Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akm yikip cami yapmaya kalkarsa gider kendimi Akmye zincirlerim namazinda niyazinda biri olarak. Dun yikip daha buyuk bir opera salonu yapacagiz diyordu. Cami yapacak yer mi kalmadi

Bunlar herşeyi yaparlar. AKM yi yıkcam dedi tepki alacağını da biliyor lehine çevirmek için cami yapıcam diyor sonra da işte bunlar dinsiz cami yapımına karşı çıkıyorlar kültür merkezi daha mı değerli diyecekler. Olaylar bu kadar çarpıtılır eğer AKM yıkılırsa işler gerçektne rayından çıkar artık bu ne demek oluyor yaa.. Ne yapmak istiyor bu adam kendi düşünce tarzını dayatmak, kültürü,sanatı dinsizlik olarak görmek offf çok daraldım sahiden yaa..

Vah Vah Vah ..
Çok yazık Sayın!Başbakanım çok yazık ..
O çapulcular çıkarttı seni o koltuğa ne çabuk unuttun böyle...

Eklentiler

• $BLwXzxnCMAEXfib.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 38
Arkadaşlar askerin desteğinin halk yönünde olduğunu duydum. Ama fazla açıklama yapmak istemem

Simdi videonun o kismini izledim duyor ki
Twit sosyal medyada asilsiz hbr yapan lari oagaclarda sallandiracaksin dedi

hayır bu değildi ama ilk gün dinlediğimizden farklı şeyler anlamışız bu zaten belli öyle değil mi arkadaşım

aradım bulamadım, çok da derdim değil açıkçası sadece yalan haber furyasından olabilir diyorum. neyse diyorum sen hala uzatıyosun nedendir acaba

Özeleştiri yapıcam geç kaldık çok geç daha en baştan bunlar bu kadar güçlenmeden, herşeyi yapacak cesareti bulamadan, yalanlarla sürekli kendini haklı göstermeden gücüne güç katmadan sesimizi çıkarmalıydık son seçimlerden de önce. Bis sustuk o oylarına oy kattı, biz sabrettik o güçlendi, biz uykuya daldık o bu uykudan yararlandı. Şimdi aklımız başımıza geldi ama eli öyle kuvvetli ki ne desek minneti yok gözü kapalı ona inanan öyle bir çoğunluk var ki siz kimsiniz çapulcular diye cevap verebiliyor artık sizin oyunuza zaten ihtiyacım yok ben almış yürümüşüm diyor zaten sizin 1000 topladığınız yere ben 1 milyon toplarım diye kafa tutuyor. Şu anda onun yanında yer alanlar onu eleştirmeye görsünler anında çapulcu sıfatına girerler sanmayın ki ona oy verenleri gerçekten seviyor keşke yanlı bakanlar biraz bunun farkında olsa..

demin babamın arkadaşı babamla konuşuyordu
konuşmalarını dinledim
abi oyumuzu akp vermiştik bin pişman oldum şu noktadan sonra
akp oy vermiycem dedi...

Dünkü gibi canlı yayın yapan bi kanal var mı?

Vah Vah Vah ..
Çok yazık Sayın!Başbakanım çok yazık ..
O çapulcular çıkarttı seni o koltuğa ne çabuk unuttun böyle...

Biri sayın başbakana bi adet başbakanlara yakışan üslup kitabı,sözlüğü bişeyi versin hayrına.
Bu ülkeye bu üslup yakışmıyo.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…