• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pardon sizin tarafınız nedir acaba?
Neyi savunuyorsunuz?
Takım tutar gibi partimi tutuyoruz biz burda ki taraf olalım?
Facebook ta paylaşılan yazıda hiçbir taraf yoktur ,sadece Türk halkı vardır.
Bence düzgün okuyun.

mesele burda benim tarafım değil.Madem sorumlu bir siteysen o zaman siyaset sokmayacaksın sayfana bu kadar basit .

$tumblr_mns3ridqbY1su3xepo1_1280.webp
çok haklısın

Ankara! Sakın kızılay cafelerine sığınmayın. Polis patlattı heryeri. Başka yerlerde toplanın. Twıtterdan yer bildirmeyin. Telefonla irtibata geçin. Terörle mücadeleden gözaltı yapıp işkence uyguluyorlar.

Yazıklar olsun yazıklar!!!

Pardon sizin tarafınız nedir acaba?
Neyi savunuyorsunuz?
Takım tutar gibi partimi tutuyoruz biz burda ki taraf olalım?
Facebook ta paylaşılan yazıda hiçbir taraf yoktur ,sadece Türk halkı vardır.
Bence düzgün okuyun.

İktidar Türk halkına karşı ama park, dolayısıyla kendilerini taraf olarak görmeleri çok doğal.

Onlar hükümet tabanı, biz Türk halkı:31:

Bu başlığı bile provake edenler var, yuh artık!

Numara dağıtırken dikkatli olalım, polis aramış bazı numaraları. Evini açacak kişiye adres sormuş.

vayy arkadasss...sagduyudan bahsedenleer....türbandan nefret ettık dıyorsunn...sen kımsın kııı Allahın emrınden nefret edesınn...hemen de hazırmıssınız sogumayaa..hıc mı yok etrafında Allahın emrını yerıne getıren dostların..kardeslerınn...nerelere geldı konu beee....dındar nesıl yetıstırmek ıstemıyoruz dıyee pankart asıldıgında da bız buradaydıkk...o zaman da dedık oyle yap sen o zamnnn dındar nesıl yetıstırmeee.....kardesım ısteyen ıstedıgını yapsınnn...amaaaaaaa sırf burada begenı kazanmak ıcın gozunuzle gormedıgınız seye sahıt olmus gıbı yazıp ıftıralar atıyorsunuz yaaaaaa Allah ıslah etsın ne dıyeyımm...
makarna ıcın oy satmısız satılıkmısız...gördun mu kardesım sen benım oyumu sattıgımı..Akp nın bursuyla okumusuz gordun mu kardesım sen benım burs aldıgımı...kımınle derdın varsa ona konus ..cahılmısızz...beynımız yıkanmıss...sen bılıyormusun egıtımımı...genele degıl özelee yorum yaapın o zamnnn..ısım belırtın bızde gorelım oyunu kım satmıs bır makarnayaa....ben gormeden sahıt olmus gıbı konusan ıftıra atanlarıı Allaha havale edıyorum ne dıyeyımm...
anaaaaaaaaaaaaaaaaa direnn guzel kardesım gıt dıren ama adabınla beee...vatanımızı yakıp yıkmadann..dırenn ama zarar vermee....
ayyy neyse ne soylersem soyleyeyım..soyledıgım karsımdakının anladıgı kadardır..dogruu haaaaaaaaaaa bır dee maun suresının anlamını kopyala yapıstır yapanlara da ıade edıyorummm mealını.....

Bu yazdıklarınızın aksini söyleyen varsa burada lütfen mesajları gösterin müdahale edelim ... aynı şeyden bahsediyoruz

Arkadaşlar herkese yayın çok önemli;
"Beşiktaşta içi su dolu kovalarımız var,biber gazlarını hemen içine atıyoruz,etkisi kayboluyor"

Diyorlar.

Ya lütfen adminler de kimsenin dini kullanmasına izin vermesin.
Yeter yani konunun başından beri bir grup gelip dinsiz damgası yapıştırıp gidiyor.
Ne demek dinden rahatsız olmak? Ne demek ezan istememek. Böyle terbiyesizlik görmedim ben. Biz burda yardım için bulunuyoruz velev ki siyaset tartışıyor bile olsak bir baş örtüsü takana dinime laf etme hakkı veremem.

İnsan gibi gelenlere sözüm yok ama tiksindirttiniz gerçekten ya insanın gerçekten ülkeyi bölesi geliyor;akıllılar ve akılsızlar olmak üzere.

Akıllı kesime iyi paylaşımlar...

eeee tek kozlari dinleri cunku birtek onlar musluman ama sadece KENDILERINE MUSLUMAN unutmuslar ibadetin gizli oldugunu illa insanlarin gozune sokacaklar
herseyi din e bagliyorlarda KUL HAKKIni unutuyorlar bunca insanin vebalini nasil odeyecekler
1mayista sozde insanlarin can guvenligini dusunup bayramlarini engellediler ama taksimde insanlarin canina kendileri kast ettiler taksim hala yerinde...
bizde yedik biz bilmiyoruz neyin ne oldugunu birakin artik bizim adimiza karar vermeyi bizi dusunmeyi

terörle mücadele mi? asıl teröristleri davulla zurnayla karşılayanlar şimdi gençleri bu sebeple işkenceye mi maruz bırakacak..

yok ben artık dayanamıyoırum kalpten gideceğim burada alt üst oldum.

Kadiş korkarım herşey yeni başlıyor.
Kazen çıkarlar ayrılınca, kalpler de ayrılır.
abdül abi aradığını bulamadı.
Günay da bugün konuşuyor ama kim dinliyıor?

terörle mücadele mi? asıl teröristleri davulla zurnayla karşılayanlar şimdi gençleri bu sebeple işkenceye mi maruz bırakacak..

yok ben artık dayanamıyoırum kalpten gideceğim burada alt üst oldum.

Direk örgüt sucundan alıyorlar iceri cnm, sormazlar mı adama hangi örgüt?

Ankara feci.

BagdatCaddesi'nden karsiya gecmek icin yola cikanlar; kopru yolu polisler tarafindan kapatilmis durumda

BLyHTmsCUAAQrSt.jpg

Beşiktaş'a yardım için güncel doktor numaraları: 5372919799-5053358883-5413811553-5305698453-5056618136-5337796884-5449269962

oy vermek değilse nedir demokrasi.....

Artık demokrasinin kendisini de mi reddetmek lazım............

Sırf bizim dünya görüşlerimizle uyuşmuyor diye............

Hayat bizim temennilerimizden ibaret değildir............

demokraside oy vermek tek başına asla yeterli değildir......seninle ne kadar farklı düşünbilirizki......dinimi ben de yaşamak istiyorum......bende onurumla yaşamak istiyorum ....bende çocuk doğurmak istiyorum......ama başkalarının bana dikte ettiği haytı bana sormadan ban dayatması......işte orda dur bakalım

Face, twetter, haber siteleri yalan haberden geçilmiyor............

Ey vatanperver evletler niye yüzlerinizi gizliyorsunuz madem bu kadar meşru bir iş yapıyorsunuz..........

şiddetin her türlüsüne kaşı yurdumun modern insanları sokaklara, caddelere, mağazalara yapılan şiddete niye

karşı durmuyorsunuz........

Sebep diktatörlük diyorsunuz...........

Karısını döven adamın da şiddetine bir gerekçesi vardır.................

şiddetin her türlüsüne hayır............

mesele burda benim tarafım değil.Madem sorumlu bir siteysen o zaman siyaset sokmayacaksın sayfana bu kadar basit .

Farkında mısın sabahtan beri siyaseti sokan site değil, sizlersiniz.

Burada sabahtır yardım paylaşımları yapılırken "sen yardımını yap, ben de istediğimi yazarım" diyen sen değil miydin arkadaşım?

Son düzenleme:
Akaretler yokuşuna yakın araba devrildi ve benzini akıyor sigara içenleri uyarın çok net haber

ya u zoruna giden nedir arkadas?
senin düşüncende olmayan sorunlu mu oluyor yani?
kendi rızanla git lütfen. vallahi tutamıyorum kendimi

[sıze=3]arkadaşlar gidebilecek durumu olan varsa durmasın gitsin yemeklerle ilkyardım malzemeleriyle hiçbirşey yapamıyorsanız durmayın doktor numaraları avukat numaraları paylaşın! [/sıze]

Face, twetter, haber siteleri yalan haberden geçilmiyor............

Ey vatanperver evletler niye yüzlerinizi gizliyorsunuz madem bu kadar meşru bir iş yapıyorsunuz..........

şiddetin her türlüsüne kaşı yurdumun modern insanları sokaklara, caddelere, mağazalara yapılan şiddete niye

karşı durmuyorsunuz........

Sebep diktatörlük diyorsunuz...........

Karısını döven adamın da şiddetine bir gerekçesi vardır.................

şiddetin her türlüsüne hayır............

biber gazından olmasın:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X