• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
On air ? RT

Canlı yayın, arkadaşlar twitterda falan tepkimizi koyalım bence, Türk bayrağı dışında bayram görmek istemiyoruz

Son düzenleme:
arkadaşlar şuan tekrar taksim doluyor ayrıca ankara gazi parkıda doluyor
direniş başlıyor ....

Türk bayrağı göremiyorum hiç :53:

$BLwZHSaCcAA8KbL.jpg

Bir avuç çapulcu:ssz:

hükümet düşer/düşmez (istifa etmezler kesinlikle, ah o koltuk hipnoz eder popoları)

ancak, hükümet korktu mu? korktu.

beti benzi attı mı? attı.

bundan sonra dikkatli olacak mı? olacak.

gerekirse yine tek yumruk olunacağını düşünecek mi? düşünecek.

Parti bayraklarıyla gidilmiş.

BU SİVİL DİRENİŞ, TÜRK BAYRAĞINDAN BAŞKA BAYRAK GÖRMEK İSTEMİYORUZ:72:

Yayalım arkadaşlar.

Binlerce ulkesini seven Turk vatandasi toplaniyo ve bu kalabigin icinde pkk bayragi aciliyo. Ne hikmettir kimse tepki vermiyo bayragi acani linc etmiyo.

Benim hiç takipçim yok nasıl twit atabilirim insanlara bilen var mı

bu eylem amacını aştı sabahta yazmıştım ve haklıyken haksız duruma düşecek halk şu bayraklara bak ne eylemi bu böylemı başlandı eyleme

bukadar uzaması buyuk hataydı bu şekilde devam ederse yarın bu eyleme ne için başlanmıştı kımse hatırlamıycak

neymiş efendim vakitleri çok kıymetliymiş .. aaa bak komşusuyla dedikodu yapamayacak bizim yüzümüzden

neymiş benimle tartışamazmış.. tabi ki tartışamazsın. daha haberleri izlemeyip burda millete laf yetiştirmeye çalışıyorsun bana mı yetiştirebileceksin ? dedikleri de laf olsa

bla bla bla

geçiniz efendim geçiniz

direnişi TKP,ÖDP,HALK EVLERİ başlatıyor şuan
zaten onların bir özelliği vardır birbirlerine çok bağlıdırlar anında haberleşip toplanma özellikleri var.
faşizime karşı bir gruptur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back