• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ANKARA'

Gönüllü doktorlar : 5544338360 5065492685 5363289490 5065846164 5313447188 533162782105309235120 05058949054
Karanfil Sokak, Nazim Hikmet Kültür Merkezi'nde tam tesekküllü revir var
Birgün gazetesi : Ankara Büromuz yaralılar veya ihtiyacı olanlar için açık. atatürk bulvarı selcan işhanı no 127 kat 10
..

Besiktas için : BESİKTASTA SİGİNACAK EV : 0537 788 14 11 ARAYİN GİDİN

Paylaşalım lütfen.
Twiter, face nereden olursa!!!!

Gelen bilgilere göre polis sürekli olarak direnişçilerin yer aldığı hastanelere saldırıyor !! Ankara , İstanbul, İzmir !!

neden ya ölsün mü insanlar napsın amaç ne? terörist mi bu adamlar vatan haini mi bu hınç bu eziyet neden? hastanelere saldırmak ne demek?!

Son düzenleme:
ANKARA: Tabipler Odası'nda revir hizmeti veriliyor. Adres: Mithatpaşa No:62 Tel: 03124188700 #direnankara"
Ankara colins ykm sağ tarafında revir kuruldu yaralıları yönledirelim.

Paylaşalım lütfen

Arkadaşlar dışardaydım son olanları bana kısaca özet geçer misiniz lütfen ?

şu konuda herkes hem fikir ;

Şu anda seçim olsa Çarşı, Kılıçdaroğlu'dan fazla oy alır.

RTE özür dilemeden de bu eylem bitmez...

özet budur...

Selam Türkiye Hükümeti,

Biz Anonymous’uz. Günlerdir, Türkiye’deki zorba hükümetlerine barış içinde karşı çıkan Türkiye’deki kardeşlerimize zulmedildiğini, dövüldüğünü, zırhlı araçlarla üzerlerinden geçildiğini, sokaklarda su topları ve gazla vurulduklarını dehşet içinde izliyoruz. Taksim Meydanı’ndaki devrim merkezinden Türkiye’deki her kente kadar, insanlar ayağa kalktı. Polisin amansız saldırısına karşın, yüz binlerce kişi günlerce sokakları tuttu. yüzlerce kişi tutuklandı. Cuntadan ne farkınız var?

Türkiye sözümona “modern” bir demokrasiydi ama Türk hükümeti, Çin ve İran’daki aşağılık diktatörler gibi davranıyor. Anonymous bu hareketle çileden çıktı; dünya çapında birleşeceğiz ve Türk hükümetini dize getireceğiz. Türk hükümetinin tüm internet ve iletişim araçlarına saldıracağız. Halkınıza karşı işlediğiniz suçun öğrenilmesini engellemek için, onların sosyal medya bağlantısını ve diğer iletişimini sansürlediniz. Artık, Anonymous sizi durduracak ve kendi halkınız gücünüzü elinizden alacak.

Geçmişte, sizdeki totalitaryenliği Mübarek’te de gördük. Onun başına ne geldiğini biliyorsunuz. Kendi halkınıza bunu yapmayın. Akıllı olun, görevden çekilin ve halkınızın kendi kaderini belirlemesine izin verin.

Türk halkına,

İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karanlık görünse de, kendinizi ne kadar yalnız ve terk edilmiş hissetseniz de, dünyanın sizi izlediğini bilin.

Anonymous’un durmadan, dinlenmeden size yardım etmeye çalıştığını bilin. Bu kavgada Anonymous’un yanınızda olduğunu bilin. Onların sizi yönetmesine izin vermeyin; siz onları yönetin. “Kendi Aklınızla Düşünün, Otoriteyi Sorgulayın.”

Biz Anonymous’uz.

Biz birlikteyiz.

Biz affetmeyiz.

Biz unutmayız.

Türkiye hükümeti, bizi beklemek için geç kaldınız.

İzmir için
$BLxm1vyCMAAkDuG.webp

Adana merkez park camiden tekbir getiren bir grup çıktı acilll !!!!!!! lütfden dikkat meşale var ellerindee !!!

Üst üste geliyor bu mesajlar

İzmir de tencere tava ıslık korna ve ışık eylemi bayağı bi etkili susmayan sesler var :72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

TÜRKİYE CUMHURİYETİ

Ben izmirde değilim şuan, ilçesindeyim ama tüm ailem orada destek.
Annem az önce aradı tencereleri yamultmuş:31:

kimi kime şikayet edeceksinkii gülüm. bozacının şahidi şıracı... taksime polisler gidiyor eylemcilerin etrafı kuşatıldı saldırı için hazırlık yapıyor polisler...

Piyo ankara feci durumda, hala bombalamalar kesilmedi canlı izliyorum..
İzmir ve istanbulda saldırılar başladı:50:

Ne yapabiliriz bilmiyorum ya:14::14:

Şu noktada tek yardım dpoktor ve sığınma yerleri paylaşmak olacak.
Lütfen kızlar bol bol paylaşım yapın:14:

eyüp alibeyköy civarında korna sesleri, tencere tava sesleri, ışıkların yanıp söndürülmesi ve sloganlarla ( her yer taksim her yer direniş, hükümet istifa ) direnişe destek veriliyor :)

Pazartesi günü tum okullar, üniversiteler ve siviller herkes siyah giyiyor tepkisini böyle devam ettiriyor ! Yayalım lütfen!

:72::72::72::72::72::72:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back