kanuna gerek yok. Söylemesin. Bu ülkede sadece müslümanlar yasamıyor, azınlıklar da var. O onların da basbakanı. Bu ülkenin rejimi cumhuriyet, şeriat değil.

evet bazı şeyler vardır ki devlet karar veremez bunlara. alkol yasağı gibi...yani isteyen içer istemeyen içmez. alkolsüz mekanlar oraya gider görmek istemeyen gibi. bu tür yaptırımlar kişinin elinden karar verme yetkisini alıyor.demokrasi bu durumda gerçekten halkın elinden çıkıp halkın oylarıyla başa gelen insanlarda oluyor direk olarak.

Garanti bankası olayını anlamadım, sosyal medya ve eksisozlukten ogrendigim kadarıyla hat safhada kart iptal eylemi yapılmakta. kimse beklemeyip telefon bankacılıgından 'kartımı kaybettim, yenisini istemiyorum' cümlesiyle kartlarını iptal ediyor.

ama neden olduğuyla ilgili bir bilgi okuyamadım.

en çok vergi veren banka olduğu için mi? :44:

Doğuş grubuna karşı bir boykot eylemi var.
En çok vergi veren, en çok kazanan demektir.
Ne görmek istersen, o açıdan bakarsın.

Bizim ülkemiz bu hale gelecek bir ülkemiydi türk medyasını geçtim yabancı medyada göründükçe izledikçe göz yaşlarımı tutamıyorum herkes tedirgin çocuklar okula gitmeye korkuyor güven vermesi gereken polislerimize herkes tepkili bi uzlaşma olmalı tabi ağaçlarımız yok olmasın ama taş atarak biber gazı yiyerek yada ülkemize zarar vererek değil olaylar boyutunu aştı bazılarının işine geliyor.Görüşümüz ne olursa olsun ne olur barış içinde yaşayalım Biz demokratik bir ülkeyiz sandıklarda memnuniyetimizi şikayetimizi gösterelim. :34:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X