Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

canım benim zaten başbakan böyle efelenmeseydi lafını sözünü ölçerek bir ülkenin başbakanına yaraşır biçimde konuşsaydı şimdi ne polisin yaptklaırnı ne eylemin provokesini ne direnişçilere edilen eziyetleri konuşuyor olmazdık.bir ülke yöneticisi kendi halkına düşman gibi davranıp ağaçta sallandırmaktan ya da biz de şu kadar kişi toplarızdan bashediyorsa tartışacak şeyler de manasını yitiriyor bir anda..ah güzel ülkem benim,ne zorluklarla kazanıldın sen...ve şimdi ki halimize bak..

bu kadar da çelişki olmaz vallahi yok artık
hem bize bulun deyip hem de ben bulamam vaktim yok demek sizin inandırıcılıgınızı gösterdi
kendi adıma sizinle tartısmam bitmiştir
zira yapılacak pek bir şey yok

asıl olay Atatürk'ü sevenin akpyi , akp yi sevenin Atatürk'ü sevmemesi; açığın kapalıyı, kapalının açığı sevmemesi; içenin içmeyeni, içmeyenin içeni sevmemesi. akpden önce nasıl yaşıyormuşuz biz, nasıl anlayışsız bir toplum olmuşuz. ben neden gögsümü gere gere Atatürkçüyüm diyemiyorum bulunduğum semtte. akpyi savunanlar hani demokrası, hani özgürlük, hani dini değerlerimiz. haa siz akpyle müslüman olduysanız ayrı, ben akp yokken de müslümandım...

Ben videoları ve gerçek olduğu kanıtlanabilen görüntüleri buldukça paylaşırım. Lütfen eylemcilerin çevreye,dükkanlara kaldırım taşlarına zarar verdiğini iddia edenler de video ve fotoğraf paylaşırsa sevinirim.

33 yaşıdayım neler yaşadım neler gördüm bu hükümetin çok güzel yaptığı şeyler oldu kabul ediyoruz ama son 12 yıldır bizlere yaşatılan en kötü şey konuşamamaktı
eskiden diğer hükümetlerin benimde oy verdiğim partilerin oluşturduğu hükümetleri yanlışlarında rahatça eleştirebiliyorduk ama bu dönemde en ufak birşeyi eleştirmeye veya yapılan bir işle ilgili yorum yapmaya kalksam hemen azarlanıyor, sesim kestiriliyordu
hatta en yakın arkadaşlarımdan birisi bunu bana çok defa yaptı kendisi benim görüşüme istediği gibi eleştiri getiribiliyorken ( tabi bunu ben ve benim gibi düşünenlerin anlayışı , fikir söylemenin her vatandaşın siyasi ve insani hakkı olduğu düşünsenin doğruluğu sayesinde yapabildi )işte bu arkadaşım benim düşüncemi sert şekilde eleştirirken kendilerinden kaynaklı hataları bile bizlere yüklerken kendi destekledikleri hükümetin herşeyi görmezdem gelip ört pas edebiliyordu
artık susmaktan haksız yere eleştirilmekten baskıdan sıkıldım bakıyorumki benim gibi milyonlarca insan varmış inş gelecekte ırkımızdan dinimizden utanmadan rahatça fikir alışverişi yapabileceğimiz bir hayata kavuşuruz

Ayrıca polis izlediğim kadarıyla insanları dağıtmadı resmen sıkıştırdı.Gazı yiyenler kaçışmıştı onları sıkıştırıp üstüne bir de copladılar.Amaç yalnızca parkı boşaltmak olsaydı zaten gaz atıldığı zaman park boşalıyordu herkes bi yerlere kaçıştı.

Ben de canlı dinledim, aynen böyle dedi. Hatta o zaman da dinlerken şok olmuştum ne diyor ya bu diye. Ben mi yanlış anlıyorum acaba dinlediğimi? :44:

bilmem? ama halka karşı oldukça ılımlı zaten konuşmasında hatta ne kadar korkmuş gören var mı diyenler de çoktu.

bir arkadaşım şöyle bişey paylaştı " yuhh duydunuz mu??? muhalefet liderine sallandıracaksın dedii"""

bilemiyorum yani ama o kısımda öyle dediğinden eminim

kalsik suçlu davranışı her yanlışı başkasına yıkmak

ne dieyebilirim ooh çok güzel olmuş iyi ki yapmış mı?

saygı duyuyorum.

kazen bir şey söylemişti diğer başlığın kapatılması ile ilgili ....

okuduğunu anlamadıkları için kapatıldı diye yanlış hatırlamıyorsam ........

vaktim yok yazmadım yazımı tekrar okuyun.zaten bu şekilde aasla ve asla doğru paylaşımda bulunamicaz.ben düşüncelerinize saygı duymasam kesinlikle burada yazışmam çünkü vaktim değerli....

sizlere iyi yazışmalar.

Tartışmaya müsaitim kaç gündür buradayım ve gayet düzgündür mesajlarım.Harcamayın o değerli vaktinizi efendim gidin atomu falan parçalayın , buluşlar yapın sanki zorla mesaj yazdırıyoruz.

kardeşim ve kuzenlerim de 2 gündür eylemdeydi ve dedikleri şunlar; abla bu biber gazı falan değil başka bişey..ayrıca tüpler içinde garip bişey atıyorlar dokunduğu yeri mahvediyor bu yüzden yaralananlar var..tazikli su çok beter bi şey normal su gibi değil zaten.ara sokakalar çok kötü köpekler falan bile yaralanmış gördük.her yer gaz bombasıyla dolu...

bunları ilk ağızdan orada olanlardan duydum ben...daha bi şey demiyorum ama neyse ki duruldu ortalık.şükür..

evet evet aynen o yüzden kapatıldı. vaktiniz yok ama cevaplar sıra sıra, aşagıda adınız hep var..bu ne çelişki?
yok yok neyse
cıkacaktm cıkamadım. gerek de yokmuş gerçi kalmaya bu sefer gittim

Son düzenleme:
ağzım dilim kurudu yemin ediyorum, mutlu huzurlu olmak için apolitik olmak lazım bu ülkede

ben de tekrar tekrar dinledim ''yalan haberler çıkarttılar , öyleki ağaçlarda sallandıracaksın milleti panzerlerle eziyorlar'' diyerek
duyduğu şeyleri anlatıyormuş gibi geldi ..

Alıntı yapma gereği duydum takip ettiğimden beri hatırladığım kadarıyla 3. olarak fikirlerine katıldığım açıklayıcı bir yorum oldu.Keşke benimde elimde olsaydı gidip görme şansım olsaydı bazı şeyleri kendi gözlerimle.

ben de tekrar tekrar dinledim ''yalan haberler çıkarttılar , öyleki ağaçlarda sallandıracaksın milleti panzerlerle eziyorlar'' diyerek
duyduğu şeyleri anlatıyormuş gibi geldi ..

Yok öyle demedi.Bunları aslında o ağaçlarda sallandıracaksın alışkınlar o ağaçlara zaten dedi.Bence muhalefet oradaki direnişçiler hepsini kastetti.Sadece muhalefeti kastetmiş olsa bile skandal bi konuşma.Ve hala dediğim dedik çaldığım düdük.Değişmezse sonu hayırlı olmayacak

şimdi benim sorduğum soruyla
sizin verdiğiniz cevap arasında bağlantıyımı kuraramıyorum
kuruyorumda algılayamıyormuyum
ekrana bakmaktan beynmimmi uyuştu
bu soruları sordum kendime önce ........

sen cevap vermemişşin ama ben vereyim sana cevap
kocamın gözü kaymaz
benim için değil kendi için kaymaz
ha kayarsada kendi sorunu kendi günahı
çünkü herşeyi hakkıyla biliyor
ona öğretebileceğim bir şey yok!!!
yani sen soyun çıplak çık istersen
maddeler ortada !!!
yani bakmaz

ha o giyineneler hem kimse baksın siye açık saçık süslü püslü giyinmiyorlaki
tamamen kendileri için

başım sıkıştığında dine sarıldığımı nereden çıkardınız
ki başım sıkıştığındada sıkışmadığındada sarılırım hamdolsun
dinim benim sımsıkı sarılırım

şimdi hangi alanı size bırakmamışız onun cevabını alayım
istediğiniz alan ne alanınıdır söyler misiniz ?

size göre karışılmamalı evet
bana göre de öyle ama sınırlar dahilinde !!!
bu insanlar neden bıkmış !!! onun cevabınıda rica edeyim

ha kendimize benzetmeye çalışıyoruz evet
ama benzemek isteyeni

benzemeyenede saygı duyuyoruz
zorla benzetemeyizya !!!!

siz varmışşınız
siz KİMSİNİZ !!!!!!!!!!

o video hakkında da yorum yapmamışşın
hani karışılmamasını savunuyorsunya !!!
neden küfür etmişler camiye gidenlere bide bunu açıklayıver bi zahmet be

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…