• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selam türkiye hükümeti,

biz anonymous’uz. Günlerdir, türkiye’deki zorba hükümetlerine barış içinde karşı çıkan türkiye’deki kardeşlerimize zulmedildiğini, dövüldüğünü, zırhlı araçlarla üzerlerinden geçildiğini, sokaklarda su topları ve gazla vurulduklarını dehşet içinde izliyoruz. Taksim meydanı’ndaki devrim merkezinden türkiye’deki her kente kadar, insanlar ayağa kalktı. Polisin amansız saldırısına karşın, yüz binlerce kişi günlerce sokakları tuttu. Yüzlerce kişi tutuklandı. Cuntadan ne farkınız var?

türkiye sözümona “modern” bir demokrasiydi ama türk hükümeti, çin ve iran’daki aşağılık diktatörler gibi davranıyor. Anonymous bu hareketle çileden çıktı; dünya çapında birleşeceğiz ve türk hükümetini dize getireceğiz. Türk hükümetinin tüm internet ve iletişim araçlarına saldıracağız. Halkınıza karşı işlediğiniz suçun öğrenilmesini engellemek için, onların sosyal medya bağlantısını ve diğer iletişimini sansürlediniz. Artık, anonymous sizi durduracak ve kendi halkınız gücünüzü elinizden alacak.

Geçmişte, sizdeki totalitaryenliği mübarek’te de gördük. Onun başına ne geldiğini biliyorsunuz. Kendi halkınıza bunu yapmayın. Akıllı olun, görevden çekilin ve halkınızın kendi kaderini belirlemesine izin verin.

Türk halkına,

içinde bulunduğunuz durum ne kadar karanlık görünse de, kendinizi ne kadar yalnız ve terk edilmiş hissetseniz de, dünyanın sizi izlediğini bilin.

Anonymous’un durmadan, dinlenmeden size yardım etmeye çalıştığını bilin. Bu kavgada anonymous’un yanınızda olduğunu bilin. Onların sizi yönetmesine izin vermeyin; siz onları yönetin. “kendi aklınızla düşünün, otoriteyi sorgulayın.”

biz anonymous’uz.

Biz birlikteyiz.

Biz affetmeyiz.

Biz unutmayız.

Türkiye hükümeti, bizi beklemek için geç kaldınız.

helal olsun gözlerim yaşardı :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

eyüp alibeyköy civarında korna sesleri, tencere tava sesleri, ışıkların yanıp söndürülmesi ve sloganlarla ( her yer taksim her yer direniş, hükümet istifa ) direnişe destek veriliyor :)

Sen gel burayı gör benim oğlan camda tavamı paralıyor:1:

Son düzenleme:
arada bi ankarada olup biteni paylaşın lütfen tv ler vermiyor zaten kardeşimi arayamıyorum neler oluyor bilmiyorum siz yazdıkça haberdar oluyoruz lütfen.

Dün beşiktaştaydım arkadaşlar polis insafsızca gazları üstümüze attı ve özellikle yaralamak amaçlı atıyor. Joplarla insanlar sorgusuz sualsiz dayak yedi. Otellere evlere sığındık kalabalık bu günde devam ediyor ama benim gücüm kalmadığı için dinlenmeye geldim. Yarın tekrar gideceğim...

şu konuda herkes hem fikir ;

Şu anda seçim olsa Çarşı, Kılıçdaroğlu'dan fazla oy alır.

RTE özür dilemeden de bu eylem bitmez...

özet budur...

Bu demektir ki eylem hiç bitmeyecek...
Böyle birşeyin ihtimalini bile düşünemiyorum.

özet budur...

Hı hı evet. Lafımı olur diler tabi özür.

"İçki içen alkoliktir ama akpye oy veriyorsa alkolik değildir" den girip "kızları kucaklarda görmek ister miydiniz" den çıktık.

İnsanlar öelecek.
Gerçekten ölecek.

Ankarada kapalı alanlara sığınanlar nefes alamıyormuş:14::14::14:

[video=youtube;kdQYDR1GxJ8]http://www.youtube.com/watch?v=kdQYDR1GxJ8[/video]

Selam Türkiye Hükümeti,

Biz Anonymous’uz. Günlerdir, Türkiye’deki zorba hükümetlerine barış içinde karşı çıkan Türkiye’deki kardeşlerimize zulmedildiğini, dövüldüğünü, zırhlı araçlarla üzerlerinden geçildiğini, sokaklarda su topları ve gazla vurulduklarını dehşet içinde izliyoruz. Taksim Meydanı’ndaki devrim merkezinden Türkiye’deki her kente kadar, insanlar ayağa kalktı. Polisin amansız saldırısına karşın, yüz binlerce kişi günlerce sokakları tuttu. yüzlerce kişi tutuklandı. Cuntadan ne farkınız var?

Türkiye sözümona “modern” bir demokrasiydi ama Türk hükümeti, Çin ve İran’daki aşağılık diktatörler gibi davranıyor. Anonymous bu hareketle çileden çıktı; dünya çapında birleşeceğiz ve Türk hükümetini dize getireceğiz. Türk hükümetinin tüm internet ve iletişim araçlarına saldıracağız. Halkınıza karşı işlediğiniz suçun öğrenilmesini engellemek için, onların sosyal medya bağlantısını ve diğer iletişimini sansürlediniz. Artık, Anonymous sizi durduracak ve kendi halkınız gücünüzü elinizden alacak.

Geçmişte, sizdeki totalitaryenliği Mübarek’te de gördük. Onun başına ne geldiğini biliyorsunuz. Kendi halkınıza bunu yapmayın. Akıllı olun, görevden çekilin ve halkınızın kendi kaderini belirlemesine izin verin.

Türk halkına,

İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karanlık görünse de, kendinizi ne kadar yalnız ve terk edilmiş hissetseniz de, dünyanın sizi izlediğini bilin.

Anonymous’un durmadan, dinlenmeden size yardım etmeye çalıştığını bilin. Bu kavgada Anonymous’un yanınızda olduğunu bilin. Onların sizi yönetmesine izin vermeyin; siz onları yönetin. “Kendi Aklınızla Düşünün, Otoriteyi Sorgulayın.”

Biz Anonymous’uz.

Biz birlikteyiz.

Biz affetmeyiz.

Biz unutmayız.

Türkiye hükümeti, bizi beklemek için geç kaldınız.

özet budur...

Evet evden çıkarken tv açıktı onuda yaparım hatta camide yaparım demişti.
Ayıp ya sen nasıl başbakansın yap tabi kimse karışmaz ama bunca olay olurken daha çok kızıştırmak dalga geçmek ne demek ?

[h=5]Ankara'dan haber: Ankara Koliba Cafe'de mahsur kalan 50 kişi var! Adres: Karanfil Sk 38/A Kızılay/Ankara[/h]

Mesrutiyet caddesine akrep araci girdi ..karanfile doktor isteniyor.konak cafede baygın insanlar var.....ankara

polis yüksel'e konur'a girdi, mesrutiyet cok kötüymüs

Son düzenleme:
Ağaçlar sökülüyor diye eylem yapanların mağazalara caddelere verdiği zararları görünce pek samimi görmüyorum

ankara doktor/tıp öğrenci: 0506 840 3109, 0530 923 5120 0505 894 9054 0532 736 4062 0530 492 4971

ANKARA'DAN ACİL ÇAĞRI : ANKARA MESRUTIYET ŞATO BURGER DA POLISLER SIKIŞTIRDI ÇOK YARALI VAR VE BIBER GAZI YIYORUZ. YARDIM EDIN NE OLUR YARALILARI ÇIKARTMAMIZ LAZIM

Paylaşalım lütfen!!!!!!

Hı hı evet. Lafımı olur diler tabi özür.

"İçki içen alkoliktir ama akpye oy veriyorsa alkolik değildir" den girip "kızları kucaklarda görmek ister miydiniz" den çıktık.

İnsanlar öelecek.
Gerçekten ölecek.

Ankarada kapalı alanlara sığınanlar nefes alamıyormuş:14::14::14:

danışmanı olmadan ancak bu kadar toparlayabiliyor.........bir günde üç kez ulusa sesleniş ........onlarda hazırlıksız naaapsınlar hoşgörmek lazım

Polis saldırıya geçti izmir 2. Cadde simit sarayına sığındık çıkamıyoruz. Joplarla gazlarla saldırdı

Paylaşın Kızlar!!!!!!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back