arkadaşla paylaşmam ne kadar doğru link bilmiyorum ama;bunun Türk halkının iyi niyetinin suistimali için kullanıldığını düşünüyorum ki akp den nefret ederim.İnanın bi şeyle dönüyor...
1.
https://www.....................php?v=516925958374328 Bu Banu Avar ın olaylara bakışı ki kendsinin her dediği çıkmıştır er ya da geç.Ayrıca kendisi hükümet taraftarı değildir hiçbi şekilde çünkü trt den kovulmuş gerçekleri söylediği için belgeselinde ve şu an işsiz bir gazetecidir.
2.Reyhanllı olayı:
Reyhanlı'da lokanta işleten ABD'li istihbaratçı mı? - Radikal Türkiye ve 3. Ameika bizim ülkemize ne karışır!! Yoksa bizim ülkemize de mi barış getirecek!
AB'den Trkiye'ye knama - DHA Doan Haber Ajans Ve son olarak sormak istiyorum.Bunca yıl pkk ya bu kadar sabrımız tükenmedi.bu isyan inanın ki çok güzel aslında bir şeyler yapılmak isteniyor ilk defa uyanış başlıyor.Ama doğru mu oluyor doğru zamanda doğru şekilde mi işte bunu bilmiyorum! Bu uyanış başka bir uyku halinin başlangıcı mı onu da bilmiyorum lütfen okuyun ve kendi yorumunuzu yapın.Ben yanlış da yorumlamış olabilirim nihayetinde insanım.Ama göz kapamamak taraftarıyım.Savaş istemiyorum ülkemde açık ve net!