• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lütfen toplanma sırasında araçlara ve mekanlara zarar vermeyelim. Şuanda twitterde hükümet yanlıları darp edilmiş araçları ve kırılan camları gösterip, olaylardan hala bihaber olan insanları yanlış yönlendirmek için kullanıyorlar. Bu görüntülere mahal vermeyelim. Hiç bir samimi direnişçinin zarar verdiğini görmedim, vermeye çalışanlara engel olalım. Insanların yönlendirilmiş şekilde doldurulmalarına olanak vermeyelim.

Biber gazı yediğimiz icin yüzümüzü kapatıyor olabilir miyiz sizce? ZOr mu bunu anlamak?

Dün yediğim şeyin biber gazı olmadığına yemin edebilirim şahsen ben. Anlık felç geçirdim resmen!
Not: yüzüm kapalıydı.

o zaman gaz sıkıldığı zamn örtsünler slogan atarken değil...........

gazın etkısı saatlerce geçmiyormuş havadan bunda bı art nıyet aramayın zaten gıden gıttım dıye açıkça söyluyor gızlenecek olan nıye gıtsın 10 kişimi bu gizlenecek

Akaretler'de kalp krizi geçiren biri var. Acil doktor ulaşsın!!! Abacı Latif sokak No 8

yA Arkadaşlar lütfen yapmayın ya konunun dinle partiyle bir alakası yokki adminlerde lütfen banlasın şu şahısları burda amaç yardımlaşma arkadaşlar sizde cevap vermeyin şunlara lütfen vermeyin anlamıyor işte demekki kaç yaşında kadınlar..

Bu arada sokakta ülkemiz için direnen cesur kadınlar sizi seviyorum :72:

abdülatif şener : ben başbakanın ruhunu bilirim !

yeter be adam yeter, madem ruhu biliyordun da o kabinede bakanlık yaparken aklın neredeydi diye sormazlar mı adama ?

tartışmayalım yardımlaşalım lütfen akpli provakatörlerin amacı bu dikkate almayın !!!! Inanın değecek insan değiller !!!

Son düzenleme:
TEYİD EDİLDi Beşiktaşta 1ev revire dönüştürüldü.Ev dikilitaşta,eğer migrosun oraya gıdersenız sizi alacklar NO:05354992228

Abdüllatif şener: ben başbakanın ruhunu bilirim, oraya yapılacak olan iş merkezi yolsuzluk abidesi olacaktır.

ACİİİİLLLL Arkadaşlar Tekrar Ediyorum!!! Çırağanın orada Barikat Var; Çevik ve AKP beraber Hareket halinde. Bahsettiğim lokasyonda ellerinde Demir Sopalar ile bekliyorlar, sıkışmış grup var, Gücünüz varsa YARDIM edin Gücünüz yetmiyorsa uzaklaşın. İşin rengi değişti savaşmaya başladılar artık!!!

Haksılığa uğradığını iddia edenler niçin ortalığı talan edip başkalarına haksızlık ediyorlar...............

o zaman gaz sıkıldığı zamn örtsünler slogan atarken değil...........

Arkadasım biber gazı hava gazı değil. Nefesini kesiyor adamın, etkisi gecmiyor. Bilip bilmeden konuşmayın ya, fişlemeyin insanları. Cok mu meraklıyız ağzımızı yüzümüzü kapamaya!

beşiktaş'ta yardıma açık kişiler balkonlarına/camlarına beyaz havlu/çarşaf/kumaş asıyor

Akaretler şok marketin yanında üçgen apartmanı No 64 daire 6 ilkyardım istasyonu ( avukat andım Korkut ofisi)

Kızlar lütfen ama lütfen cevap yazmayın.

Amaç fikir paylaşımı değil burada

Yıldırma politikası..

Apoyla fotoğraf koyan arkadaş ; başbakan sayın öcalan derken neredeydin ?

Biz işimize bakalım..

Vicdan meselesi bu.

Bazılarına ağır geliyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X