bizim ülkemizde dinsiz imansız diye bi hakaret var değil mi, ne kadar saçma
tanığım tüm agnostikler ateistler gayet hümanist düzgün insanlardı
bilmem? ama halka karşı oldukça ılımlı zaten konuşmasında hatta ne kadar korkmuş gören var mı diyenler de çoktu.
bir arkadaşım şöyle bişey paylaştı " yuhh duydunuz mu??? muhalefet liderine sallandıracaksın dedii"""
bilemiyorum yani ama o kısımda öyle dediğinden eminim
Kendi halkına yapılanı göremeyecek kadar bi parti sempatizanı olmamalı hiçbir insan.
Yav zaten ateist adamın çevreye bir zararını görmedim ki ben. İnanmıyor kendi seçimi, Allah'la onun arasında günahı sevabı. Ama müslümanım deyip te tekbir getirerek kafa kesen görmedik mi? Başkalarının hayatına müdahale edeni görmedik mi?. Ben hiç ateist bir arkadaşımın kalkıp ta bana sen niye namaz kılıyorsun, kılmayacaksın dediğini duymadım.
Bu eylem marjinal grupların değil Halkındır hala anlamayan varsa...
Teşekkür ederim resimler ve bilgiler için durumların geldiği nokta üzücü oradaki gerçekten birşeylerden zarar görmüş insanlara çok üzülüyorum.Bende birçok yerden bilgiler, resimler,haberler dinliyorum ordaki tanıdıklarımdan bilgiler alıyorum o kadar çok yalan haber, körü körüne bazı şeylere bağlanmış insanlar varki kimseye birşey diyemiyorsun bilgisiyle değil başka şeylerle seni bastırmaya çalışıyorlar, kendiyle çelişen yorumlar, paylaşımlar var dün bir yorum yapmıştım insanlar önce akıl süzgecinden geçirseler keşke birşeyi olduğu gibi kabul etmeseler diye umursanmadı bile.Kimse umursamasada ben bu yaşıma rağmen kabul edilebilirliğini araştırıp inanıyorum yine geldiğim nokta aynı akıl.Ayrıca hakaret etmeden yorum yapabilmek gittiği okullardan çok başka şeylerde gerektiriyormuş ve yazılabiliyormuş bunuda görmüş olduk.
Valla bilemiyorum, benim izlediğim aynen bu şekildeydi. Trt1'den izledim. Kesildiyse veya oynandıysa Trt de o halini yayımladı o zaman. Orijinalini bulabilen varsa paylaşsın biz de izleyelim.
Taksim ve Beşiktaş hareketlenmeye başlamış ve polis bugün kesin talimat almış.
Çok sert bir şekilde girmişler Taksim'e , 30 tane panzer getirileceği söyleniyor.
Halkı galeyana getirmekten başka bir işe yaramadığını anlamadılar sert müdehalenin
Umarım doğru değildir.
aradım ben ama bulamadım valla. ben de ntvde izledim ama ikimizin dinlediği de aynı konuşma, canlı yayındı çünkü
neyse
Ben bu sinek ilacının arkasından harbi koşardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?