Sen bu olayın böyle geliştiğinden nasıl bu kadar eminsin ? Polis teşkilatındamısın ? Kafanda senindemi numaralı kask var ? Takılı plak gibi polisin sürekli kendisine yapılan saldırı sonucu bunları yaptıgını soyleyıp duruyorsun.Neye dayanarak.3 gündür anlatılıyor parkta sadece bir grup azınlık varken sabahın 5inde ortada bişey yokken şafak baskını yapıldıgını...Bi oku bi araştır.Körü körüne polis ona bişey yapılmazsa yapılmaz deyip duruyorsun.Biber gazını sıkarken ''Kolaysa bir daha sokağa çıkın bakalım '' diyecek kadar gözü dönmüş..Sen ordaki polisinin yüzde kaçının polis akademisi çıkışlı eğitimli polis oldugunu düşünüyorsunn.Son 4-5 yılda ne kadar polislik için kalifiyesiz insanları polis yaptılar biliyormusun ???Öğretmen olup atanamayan birsürü arkadaşım 3- 5 ayda polis oldu benim.Alım fazla en azından polis olayım dedi.İşletme memunu iş bulamadı hayatında silah tutmayan adamı polis yaptılar.Sen bu adamı eline verirsen biber gazını bunları yapar işte.Kalkmışş polis kendini korumasın mı diyor..Niye bu kadar polis alımı oldu ?? 3-4 ayda polis olunur mu ?? Olunurmuş işte bak böyle olunurmuş.
Kanıt mı istedin?Al sana kanıt.Kusura bakma video bulamadım onu da bi zahmet sen ara bul.Beyhude olduğunu bile bile daha fazla uğraşamayacağım zira.Börek demiştik dimi?Yerden kalkıp kaçmaya çalışan insanların ayağının dibindeki börek ve meyve sularını görüyorsundur umarım.
Eki Görüntüle 726298
Soru soran sensin.Onu mu savunuyorsun bunu mu savunuyorsun neyi savunuyorsun diye.Ben de diyorum ki onu da savunurum bunu da savunurum.Tek birşeyi savunmak zorunda değilim.Savunduğum şeylerin hiçbiri diğeriyle çelişmiyor sonuçta.O yüzden buna sürümceme değil düşüncede vizyon genişliği denir.
[video=youtube;JiHJQ8BmetY]http://www.youtube.com/watch?v=JiHJQ8BmetY[/video]
Ağaçta sallandırma olayının videosu. Soranlar olmuştu, o yüzden paylaşıyorum. Bir de alışmışlar ya diyor.
katılıyorum uyarı yapılmadan boşaltın demeden tazyikli su yada biber gazı ile kalabalığı dağıtacaklarını düşünmüyorum ve mutlaka bir tahrik vardır.
birde sormak lazım bir grubu oradan kaldırmak için ne yapmalı????
katılıyorum uyarı yapılmadan boşaltın demeden tazyikli su yada biber gazı ile kalabalığı dağıtacaklarını düşünmüyorum ve mutlaka bir tahrik vardır.
birde sormak lazım bir grubu oradan kaldırmak için ne yapmalı????
[video=youtube;JiHJQ8BmetY]http://www.youtube.com/watch?v=JiHJQ8BmetY[/video]
Ağaçta sallandırma olayının videosu. Soranlar olmuştu, o yüzden paylaşıyorum. Bir de alışmışlar ya diyor.
amaaaan bırakın ya başınız sıkıştımı hemen dine sarılın. o bildiklerinizi ben de biliyorum, özgür düşüncemle öğrendim hem de. kimsenin kimseye müdahale etmemesini istiyorum ben türbanlılar da buna dahil camiye gidenler de mini etekliler de. ama siz öyle değilsiniz, biliyorum, size göre kadın öyle giyinmemeli değilmi, yoksa kocaların gözleri bunlarda olur.arkadaşlar bişey sorabilir miyim
hani yukarıda bir arkadaş video koymuştu
inşallah banlanmamıştır
o videoda camiye gidenlere küfür edenler vardı sanırım
çünfü facede izledimn ben
onlar bu eylemin neresindeler ???????????
ha bide resim vardı polise el hareketi çeken
o bu eylemin neresinde ??
ha bide
polis arabasını devirenler vardı
onlar neresinde??
ha bide şu resim var
Amaç ağaçsa yılbaşında kesme al eline fidanı dikmeye git lütfen.. Peygamberimizin kıyamet kopsada elindeki fidanı dik lafını dustur.edin
Kusura bakma da polis tahrik olamaz tahrik oluyorsa polislik yapmayacak. Bu ulkede sanki polis cok ideal siddette mudahele yapiyormus gibi konusuyorsynuz ya guluyorum sadece
Şanslısın ki karşında bizim gibi insanlar varda az biraz doğru bişey duyacaksın :))
Hangi oyunun figüranıymışım ? He gülüm? Vay be benim haberim yoktu
Eylemci polisin kafasını kırıyor? Nerde gördün beyaz tv de miahahahha
Gitte o beynini biraz google da harca face e bak halk tv ye bakta gör
Kim kimin kafasını kırıyormuş !!!
Ben sana resim mi bulucam? Git kendin bak ben şimdi yalan resim koyarım mazallah
konusmus olmak için kanusan insan mıyım? :) cok güzel
farkında mısınız banlı değilim. gayet güzel savunuyorum düşüncemi. ve ben polis mi eylemci mi baslattı dıye yorum yapmıadım hiç buyrun arastırın
madem siz video istiyorsunuz e işte şartlar eşit ya ben de sizden video istiyorum . söyleyecek söz olmayınca konusmus olmak için konustun demek de pek manidar. evet video
Sen bu olayın böyle geliştiğinden nasıl bu kadar eminsin ? Polis teşkilatındamısın ? Kafanda senindemi numaralı kask var ? Takılı plak gibi polisin sürekli kendisine yapılan saldırı sonucu bunları yaptıgını soyleyıp duruyorsun.Neye dayanarak.3 gündür anlatılıyor parkta sadece bir grup azınlık varken sabahın 5inde ortada bişey yokken şafak baskını yapıldıgını...Bi oku bi araştır.Körü körüne polis ona bişey yapılmazsa yapılmaz deyip duruyorsun.Biber gazını sıkarken ''Kolaysa bir daha sokağa çıkın bakalım '' diyecek kadar gözü dönmüş..Sen ordaki polisinin yüzde kaçının polis akademisi çıkışlı eğitimli polis oldugunu düşünüyorsunn.Son 4-5 yılda ne kadar polislik için kalifiyesiz insanları polis yaptılar biliyormusun ???Öğretmen olup atanamayan birsürü arkadaşım 3- 5 ayda polis oldu benim.Alım fazla en azından polis olayım dedi.İşletme memunu iş bulamadı hayatında silah tutmayan adamı polis yaptılar.Sen bu adamı eline verirsen biber gazını bunları yapar işte.Kalkmışş polis kendini korumasın mı diyor..Niye bu kadar polis alımı oldu ?? 3-4 ayda polis olunur mu ?? Olunurmuş işte bak böyle olunurmuş.
eee hani benim videom?
Yok yere tazyikli su mu sıkılırmış diyen melitta arkadaş yok yere tazyikli su yemedim ama yok yere biber gazı iki kere yedim.Biri üniversitede 1 mayısta sabahın köründe henüz hiçbir eylem vs yokken okuluma giderken oldu bir grup polisin eğlence malzemesi olduk.Birinde de Şükrü Saraçoğlu stadındaydım takımımı alkışlarken bir polis nasıl yenildiniz lan diyerek yüzüme biber gazını boca etmişti.Zaten ondan sonra da bi sürü olay meydana gelmişti.Bak bunların ikisini de polis başlattı mış da yok gibi de.Bizzat şahit oldum.Hatta staddakinin videoları da mevcut.
Gareng konuşmayı canlı dinledim bu nedenle söylemeden edemeyeceğim. bu videoda bir oynama ya da uygun yerden kesme var.
sallandıracaksın lafını muhalefete söyledi eminim. alışmışlar lafı da zamanında yaptıkları idam etme olaylarına ithafendi.
o zaman haklı mı dersen... değil elbette...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?