Gerçekten anlamıyor musunuz yoksa işinize mi gelmiyor?Olayların başlangıç sebebi zaten parktı en başta.Ama orada sakince oturma eylemi yapan,kitap okuyup börek yiyen insanların gözüne biber gazını sıkınca halk galeyana geldi.Zaten haddinin son sınırında olan sabrı taştı gitti.Ben o iki ağacı da savunurum,orada eylem yapan insanları da.İkisi arasında bir seçim yapmam mı gerekiyor?
hep soru hep soru sana seçim yap diyen oldu mu ?git seçimini oy zamanı geldiğinde yap....farklı şeyleri savunuyorsunuz neyi savunduğunuzda belli değil.biri makarna der biri ağaç der biri ağaç değil hala anlamıyor musunuz der biri başbakan a kinini kusar.sizler kendi içinizde çatışma yaşıyorsunuz.siz böyle sürümce de olduğunuz sürece içinizde bastırdığınız kininizi daha çok törpülersiniz.
orada kitap okurken birden bire biber gazı mı sıkmışlar.birebir yaşamış gibi anlatıyorsun.mutlaka belgelemişlerdir.kamera kayıtlarında mevcuttur.hiçbirşey de saklı kalmaz.mutlaka açığa çıkar.
senden video istiyorum madem polis başlattı biber gazı sıkmış.o zaman bende güvenliğimizi sağlayan polisi sevmeyeceğim.
yalnız bana orta sahnelerden bir biber sıkma resmi yada videosu koyma.börek yiyen kitap okuyan kişiye nasıl sıkmış onu görmek istiyorum.