- 5 Mayıs 2013
- 2.835
- 4.190
- 198
Tabi canım uyarmışlardır,tahrik vardır falan filan.Biz sana hangi kanıtı sunsak sen yine onları savunmaya devam edeceksin onu en başından biliyorum zaten de belki burada sana yazdıklarımı gören birileri olur da gerçeklerin farkına varmasına yardımcı olur diye yazıyorum.Aynen öyle olay iki tane ağaçtan çıktı ama polisin uyguladığı haksız şiddetle büyüdü.Ayrıca oradaki iki ağaç dediğiniz ağaçlar ve park da tarihi eser statüsündedir yaşlarından dolayı.Ve benim vicdanım ne bir ağacın yıkılmasına,ne bir tarihi eserin zarar görmesine,ne de taksimin göbeğine avm dikilmesine razı gelir.düşüncelerinize saygı duyuyorum.video da da görmüştüm ama mutlaka uyarılmıştır yok yere polis hadiyn huraaa tazyikli su sıkın biber gazı sıkın dememiştir.
elbette sizin düşünceleriniz farklı benim düşüncelerim farklı amacım sizin düşüncelerinizi değiştirmek değil benim de birşeyi savunduğumdan değil ben neyi savunduğunuzu anlamak istiyorum.olay iki ağaç lafından çıktı tüüh pis polis oldu yok efendim kötü başbakan oldu yok efendim avm dikilecek oldu vs vs.
yok yere kanmayın.bazı arkadaşlar düşüncelerini çok güzel dile getridi.bu ülkenin başındakilerinden dolayı memnuniyetsizliklerini dile getirdi.
hmmm düşünce de vizyon genişliğini çok ilerlet o zaman çünkü baya geride görüyorum.
Saygı duyuyorum deyip de hala laf sokmaya çalışman da enteresan.Bence sen önce vizyonda bana bi yetiş de ondan sonra tartışalım.Bu kadar dar pencerelerden bakamıyoum çünkü içim sıkılıyor.