Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ne kadar doğru demiişsiniz.

Allah bilir hangi kanalı izliyo kimleri dinliyoda kafası bu kadar yanlış şeyle dolmuş.

Belki polis yakını vardır o dolduruyodur..

İlk sayfalarda da polis kocişini korumaya çalışan birileri vardı

düşüncelerinize saygı duyuyorum.video da da görmüştüm ama mutlaka uyarılmıştır yok yere polis hadiyn huraaa tazyikli su sıkın biber gazı sıkın dememiştir.

elbette sizin düşünceleriniz farklı benim düşüncelerim farklı amacım sizin düşüncelerinizi değiştirmek değil benim de birşeyi savunduğumdan değil ben neyi savunduğunuzu anlamak istiyorum.olay iki ağaç lafından çıktı tüüh pis polis oldu yok efendim kötü başbakan oldu yok efendim avm dikilecek oldu vs vs.

yok yere kanmayın.bazı arkadaşlar düşüncelerini çok güzel dile getridi.bu ülkenin başındakilerinden dolayı memnuniyetsizliklerini dile getirdi.

hmmm düşünce de vizyon genişliğini çok ilerlet o zaman çünkü baya geride görüyorum.

Ben de geçen çocuğun biri ödevini yapmayıp üstüne bir de sanane dediği için tahrik olup 1 tokat attım.
Ben de suçsuzum o zaman.
Napıyım tahrik etmeseydi

Yok yere tazyikli su mu sıkılırmış diyen melitta arkadaş yok yere tazyikli su yemedim ama yok yere biber gazı iki kere yedim.Biri üniversitede 1 mayısta sabahın köründe henüz hiçbir eylem vs yokken okuluma giderken oldu bir grup polisin eğlence malzemesi olduk.Birinde de Şükrü Saraçoğlu stadındaydım takımımı alkışlarken bir polis nasıl yenildiniz lan diyerek yüzüme biber gazını boca etmişti.Zaten ondan sonra da bi sürü olay meydana gelmişti.Bak bunların ikisini de polis başlattı mış da yok gibi de.Bizzat şahit oldum.Hatta staddakinin videoları da mevcut.

Son düzenleme:
temizlik yapanların fotoları vardı, bu kare çok hoşuma gitti :)

Son düzenleme:
A haber kanalında canlı konuşması var şu an; hala CHP liler diyor hala dik dik konuşuyor, sağduyu sıfır, bu dik dik konuşmaktan adamları da dediklerini yumuşatmaktan bıkmadı. Çevresinden istifa eden olursa şaşmam; yeter bea biz ortalığı yumuşatmaya çalışıyoruz sen geriyorsun diye...

Ha bir de önceki gün kardeşim okuldan eve dönerken metroda biber gazına maruz kalan "masum"lardan biri.Ve kardeşimle birlikte bir sürü çocuk ve yaşlı da maruz kaldı o gaza.Hadi eylemciler kafadan suçlu diyelim de,olayla hiç ilgisi olmayan insanların hayatını tehlikeye sokan polisin sağladığı güveliğimiz(!)den kimse söz etmesin bana artık.

[video=youtube;JiHJQ8BmetY]http://www.youtube.com/watch?v=JiHJQ8BmetY[/video]

Ağaçta sallandırma olayının videosu. Soranlar olmuştu, o yüzden paylaşıyorum. Bir de alışmışlar ya diyor.

Öncelikle olan olaylar için hepimize geçmiş olsun. kkda bunun konuşulabilmesi o kadar hoşuma gitti ki, editörlerin hepsine teşekkür ediyorum. ben de kendi gözümden olayları anlatmak isterim sizlere.

Benim evimde televizyon yok, zaten hayatımı olumsuz etkilediği için haber takip etmeyi de pek tercih etmiyorum. Olaylardan annemin cuma akşamı kardeşimin gezi parkına gideceğini söylemesiyle haberdar oldum. bu arada ben avukatım, kardeşim bir bankanın uluslararası raporlama departmanında müdür yardımcısı. ikimiz de üniversite mezunuyuz, ikimizin de geçmiş dönemlerde akpye oy verdiği oldu, ikimizin de polis akrabaları var, ikimiz de Allah kabul etsin inançlı insanlarız. bunları yazıyorum çünkü bağımsızlığımızla ilgili bir profil çizilsin istiyorum kafanızda. bu haberi alınca olayın aslını araştırmaya başladım. tabi ki birçok farklı haber kaynağı var kolay ya da zor ulaşılabilen. ayrıca sosyal medya (twitter ve facebook) da kişisel bazda haberler veriyor. Olayın fitili çevreciler perşembeyi cumaya bağlayan gece orada nöbet tutarken sabah 5 te çadırlarının yakılması ve biber gazına maruz kalmalarıyla ateşleniyor.

İŞTE BU NOKTADA AYRIM ÇOK ÖNEMLİ. İNSANLAR DEVLETTEN ÇOK MESNETSİZ, ANLAMSIZ ŞEYLER TALEP EDEBİLİRLER (ORADAKİ AĞAÇLARIN KESİLMEMESİ GİBİ). AMA DEVLETİN BU NOKTADA BU İNSANLARA ZARAR VERMEYE HAKKI YOK. DEVLETİN KOLLUK GÜÇLERİ (POLİS-ZABITA) TABİ Kİ VERİLEN EMİRLERİ UYGULAYACAK. AMA KANUNSUZ EMİR DİYE BİR KURUM VARDIR İDARE HUKUKUNDA. HİÇBİR MEMUR AMİRİNİN VERDİĞİ KANUNSUZ EMRİ UYGULAMAK ZORUNDA DEĞİLDİR. İŞTE ZURNANIN ZIRT DEDİĞİ YER TAM DA BURASI. BEN ÇOĞUNLUĞU OLMADIĞINA EMİNİM AMA BAZI POLİSLER AMİRLERİNİN BUYURMADIĞINA EMİN OLDUĞUM ŞEYLER YAPIYOR. AŞAĞIDAKİ RESİMDE ÖRNEĞİNİ GÖREBİLİRSİNİZ.

ben olayla ilgili hassasiyetleri anlıyorum. eşi ya da akrabası polis olan kimse böyle şeyler kondurmak istemiyor. Ama ortada bazı polislerin uyguladığı ve burada yayınlamaya içimin el vermediği şiddet görüntüleri de var. sosyal medya yüzünden yanlış bilgilendirme ve dezenformasyon da yapılıyor bir sürü. ben de dün akşam acıbadem meydanındaydım. orada yaklaşık 2 saat bulunmamıza rağmen bir tek polis bile gelmedi. gelselerdi eminim bu boyutta bir müdahale de yapmayacaklardı.

Benim sizlerden şahsi olarak ricam oraya bir ağaç kesilmesin ya da başka bir sebeple giden herkesin bu muameleyi haketmediğine inanmanız. çünkü dinen de hukuken de insanların farklı şeyler istemeye hakları var. ve istediği şey sizce ne kadar mesnetsiz olursa olsun haşere gibi böcek ilacıyla kovalanmayı haketmediğine inanıyorum ben.

Taksimde şiddete maruz kalan herkes kanuni haklarını kullanmak isterse baronun sağlayacağı ücretsiz destek için iletişim numaralarını paylaşabilirim. benimle irtibata geçebilirsiniz özel mesajla. hepimize geçmiş olsun, umarım tepeden tırnağa tüm ülke birbirimize biraz daha hoşgörülü davranmayı becerebiliriz bundan sonra.

Son düzenleme:

Ağaçta sallandırma olayının videosu. Soranlar olmuştu, o yüzden paylaşıyorum. Bir de alışmışlar ya diyor.

yuh diyorum başkada bişey demiyorum, alın bakalım kimmiş diktatör

canım bu videonun adı ne youtube da

Yanlışınız var ..
Polis gezi parkına saldırmadan önce şarkılar turkuler calınıyordu , polise yemekler ikram ediliyordu ..
Taşkınlık yoktu ,
Ama baktılar bu güzel tablo devam edıyor, sabah ezanının arkasından polis gaz bombolarıyla saldırya geçti..
İnternette arkadaşlar lınk paylaşmıştı ezan okunmadan önce öylenti var polis saldıracakmış canlı yayınları lutfen yayalım dıye,
Ben 5'te canlı yayını açtığım da polis gercekten de saldırdı , gözlerimle şahit oldum oturdugum yerden..
Hala unutamıyorum o anları '' Abi burda yaralılar var ne olur atmayın '' diye bağırıyorlardı ..
Çığlık atıp ağlayan kadınları kollarından tuttup savurdular amaçları neydi bilemiyorum..
İnsanlar kaçışırken hala üzerlerine gaz bombaları attıyorlardı , bir yandan canlı bağlantıları tutmaya çalısıyordu arkadaşlar..
Bunlar yaşandı ..
Belki benım gb çok az insan canlı yayında tanıklık etti ama yaşandı..
Ellerinizi vicdanınıza koyun artık haklıyı haksızı ayırt edin..
Ülkemde yaşananlardan dolayı çok üzgünüm..
Onlarla birlikte gaz yıyemedıgım için çok daha fazla üzgünüm.
Ama Allah herseyi goruyor ..
O'nun adaleti elbet tecelli edicektir..

Tahrik olmadan tazyikli su yada biber gazı ile dağıtacaklarını düşünmüyorsun yani illa bişey olmuştur düşünüyorsun.Bişeyleri tartışabilmek için insanlara şunun videosunu goster bunu göster yerine bilgi eksikliğini gider araştırıp bişeyleri sonra sun.Bunu yapmadan yorum yaptıgın o kadar belli ki.Tamamen farazi konusuyorsun çünkü herşey havada sadece varsayım sadece tahminde bulunuyorsun. Bu şartlarda kimseyle tartışılmaz.

Burada da polis kendine taş atan(!), küfreden(!) terörist vatandaşa(!!!!) masumca tepkisini gösteriyor.

[video=youtube;UPsPC4TPAMc]http://www.youtube.com/watch?v=UPsPC4TPAMc[/video]

videodan izlemek daha iyi oldu. sallandıracaksın dedğini hatırlıyorum ama diğerini tam hatırlayamamıstım ben de. medyaya yansıyan konusma metniyle vıdeo aynı değil.

Gareng konuşmayı canlı dinledim bu nedenle söylemeden edemeyeceğim. bu videoda bir oynama ya da uygun yerden kesme var.

sallandıracaksın lafını muhalefete söyledi eminim. alışmışlar lafı da zamanında yaptıkları idam etme olaylarına ithafendi.

o zaman haklı mı dersen... değil elbette...

amaaaan bırakın ya başınız sıkıştımı hemen dine sarılın. o bildiklerinizi ben de biliyorum, özgür düşüncemle öğrendim hem de. kimsenin kimseye müdahale etmemesini istiyorum ben türbanlılar da buna dahil camiye gidenler de mini etekliler de. ama siz öyle değilsiniz, biliyorum, size göre kadın öyle giyinmemeli değilmi, yoksa kocaların gözleri bunlarda olur.
herşeye de yetişmeyin ya, bi alanı da bize bırakın yeter, insanlar bıkmış demekki deyiverin bi kerecik. ama diyemezsiniz. herkes sizim gibi düşünsün herkes aynı olsun istiyorsunuz.
ama öyle olmadığınız gördünüz, herkes gördü, dünya gördü. bugün benim bayramım, çünkü biz varız.

Kusura bakma da polis tahrik olamaz tahrik oluyorsa polislik yapmayacak. Bu ulkede sanki polis cok ideal siddette mudahele yapiyormus gibi konusuyorsynuz ya guluyorum sadece

üzgünüm beynimi gogle da yada başka yerde harcayamam vaktim çok değerli ve şu anki değerli vaktimi burada harcıyorum.çünkü ne konuşmaya ne tarışmaya müsait değilsiniz.

sen o videoyu bulursan cvp ını da almış olursun.

emin değilim varsayım o yüzden video istiyorum.
sizce belge olmadan konuşmanın bi anlamı var mı?

eee hani benim videom?

ara bulursun .

elbette her polis iyi değil bunu kastetmiyorum her meslekte olduğu gibi bu meslekte de birileri olacaktır.sizler bu olayı kaç gündür bu duruma getiren polis başlattı dediniz o yüzden video istiyorum.

Ben de canlı dinledim, aynen böyle dedi. Hatta o zaman da dinlerken şok olmuştum ne diyor ya bu diye. Ben mi yanlış anlıyorum acaba dinlediğimi? :44:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…