• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elin kolun çalışıyor internette arama yap bakalım karşına kaç tane video çıkacak.

Herşeyi de bizden beklemeyin :))

kaç gündür ülkemizi karalayan ülkemizin insanının polisini karalayan resimler uydurma haberler koyuyorsunuz da bunu mu koyamıyorsunuz.bu iddia yı ben ortaya atmadım sizler attınız.

bir tanesini koy buraya hepimiz görelim.doğrula bende polislerden nefret edeceğim.

ben de bunları polisin yapmadıgını belgeleyen video istiyorum sizden. evet istiyorum..

rengina konuşmak için konuşmak gerekmez.siz zaten o istediğim video yu buraya koyarsanız sorduğun soruyaa cvp ta almış olursun.

siz gibi düşünenlerden dolayı kaç gündür kaos yaşanıyor burada bile bir tartışma ortamı yaratıyorsunuz.uzlaşma anlaşma yok.

belgelerle gelin .iddialarla yalan haberlerle değil.iletişin ve bilişim çağındayız.kaç gündür internette yalan haberler döndü dolandı.hepsi uydurma çıktı noldu.

şimdi de bu iddia mı çıktı ortaya????? hani video????

Hadi diyelim polise önce eylemciler saldirdi. Bilmiyorum olaylar nasıl gelişti ama diyelim ki oyle oldu polisin görevi oradaki kalabalıgi dağıtip direnenleri gözaltina almak saniyorum. Insanları gaza bogup yetinmeyip bir de joplq tekmelerle dövmek degil. Bu polisler o ölesiye dovduh kisinin de can güvenliğinden sorumlu degil mi ? Mesela bir adama beş polis dalmış dövüyor videoda gecmis sayfalarda var. Bir tamesi de sivil karşı da koymuyor gösterici. Bu ne demek polisin böyle bi hakkı var mı yoksa bunlar hep ileri demokrasjnin gerekleri mi

ona bakarsan minicik bebekte etkilendi o gazdan sokaktan geçen vatandaş ta etkileniyor.kurunun yanında yaşta yanıyor.

eylemciler polisin kafasını yarsın polis te ses etmesin.o polis demir adam mı?elbette kendini savunacak.

ben inşallah maşallah anlamam arkadaşım benim kafa senin savunduğun şeyi anlamakta zorlanıyor ama sen oyunun bir figüran ı olduğun için hala anlamaman normal.

çıkarmaya çalıştılar ya allah aşkına buraya sayfalarca işte eylemden önce böyleydi deyip resimler koymadınız mı?şimdi de börek yerken kitap okurken biber gazı sıkan video istiyorum hiç olmadı anlık foto koy.

kırmızlı kadın nasıl bi kare ile meşhur oldu bu anlar da mutlaka gündeme oturur.

Şanslısın ki karşında bizim gibi insanlar varda az biraz doğru bişey duyacaksın :))

Hangi oyunun figüranıymışım ? He gülüm? Vay be benim haberim yoktu :D

Eylemci polisin kafasını kırıyor? Nerde gördün beyaz tv de mi :D ahahahha

Gitte o beynini biraz google da harca face e bak halk tv ye bakta gör

Kim kimin kafasını kırıyormuş !!!

Ben sana resim mi bulucam? Git kendin bak ben şimdi yalan resim koyarım mazallah

kaç gündür ülkemizi karalayan ülkemizin insanının polisini karalayan resimler uydurma haberler koyuyorsunuz da bunu mu koyamıyorsunuz.bu iddia yı ben ortaya atmadım sizler attınız.

bir tanesini koy buraya hepimiz görelim.doğrula bende polislerden nefret edeceğim.

rengina konuşmak için konuşmak gerekmez.siz zaten o istediğim video yu buraya koyarsanız sorduğun soruyaa cvp ta almış olursun.

siz gibi düşünenlerden dolayı kaç gündür kaos yaşanıyor burada bile bir tartışma ortamı yaratıyorsunuz.uzlaşma anlaşma yok.

belgelerle gelin .iddialarla yalan haberlerle değil.iletişin ve bilişim çağındayız.kaç gündür internette yalan haberler döndü dolandı.hepsi uydurma çıktı noldu.

şimdi de bu iddia mı çıktı ortaya????? hani video????
konusmus olmak için kanusan insan mıyım? :) cok güzel
farkında mısınız banlı değilim. gayet güzel savunuyorum düşüncemi. ve ben polis mi eylemci mi baslattı dıye yorum yapmıadım hiç buyrun arastırın
madem siz video istiyorsunuz e işte şartlar eşit ya ben de sizden video istiyorum . söyleyecek söz olmayınca konusmus olmak için konustun demek de pek manidar. evet video:ssz:

SOSYAL MEDYA BU YAZIYI KONUŞUYOR...
BEKİR COŞKUN ÖYLE BİR YAZDI Kİ...

“Şaşırırsın...

Gördün...

Sürprizlerle doludur bu ülke...

Ormanları yok ettin, ses çıkmadı...

Ama bir ağaç dalından gidersin...

*

Genelkurmay Başkanı’nı kapatırsın içeri...

Ordu komutanlarını, kuvvet komutanlarını hapse atarsın...

Kartondan ordu yaparsın...

Tam zafer sarhoşluğundayken sen...

Gezi Parkı’nda, annesi altını değiştirirken bir bebek gözükür, milyonlar bir anda ordu ordu düşer peşine...

Şaşırırsın...

*

Hukuku yıkarsın...

Yargıyı bitirirsin...

Savcı sen olursun...

Yargıcın yerine oturursun...

Ama gözyaşlarını sile sile balkonlarına çıkan o insanların yüreklerinde bir büyük mahkeme kurulur...

Mahkûm olursun...

*

Valin...

Emniyet müdürün...

Tomaların, panzerlerin, gaz bombaların, bölük bölük polisin...

Ama su şişesini yarım kesip mendili ile burnuna bağlamış genç kız yumruğunu salladı mı?..

Çuvallarsın...

*

İstediğin kadar gazetelere el koy...

Televizyonlara yalakaları oturt...

Patronu korkut...

Kendi kafana göre bir medya yarat...

Ama 30 milyon muhabiri, 30 milyon yazarı, 30 milyon kameramanı, 30 milyon editörü, 30 milyon genel yayın müdürü olan sosyal medya yayına geçti mi...

Çuvallarsın...

*

İstediğin kadar böl milleti...

Bir anda sarılır birbirine; Fenerbahçeli, Galatasaraylı, Beşiktaşlı...

MHP’li, CHP’li, BDP’li, İP’li...

Ülkücü, solcu, sağcı, milli görüşçü, komünist, muhafazakâr...

Renklerini, farklılıklarını, kimliklerini bir kenara bırakıp el ele verdiler mi...

Afallarsın...

*

Bak...

Cumhuriyetin kurumlarını yıkabilirsin...

İlkelerine tekme atabilirsin...

Önderlerimizi aşağılayabilirsin...

Ama gaz bombaları altındaki o gençlerimizin yüreklerindeki ışığı söküp alamazsın... Yurdun dört bir yanında bir anda başlarını güneşe çevirdiklerinde...

Şaşırırsın...”

Bugüne ait görüntüler:9:
Özellikle o minik marjinali ne yapmalı bilemedim:9:
Şimdilik her şey sakin, insanların çoğu neyin ne olduğunun bilincinde. Çöp toplayan, etrafı temizleyen insanlara kim provokatör diyebilir?

$401938_510394305675886_1625444599_n.jpg$931419_10151647743273728_564319740_n.jpg$947166_510392915676025_200653819_n.jpg

Önce polis saldırdıysa da bunun videoya alinabilecegini sanmiyorum. Benim izlenimim polisin gezi parkini bosaltma talimati aldigi belki gostericileri uyardigi cikmayinca boyle insanlik disi muamele yaptigi.

İlk ana ait olmasa da buyur, ama ben hiç ikna olacağını sanmıyorum nedense:9:

Börek ikramına biber gazı! İstanbul Gezi Parkı - YouTube

güzel video ilk anlar değil ama?kız börek ikram ediyor ben ne biber gazı ne de tazyikli su göreemedim.sadece kızın sözle tahrikini duydum.iki milyar için değer mi?

sanırım bu güzel kızımız karşılicak aylık mutfak ihtiyaçlarını?

ayrıca tahrik olmasa yok yere tazyikli su sıkılmaz.sen hiç tazyikli suya maruz kaldın mı????

elbette ikna olmadım .....

senin niyetin polisi karalamaksa zaten diyecek birşeyim yok.

Bugüne ait görüntüler:9:
Özellikle o minik marjinali ne yapmalı bilemedim:9:
Şimdilik her şey sakin, insanların çoğu neyin ne olduğunun bilincinde. Çöp toplayan, etrafı temizleyen insanlara kim provokatör diyebilir?

Eki Görüntüle 726299 Eki Görüntüle 726300 Eki Görüntüle 726301

Algılama organı olarak kafasını değil poposunu tercih edenler hala yanlış laf demeye müsaitler :)
---

Ben o minik marjinalleri yerim :)) Ne güzel şimdiden bilinçli yetişiyorlar

hep soru hep soru sana seçim yap diyen oldu mu ?git seçimini oy zamanı geldiğinde yap....farklı şeyleri savunuyorsunuz neyi savunduğunuzda belli değil.biri makarna der biri ağaç der biri ağaç değil hala anlamıyor musunuz der biri başbakan a kinini kusar.sizler kendi içinizde çatışma yaşıyorsunuz.siz böyle sürümce de olduğunuz sürece içinizde bastırdığınız kininizi daha çok törpülersiniz.

orada kitap okurken birden bire biber gazı mı sıkmışlar.birebir yaşamış gibi anlatıyorsun.mutlaka belgelemişlerdir.kamera kayıtlarında mevcuttur.hiçbirşey de saklı kalmaz.mutlaka açığa çıkar.

senden video istiyorum madem polis başlattı biber gazı sıkmış.o zaman bende güvenliğimizi sağlayan polisi sevmeyeceğim.

yalnız bana orta sahnelerden bir biber sıkma resmi yada videosu koyma.börek yiyen kitap okuyan kişiye nasıl sıkmış onu görmek istiyorum.
Kanıt mı istedin?Al sana kanıt.Kusura bakma video bulamadım onu da bi zahmet sen ara bul.Beyhude olduğunu bile bile daha fazla uğraşamayacağım zira.Börek demiştik dimi?Yerden kalkıp kaçmaya çalışan insanların ayağının dibindeki börek ve meyve sularını görüyorsundur umarım.
$1648858-geziparki8.jpg
Soru soran sensin.Onu mu savunuyorsun bunu mu savunuyorsun neyi savunuyorsun diye.Ben de diyorum ki onu da savunurum bunu da savunurum.Tek birşeyi savunmak zorunda değilim.Savunduğum şeylerin hiçbiri diğeriyle çelişmiyor sonuçta.O yüzden buna sürümceme değil düşüncede vizyon genişliği denir.

forum açılırken kasmaya başladı sanki, gitmesin yine

Son düzenleme:
Önce polis saldırdıysa da bunun videoya alinabilecegini sanmiyorum. Benim izlenimim polisin gezi parkini bosaltma talimati aldigi belki gostericileri uyardigi cikmayinca boyle insanlik disi muamele yaptigi.

katılıyorum uyarı yapılmadan boşaltın demeden tazyikli su yada biber gazı ile kalabalığı dağıtacaklarını düşünmüyorum ve mutlaka bir tahrik vardır.

birde sormak lazım bir grubu oradan kaldırmak için ne yapmalı????

ona bakarsan minicik bebekte etkilendi o gazdan sokaktan geçen vatandaş ta etkileniyor.kurunun yanında yaşta yanıyor.

eylemciler polisin kafasını yarsın polis te ses etmesin.o polis demir adam mı?elbette kendini savunacak.

ben inşallah maşallah anlamam arkadaşım benim kafa senin savunduğun şeyi anlamakta zorlanıyor ama sen oyunun bir figüran ı olduğun için hala anlamaman normal.

çıkarmaya çalıştılar ya allah aşkına buraya sayfalarca işte eylemden önce böyleydi deyip resimler koymadınız mı?şimdi de börek yerken kitap okurken biber gazı sıkan video istiyorum hiç olmadı anlık foto koy.

kırmızlı kadın nasıl bi kare ile meşhur oldu bu anlar da mutlaka gündeme oturur.

Sen bu olayın böyle geliştiğinden nasıl bu kadar eminsin ? Polis teşkilatındamısın ? Kafanda senindemi numaralı kask var ? Takılı plak gibi polisin sürekli kendisine yapılan saldırı sonucu bunları yaptıgını soyleyıp duruyorsun.Neye dayanarak.3 gündür anlatılıyor parkta sadece bir grup azınlık varken sabahın 5inde ortada bişey yokken şafak baskını yapıldıgını...Bi oku bi araştır.Körü körüne polis ona bişey yapılmazsa yapılmaz deyip duruyorsun.Biber gazını sıkarken ''Kolaysa bir daha sokağa çıkın bakalım '' diyecek kadar gözü dönmüş..Sen ordaki polisinin yüzde kaçının polis akademisi çıkışlı eğitimli polis oldugunu düşünüyorsunn.Son 4-5 yılda ne kadar polislik için kalifiyesiz insanları polis yaptılar biliyormusun ???Öğretmen olup atanamayan birsürü arkadaşım 3- 5 ayda polis oldu benim.Alım fazla en azından polis olayım dedi.İşletme memunu iş bulamadı hayatında silah tutmayan adamı polis yaptılar.Sen bu adamı eline verirsen biber gazını bunları yapar işte.Kalkmışş polis kendini korumasın mı diyor..Niye bu kadar polis alımı oldu ?? 3-4 ayda polis olunur mu ?? Olunurmuş işte bak böyle olunurmuş.

Aylardır aynısını dile getiriyorum, Tüpraş, Telekom bunlar satılırken neredeydik ? Seka'yı sat zarar eden bir kuruluş sana yük.

Tüpraş'tan ne istedin ? Telekomdan ne istedin ? Bu 2 sektör senin iletişim ve enerji sektörün böyle can alıcı noktaları satarken kendine muhalefet diyenler, neredeydiniz ?

Yoktunuz çünkü sizinde çıkarlarınız söz konusuydu. Kandırmayın bu halkı artık yeter.

Ülkenin en büyük limanları satıldı duymadık bile.
Bilmeyen o kadar çok insan var ki!!
İyiki hala araştıran soruşturan,dile getiren birkaç köşe yazarımız var.
Ben onlardan öğrendim...
Muhalefet nerde diye o dönemlerden beri merak etmekteyim.

güzel video ilk anlar değil ama?kız börek ikram ediyor ben ne biber gazı ne de tazyikli su göreemedim.sadece kızın sözle tahrikini duydum.iki milyar için değer mi?

sanırım bu güzel kızımız karşılicak aylık mutfak ihtiyaçlarını?

ayrıca tahrik olmasa yok yere tazyikli su sıkılmaz.sen hiç tazyikli suya maruz kaldın mı????

elbette ikna olmadım .....

senin niyetin polisi karalamaksa zaten diyecek birşeyim yok.

Kusura bakma da polis tahrik olamaz tahrik oluyorsa polislik yapmayacak. Bu ulkede sanki polis cok ideal siddette mudahele yapiyormus gibi konusuyorsynuz ya guluyorum sadece

Ne demek insanların orada içmesine karışmak anlamıyorum!!! Yok o bira içenler neymiş bıdı bıdı.

Arkadaşlar bakın tam da bu yüzden insanlar şuan orada ve tüm türkiye'de eylem yapıyor.

Siz sade ve sadece görmek istediklerinizi görüyorsunuz gerçekten. Bu işin hak ve özgürlüklerin kısıtlanması ve halkın artık yeter demesi yüzünden bu raddeye geldiğini söylememe gerek var mı acaba?

Adam oraya gitmiş eylemini yapmış, sonra oturmuş içiyor. Eylemi kimin için yapmış? orantısız güçten ölenler için, sessizce eylemini yaparken gaz yiyenler için, son zamanlarda Türkiye'de dönen tüm olaylar için.

Sen ne yaptın peki diye sorarlar adama! he belki de yaptın bişeler ama sanane başkasının hayatından SA-NA-NE!!!

Orada içti de gitti hayvanlara mı zarar verdi? Kadınlara mı sarktı? naptılar? nedir bu hazımsızlık? hala aynısınız ya hala anlamamışsınız.

Başkası da orada namaz kılsa insanların ''ne işleri var eyleme gitmiş namaz kılıyorlar?'' demesi mi gerekir?

Yaşam tarzlarına karışmayın artık! Buna ÖZGÜRLÜK deniyor. ÖZ-GÜR-LÜK! size dokunmadıkları sürece yapabilecekleri herşey hani.

Lürfen artık anlayın bunu ne olur.:72:

arkadaşlar bişey sorabilir miyim
hani yukarıda bir arkadaş video koymuştu
inşallah banlanmamıştır

o videoda camiye gidenlere küfür edenler vardı sanırım
çünfü facede izledimn ben

onlar bu eylemin neresindeler ???????????
ha bide resim vardı polise el hareketi çeken
o bu eylemin neresinde ??
ha bide
polis arabasını devirenler vardı
onlar neresinde??

ha bide şu resim var

Amaç ağaçsa yılbaşında kesme al eline fidanı dikmeye git lütfen.. Peygamberimizin kıyamet kopsada elindeki fidanı dik lafını dustur.edin

Eklentiler

• $1484_660234620670311_1325122112_n.jpg
    $1484_660234620670311_1325122112_n.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 81
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back