• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu kadar olay olurken soruyorum mobese kameraları nede kapalı? canlı yayın neden yapılmıyor? türkler elin norveç kanalının tek kamerasına kaldı ya yazıklar olsun. püh be yazıklar olsun. yarın tüm kanalların önüne gidip tükürmek istiyorum.

Mehmetçik halka maske dağıtırken Türk'ün polisi Türk'e biber gazıyla, tazyikli suyla saldırdı.

Polis, dayanamıyorum diyip gaz maskesini kızın birine verip istifa ettim diye bağırdı...

bu gece ağlamaktan ölücem artık....yaşadığım şehirde ne bi eylem var ne bi hareket..görüntüleri izledikçe çıldırıcam!

O zaman talihsiz bir açıklama yapıp konuyu başka bir şey bağlamışsınız.

O eylemde konu bu alan için kime peşkeş çekildiği mi ? yoksa katledilecek ağaçlar mı ? Bence birinde karar kılın ...

Şu anda orda bulunan insanların bunu ayırabılcek şuurda oldugunu düşünüyormusunuz?Saat başı bir ölüm haberi geliyor neredeyse heryer kan revan...
Dün orda bulunan benim birçok arkadaşım o parkta gece piknik yapıp protesto ettiler o katledilecek ağaçları korumak adına.
Sabah 5 itibariyle ne değişti peki ? İnsanların fikrimi ? yapılan protestonun tüm ülkede alkışa layık görülüp bundan rahatsız olanların provokasyonları mı ? Bunu da ayırmak lazım.
An itibariyle zaten maksat amacını çoktan aştı.Kan döküldü...Olaylar amacını aştı...Artık ne yapılan protesto yerini bulur nede oraya dikilecek olan herneyse..

aynı fikirde olmamıza sevindim. Bende aynı şeyden bahsediyorum olay sadece DOĞA, kesilecek ağaçlar değil !

Doğa katlediliyor maskesini takmak doğru değil o halde değil mi ? Sadede gelelim ...

halkına bu kadar muhalif bir hükümet olur mu?

ağaç değil tabi sözkonusu olan

halkın görüşlerini savunmasıdır artık

Arkadaşlar twitterda çok fazla paylaşım var, bi bayanın tazyikli su ile elmacık kemiğini kırmışlar ve de onlar kaçarken polis arkalarında o...pular diye bağırmış !!

Olay zaten,ağaçları katledip o alanı kendi yandaşları veya üç kuruşa sattıkları yabancılara peşkeş çekmek değilmi.
Ha yandaşına vermiş ha başkasına bir önemi yokki giden hep halkımdan değilmi?
Benim çocuklarımın geleceğinden ;)

Bende bunu söylüyorum da ince mizah yapınca pek anlatamadım sanırım....

Neden direk konuyu söyleyeme çekiniyoruz ağaçlar, dallar altına saklanıyoruz ? Onların arkasından ses veriyoruz ?

Yanlışa neden direk yanlış diyemiyoruz da illa bir kılıf uydurmak zorunda kalıyoruz ?

bizim eylemden bir kare
Eki Görüntüle 725567
ne yazıkki bir merdiveni dolduracak kadardık...
Şarkılar söyleyip, sloganlar atıp dağıldık...

Arkadaşım takdir ettim hepinizi. Ben yarım saate kadar en az 9 kişiyi aradım bunun 2`nin gündemden haberi vardı. Diğerlerinin haberi yoktu olsa da umursayacaklarını sanmıyorum

CNN International muhabiri şöyle diyor: "Bu artık park ya da avm meselesi değil, bu tamamen iktidara karşı ayaklanma"

tüm bunlar olurken bizim koltuk bekçileri ne yapıyor acabaa

ek olarak bugun taksimde olan herkesin dediği şey şu, bu biber gazı değil, başka bişi! dış basın kimyasal silah diyor hadi bakalım!

Türk Tv'leri niye bu yaşanan olayları vermiyor ya. Hiçbirşey yokmuş gibi davranıyorlar. CNN ınternational- Fransa 24 ve daha birçok yabancı kanallar canlı yayın yapıyorlar Türk baharı diye. Az önce bir arkadaşımla tlfonda konuştum. nolmuşki diyo! Yuuuuh diyorum.
Milletin alkolini yasaklarlarsa işte böyle millet ayılır.Hadi bakalım, Allah yardımcıları ola...

ben şahsen sizinle aynı fikirde değilim... olay sadece katledilecek ağaç olsaydı polisin ve devletin müdahalesi bu şekilde olmazdı... ve halk bu kadar büyük bir tepki koymazdı ortaya... bu olanlar bir direniştir!

kazen bey, benim anlatmak istediğim bu arkadaşımızın yazdığıydı aslında, üstü kapalı olmuş demek benimkinin.

sokağınızdaki/sokağımızdaki parkta bulunan ağaçlar kesilecek olsaydı, o alan değil avm, bir kulübe bile yapılamayacak kadar küçük ya da önemsiz olduğu için, o alan üzerine planlar kurulmadığı için, müdahale bu şekilde olmayacaktı.

çıkar olunca ortada, bir devletin kendi milletini bu şekilde yok etmeye, sindirmeye çalışması korkutucudur.

bu arada türk firmaları duyuru yapmış, "kan akan yere kurulan avmye mağaza açmayınız" şeklinde.

benim hala umudum var.

o kadar büyük olaylar yaşandı, halkın sesi çıkmayıp hiç kimse bu kadar birlik olunamamıstı
ama bununla görüldü ki, artık halkın burasına kadar gelmiş
devleti kendı halkına karşı öcü yapan hükümetin gaz bombası saçmalığı da buralara kadar varmışken, halk ilk defa yeter artık diyebilecek gücü buldu.
gezi parkı için bende tam desteğimi veriyorum, hiçbir ağaca zarar gelsın istemem çünkü peygamber efendimiz bir hadisinde, '' kıyamet koptuğunu dahi duysanız, elinizdeki fidanı dikiniz'' diye emrederek doğa sevgisinin önemini ve ciddiyetini vurgulamıştır.

Son düzenleme:
en fazla 3 gün sonra mecliste tartışmalar başlar halkım da halkım diye ...!!! peki şuan neredeler ben asıl bunu merak ediyorum .. 3 gün sonra (o da en fazla) tüm millet vekilleri kavga eder birbirinin boğazını sıkar . ama ben şimdi göremiyorum .. yoksa ben mi göremiyorum . var mı Ankara'da hareketlenmeler ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back