zaten amaç "iki ağaç için değil hala anlamadınız mı deniliyordu ya "zaten amacını baştan aşmıştı.sözüm ona iki ağacı savunan insanları kullanarak uydurma haberlerle ve yalanlarla onları gaza getirenlerin yaptığı ortalığı karıştırmak için yapılan oyun
polisimiz kötü oldu
dünya basını bizi konuştu (bence iyi olmadı)
onca kişi yok yere ayaklandı
bu olay da unutulacak herşey kaldığı yerden devam edecek.
başbakan geri adım atmicak.zaten zamanında topçu kışlasıymış.o zamanın valisi lütfi kırdar tarafından yıktırılmış.gezi parkı olmuş zamanla da bazı düzenlemeler yapılmış otel alanları olmuş küçülmüş.dün başbakan biz yaptık diyordu öyle hatırlıyorum.
başbakan ı sevmeyenlerin de payı var bu ayaklanma da.
bu zamana kadar ne yapılmadı da biz karşı gelmedik.herşeye karşı çıktık ama olunca da ses çıkarmadık.
en basiti sigara yasağı herkes ayaklandı karşı çıktı kapalı mekanlarda içilmicek dendi.şimdi herkes bi zamanlar otobüslerde sigara içiliyordu duman altı oluyorduk ne biçim günlermiş deniliyor.
kimlerin hatası olmadı ki ....
bir de başlıkta bi arkadaşımız kana ihtiyaç olabilir alkol kullanmayın diyordu al işte bir yasak yine işe yaricak :):)
dünden beri hem kanım dondu , hem kanım kaynadı ,hemde birbirinizi yalan haberlerle gaza getirmenizden dolayı gözyaşlarına boğuldum(gülmekten)
sakince hareket etmek lazım madem beğenmiyorsunuz size söz sırası geldiğinde cevabınızı verin.sizin isteklerinize karşılık verebileceğini düşündüğünüz kişiyi seçin.böyle ayaklanmayla , ülkeyi rezil etmekle , birbirimize girmekle olmaz.
o kadar gaza gelindi ki bu olayların olmasını istemeyenlere ,gaza gelmeyin diyenlere en kötüsü polis eşlerine bile laf söylediniz buradan cvp vermeyin arkadaşlar bu başlıkta kapanmasın dediniz.hani kardeşçe yaşamak , hani barış.
haaa bunları tartışmak için asla yazmadım içim acıdığı için ülkemin insanının böyle görmek istemediğim için.
Susturulmadık cnm sadece millet sabretti. Boşuna TAYYİP Şaşırma Sabrımızı Taşırma denilmedi. Sabrın taştığı gunHükümet diktatör gibi davranmaya devap edip ılıman olmadıkça istemiyorum direnişin son bulmasını !
Bu hükümetin babasının çiftliği değil bu ülke .
Her kesimden insan var ama saygı duydukları sadece onlara oy veren müslümanlar (!)
Tutturmuşlar bir provake diye . Hayır arkadaşım bu mesele siyasi değil bu bir halk işi !
Susmadık hiç ama susturulduk buraya gelip şehit öldü sustunuz bilmem ne oldu sustunuz diyenler , şehir öldü halk gene sokaklardaydı , konuşmaya korkutulduk bu zamana kadar birlik olamadık. Ama şimdi olduk ne olcak ?
Nasıl bir zihniyet ki bizde milyonlarla çıkarız diyor ?
Bizi akp ve diğerleri olarak bölmek istiyor.
Üzülüyorum görmeyen gözlerinize !
bu arada benim komşularım da muhafazakar kadınlardı, üçümüz de ev kadınıyız provokasyona gelmeyecek kadar da aklı başında olan insanlarız belirtmek istedim bu olay provokasyon değildi 10 yılın birikimiydi 60 yaşında komşum yana yakıla beddua ediyor insanların canına yetti ya kadrolaşmadan işsizlikten, adaletsizlikten, çocuklara tecavüz edenlerin ceza almamasından, her yerde polis şiddetinden, erkeklerin kadınları öldürüp mahkemede tahrik indiriminden faydalanmasından, kpss, hakimlik-savcılık sınavı, üniversite sınavlarında kopyadan şaibeden, pahalılıktan, işçilere uygulananlardan, akillerden insanlar bıktı artık insanlar susmak istemiyorlar dayanamıyorlar hepsi bu.
ohooo sen bu gidişle çokkk daha tekrarlarsın anlat anlat nato mermer nato kafa
Sen ağlanacak haline gulmeye devam et. Biz senden cok vatanımızı düşündüğümüz için gülemiyoruz ağlıyoruz. Sanadamı makarna vermişlerdi ???
eylemcilerin arasında provokatörler var diyenlere,peki polisin yanındalki bu eli sopalı şahıs neci sizce
canım ben provokasyona cok cabuk geliyoruz demiyorum zaten aklı basındakıler gelmez ama demek istiyorum ki etrafa zarar veriyor diye lanse edilen aslında halk değil, onlar ve ne güzel siz ve yakınlarınız bu oyunlara gelmiyor ama benim orada bulunan tanıdıklarım hep bundan şikayetçi. diyor ki biz eylemimizi yaptık oturduk ama öyleleri birden dalıyor ki olaya millet tekrardan kalkıyor haliyle. bu etrafa sataşanlar zaten halk değil ama bunu anlatamıyoruz diyorlar. keske herkes onlara uymasa ama uyuyorlar işte. bunun önüne gececek devlet hala yok ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?