• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Shov tv de teke tek bikac dakika sonra baslicak kizlar basbakan konuk

off izlemek görmek istemiyorum harbiden çok sinirliyim yaaa..

On air ? RT

Canlı yayın, arkadaşlar twitterda falan tepkimizi koyalım bence, Türk bayrağı dışında bayram görmek istemiyoruz

valla canım üç gündür twit yazıyorum uyumuyorum yazılmayan söylenmeyen kalmadı orada ama hala başbakan çıkıyor inatlaşıyor.

arkadaşlar şuan tekrar taksim doluyor ayrıca ankara gazi parkıda doluyor
direniş başlıyor ....

bitmesin bu direniş yaa kimse yılmasın korkmasın yarın işi okulu olmayanlar toplanmaya devam etsin..

Benim hiç takipçim yok nasıl twit atabilirim insanlara bilen var mı

Benim de çok takipçim yok ama takip ettiklerim var sende takip listene sanatçıları ekle onlar yazılanları görüp rt yaparlar yazılar çok çabuk yayılıyor twitterda hiçbirşey yapamasan yazılanları bilmediğmiz daha nice olayı rt yaparsın ben 3 gündür oradayım.

Başka canlı yayın bulamadım sanırım eski yayın değil
Arkadaşlar lütfen tepkinizi gösterin
Sivil direnişte parti bayrağı görmek istemiyoruz

Benim hiç takipçim yok nasıl twit atabilirim insanlara bilen var mı

#TürkiyePolisineSahipÇık
#SeniÖzledikAtam

#TAYYİPSANAGÜLEGÜLE
#direngaziparkı

yazacağınız twite bu tagları eklersenız herkes gorebılır .

off izlemek görmek istemiyorum harbiden çok sinirliyim yaaa..

valla canım üç gündür twit yazıyorum uyumuyorum yazılmayan söylenmeyen kalmadı orada ama hala başbakan çıkıyor inatlaşıyor.

bitmesin bu direniş yaa kimse yılmasın korkmasın yarın işi okulu olmayanlar toplanmaya devam etsin..

Benim de çok takipçim yok ama takip ettiklerim var sende takip listene sanatçıları ekle onlar yazılanları görüp rt yaparlar yazılar çok çabuk yayılıyor twitterda hiçbirşey yapamasan yazılanları bilmediğmiz daha nice olayı rt yaparsın ben 3 gündür oradayım.

Orasifa o sekilde hep ilgisz cevaplar
Fatih altayli hemen giriste kaldirim genisletme olarak basladi
Gerisini tahmin etmem cok guc degil

bugün tayyibin dediğine göre milli geliri arttırmışlar
ya tabi ondan ben 5 yıldır işsizim!!!!!!

Bayrakla alakalı twite yazarmsınız bende atayım

gözlerindeki korkuya, telaşa bakın.

o kendine güvenen konuşma şekli, vücut dili yok.

e haklı, amerikadan da destek gelmedi, en son gittiğinde başbakan değil de bakkal efendi gibi davrandılar.

@drerolkose @Ece44 @barbarossansal @AsumanDabak
Ben de bunlara atıyorum

Sivil direnişte parti bayrakları istemiyoruz!!

Son düzenleme:
gözlerindeki korkuya, telaşa bakın.

o kendine güvenen konuşma şekli, vücut dili yok.

e haklı, amerikadan da destek gelmedi, en son gittiğinde başbakan değil de bakkal efendi gibi davrandılar.

Bakkal olsa dükkanına uğramazdım ama genelde ABD'nin getirdiği yüksek demokrasiyi bize kendi halkımız reva gördü.

2620131326295264.jpg

2620131325571981.jpg

bodrumda gezi eylemine sert tepki

şuan taksimde oğluna kızına iş bulamamış kendi geçim sıkıntısı çeken bir baba bile ordaydı.
dün başka bir adam 4 yıldır iş bulamıyorum evime karıma rızık getiremiyorum yüzlerine bakamıyorum
buraya gaz yemeğe geldim diyor.

ben anladım sıkıntı çekenler akp li değil...

LOST 87 haklısın.ben de 2 sene işsiz kaldım ekonomimiz şaha kalkarken.ah kardeşim yaşamayan bilmez gençlerin halini..sonra kendi tırnaklarımla bir yerlere geldim kazıya kazıya..
medcezir haklısın.siyasi parti bayrağı istemiyoruz.hiç kimse sahiplenmesin bu gösterileri.
akşam Gaziantep fotoğraflarına baktım,ismi neden gazi verilmiş anladım.her yer kırmızı beyaz her yer..
uluslararası af örgütü twitter da 2 ölüm olduğunu yazdı 10 dakika evvel.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back