• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana o gerizekalı lafını yedirtirim ben! Ağzını topla.

2 gündür kuğuludayım. Kızılaya indim. Kuğuluda bir tane biber gazı atılmadı. Tunus ve Bulvarda oldu hersey. Bu haber fake. O KADAR! Kullandığın kelime icin de yazacak cevap bile bulamıyorum!

Bir tıkla tamamdır gereği yapıldı zaten :kkk:

İşte benim marjinal nenem:14::14:
Kurban oluruz senin gözyaşlarına:14:

$nene.webp

Bu arada halkı bir araya getirmek güzel bir şey... Elbette yönetimden memnun değilsek göstereceğiz ama her duyduğumuz habere inanarak değil...
Alın size 17 fake haber...

1) Bülent Arınç'ın oğlu gezi parkına açılacak olan AVM'ye ortak: Bu iftira çıktıktan sonra açıklamalar geldi bu olayın aslı yok.

2) Sosyal medyalara erişim engellendi: Bu bugün çıkan bir yalandı. Hatta en ufak bir facebook twitter kesintisinde herkes galeyana geldi. Türkiye daha o kadar düşmedi merak etmeyin. Belirtmek gerekir ki ufak bir yavaşlama söz konusu. Ayrıca Taksim'de 3G bağlantısının kesildiği doğru.

3) Panzerle ezilen genç resmi: En çok tepki çeken fotoğraflardan. Olayın aslı yabancı bir ülkede bot motorundan yaralanan bir kişi.

4) Binlerce polis istifa etti: Gelen sayılar abartıydı. Gerçek sayılar en fazla 3-5.

5) İstanbul Emniyet Müdürü görevden alındı: Ntv_sondakika adıyla açılmış bir fake hesabın uydurmasıydı.

6) Polisin gerçek mermi kullanması: Böyle bir durum olursa ismi katliam diye adlandırılır ki mümkün değildir. Fakat plastik mermi kullanıldığı gerçektir.

7) Videodaki Kerem Can Karakaş'ın ölmesi: Videodaki cesaretli eylemci yaşıyor. İsmi Kerem Can Karakaş değil. Kerem Can daha önce trafik kazasında ölen bir kişi. Kayıtlara bakabilirsiniz.

8) Köpeğe biber gazı sıkan polis: Bu foto daha öncede vardı şu günlerde çok paylaşıldı. Fotoğraftaki kişiler italyan polisi. Provakatörlerimiz tarafından fotomontajlanmış.

9) Çarşı grubunun bir tomayı ele geçirmesi: Habere göre çarşı grubu tomayı ele geçirip polisleri kovalamış. Bu da yalan haberlerden biriydi.

10) Polislerin ilaçlı suyla göstericileri bayıltması: Bu gerçekten gülünecek bir haberdi. Fakat paylaşım sayısı on binleri geçti.

11) Haber kanallarının fake hesabı: Birçok haber kanalının fake hesabı açıldı. Pravöke edici söylemleri anında yayıldı. Takipçileri 300'ü geçmezken rt sayıları 10 binlere ulaştı.

12) Eylem 48 saat daha devam ederse Anayasa Mahkemesi hükümeti düşürülebilir: Hiç bir ülkede böyle bir yasa mümkün değildir. Eylemin daha uzun sürmesi için uydurulmuştur.

13) Eylemlerde Portakal Gazı Kullanıldı: Portakal gazı birleşmiş milletler tarafından yasaklanmış zararları büyük bir kimyasal silahtır. Topluma müdahale için böyle bir gazı kullanmak intihardır, kimse göze alamaz. Cnn tarafından doğrulandı diyenler vardı. Ireport olarak CNN'in sitesinde yayınlandı fakat. Ireport'lar normal kişiler tarafından yayınlanır.

CNN PRODUCER NOTE u okumanızı tavsiye ederim. Beşiktaş'ta kullanılan biber gazından farklı görülen turuncu gaz biber gazının ağırlaştırılmış halidir.

14) Beyaz Show: Beyaz eyleme gittiği için kanal tarafından sözleşmesi iptal edilerek tümden yayından kaldırıldı. Beyaz show sadece bu haftalığına iptal edilmiştir. Millet kan ağlarken programı yapması düşünülemezdi zaten.

15) Eylemcilerin köprüden geçiş fotoğrafı yerine 2012 maraton fotoğrafının paylaşılması.

16) Cnn International'ın; Cnn Türk'ün duyarsız alıp direniş haberlerini vermediği için isim hakkını fesh etmesi: Resmi hiç bir yerde böyle bir açıklama yok. Cnn Türk'te çalışan tanıdıklarımda böyle bir şeyin olmadığını söylediler.

17)Eylemciler Başörtülü Bayanlara Saldırdı: Bu da yayılan haberler arasındaydı. Fakat provakatörler her iki tarafıda karıştırmaya çalışıyor. Hükümet yanlılarının da arasındalar. Kaldı ki; direnişçiler arasında azımsanamayacak kadar başörtülü kişi vardı, bugün hiç bir sorun yaşanmadı. Not:İşin siyaset tarafıyla ilgilenmiyorum. Benim bilgim olan konu sosyal medya. Bu nedenle bir tarafı desteklediğim düşünülmesin. Bunlar sadece doğrular. Yorum yazarak eleştirilerinizi de iletebilirsiniz.
(Gazetevatan'dan alıntıdır...)

Bunlar dün link verilerek paylaşıldı zaten bir arkadaş tarafından.Yeni bişey değil yani.Gözünüzden kaçmış olacak.

kızlar sizlerle gurur duyuyorum. dün gece hem üsküdar meydanında yürüyüşteydim. hem de bi yandan sizi takip ediyordum telefondan. olabildiğince yardım ihtiyaçlarını duyurmaya çalıştım. ve bu adresi twitterda paylaşmak istedim ama sonra polis de takip eder diye vazgeçtim. şu olaylar dinsin sabaha kadar yardım için çabaladığınızı tüm herkesle paylaşacağım. bu imkanı sağlayanlara da çok teşekkürler. belki bu süreçte çok canımız yanacak, belki olaylar hiç arzu etmediğimiz bir şekilde ilerleyecek ama biz kendimizle gurur duyacağız en azından safımızı belli ettiğimiz için.

Bizde senin gibi güzel insanlarla guru duyuyoruz canım benim elimizden böyle destek vermek geliyor sonuna kadar da bura da olacağız sanırım kızlar da aynı görüştedir...oralarda durumlar nasıl sende haber aldıkça yaz olur mu....

herkesin iyi kötü bir fikri var. kendi fikirlerinizi empoze etmeye çalışmayınız. yemeyiz :34::34:
:72::72::72::72:

sen oturduğun yerden burada yazan kişilerin dinini sorgulayamazsın ki. Kimin ne kadar din bilgisi sahibi olduğunu oradan nasıl anladın vatanı savunmak başka şey din başka şey hala anlayamadınız mı hem laik hem Müslümanım elhamdülillah bir farkla ben dinimi ulu orta yaşamam din dediğin ibadet dediğin gizli yapılır reklamı yapılmaz. Hacı hoca mı olmak gerekiyor dinin vecibelerini yerine getirmek için. O Allah ile kul arasında beni ancak Allah yargılar kul değil. Saygılar..

bence bu tarz insanlar için çenemizi yorup laf anlatmaya değmez ; çünkü bu tip insanlara doğruyu, hakikatı göstermezsiniz.. sadece onlar müslüman ya.... müslümanlık dediğin gibi ulu orta yaşanmaz ; göstermelik değildir...

Bir yerde biri demiş azınlık olarak hükmedemezsiniz diye.
Acaba kendisi demokrasiyi "sandıktan çıkanın halka hükmetmesi" gibi mi algılıyor.
Azınlığız diye söz hakkımız yoksa bu başlıkta azınlık olanlar da gitsin.
Sağda solda yakıp yıkan sempatizanların küçük birer örneği gibisiniz, gelip buraya dinimize hakaret ederek çok da farklı bir örnek teşkil etmiyorsunuz hani

yazılarımı alıntı yapanlar muhatabım değilsiniz söz düellosuna girme gibi bi adetim yok..

benim muhatabım SANDIK .

Son düzenleme:
Akpye karşı gelirsen müslüman olmamakla iham edilirsin.
Akp li içer ama müslüman olur.
Hepiniz kör ve yandaşsınız.
Başbakan ülkenin değil %50 nin başbakanı oldu.
Evet bende çapulcuyum ama koyun değilim !

Sizin gibi körlerden utanıyorum.
Sen akplisin diye ulemamısın arkadaşım !
Müslümanlıkda böyle bir ayrım mı var ?
Siz dinle sömürülen insanlarsınız.

Başbakan şuan ateş hattında birsürü tarikat elini çekiyor.
Kaçtı senin başbakanın.
Korktu bu halktan çünkü.
Olayı 3-5 çapulcuya korkudan döndürüyor.
Bişey yok gibi davranmaya çalışıyor ama geçsin bu oyunları.
Sesimiz daha gür çıkacak :72::72::72::72::72:

biz birbirimizi böyle yemeye devam ettikçe karşılıklı saygı çerçevesinde çözüm aramaya çalışılmadıkça başbakan bu olaylardan sonra yine tek parti olarak çıkacak farkına varmadan yardım ediliyor

Kızlar şu konuyu saptırmaya çalışanlara ne olur cevap yazmayın amacımızı tamamen aşıyoruz çünkü...rica ediyorum...yakınlarda yaşananları gören bilen varsa paylaşsın merak içindeyiz...

bu konu hala kapanmamis bi suru yalan haber yazip ortaligi karistirmaya calisiyorlar guya doga icinmis savaslari o kadar zarar verdilerki her yere gezi parkindaki kulubeyi bile yaktilar agac agac derke az kalsin kendileri yakiyordu bunlarin niyeti agac falan degil secimlerde bulamadiiklarini simdi agactan umar oldular teroristler:47:

Kimse kimseye müslümanlığı öğretmeye çaba göstermesin..
Herkesin dini vicdanı kendinde saklıdır..
2+2=4 misali ..

Geçen gün üyenin birisi bana müslümanmısın dedi de ondan...

arkadaşlar lütfen provokatörlere cevap vermeyin. onların istediği bu topiğin kapatılması. konuşup dursunlar kendi kendilerine. bu kadar insanın inancını sorgulayacak kadar hadsiz olduklarına göre şirkten falan haberleri yok. onlar kendilerini hala olmadıkları bir ŞEY sansınlar.

yahu başbakan hala neden toplu kışlası yıkıldı neden yapılmalı aşırı uçlar gaza getiriyor diyor, ne olur yahu sorunları görmezden gelmek yerine o insanlar bizim de insanımız en ucundada olsa ortasındada olsa Türk vatandaşı desen, polisler de bizden vatandaşlar da bizden yapmayın desen, ne olur ne eksilir ya? ben bu lafı duymak istiyordum en azından gitmeden önce bu söylenmeliydi hayal kırıklığına uğradım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X