• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alsancakta biber gazı değil direkt kimyasal kullanılıyormuş, olaylar çığrından çıkmış. arkadaşımdan aldığım bilgidir.

Son düzenleme:
Allahım ne olur o gencimiz ölmesin.ölümler olmasın.keşke doktor olsaydım koşa koşa tedaviye gitseydim.keşke veteriner olsaydım.kedinin köpeğin gözünü tedavi etseydim.kahrımdan ölüyorum.cumhuriyet gazetesi de zaman gazetesi de aynı şeyi söylüyor.polis geri çekil halka gaz sıkma.siyasi görüşü ne olursa olsun tüm yazarların vicdanı sızlıyor.

Ulke savas yerine dondu.

Cok mu zor polisin geri adim atmasi yeter artik..

$179711_512701655463243_1727704766_n.jpg

Çok zor, çünkü onlar emir kulları.

Gezi Parkı'nda yaşanan gerilim, polisin orantısız müdahalesi sosyal medyada yalan bilgi ve fotoğraflarla büyük bir provokasyona dönüştü.
Avrasya Maratonu fotoğrafı halk yürüyüşü gibi gösterildi, köpeğe biber gazı sıkan siyahi polis de Türk polisi olarak aktarıldı. İşte çarpıtmalar ve gerçekler..

Sosyal medyada kimin tarafından servis edildiği belli olmayan bir resmi göre polisin Taksim'de köpeğe biber gazı sıktığı iddia edildi. Üstelik yayınlanan fotoğrafın kalitesi kasıtlı olarak bozulmuştu. Fotoğrafın aslı ise duyarlı vatandaşlar tarafından yayınlandı
Gezi Parkı'ndaki eylemler 48 saat daha devam ederse AB kararlarına göre hükümetin düşeceği mesajı bir anda dolaşıma sokuldu. Gerçeğine bakıldığında polisin arkasındaki "policıa" yazısı dikkat çekiyor. Üstelik polislerden biri ise siyahi. Ancak bozulan görüntüde ise kalitesi bozulduğu için Türk polisi algısı oluşturuluyor.
Polis panzerinin ezdiği iddia edilen vatandaş
Sosyal medyada belirli gruplarca servis edilen provokatif paylaşımlar bununla bitmedi. Paylaşılan bir fotoğrafa göre polisin panzerle bir adamın üstünden geçtiği ve öldürüldüğü iddia edildi.
Fotoğrafın aslı ise provokasyonun farkına varan vatandaşlar tarafından sosyal medyaya yüklendi.

Fotoğraftaki olay 2011 yılında Türkiye dışından yaşanan bir kazaya ait.
Avrasya Maratonu kandırmacası
Gezi Parkı'nın yıkılmaması için Taksim Meydanı ve çevresinde polisle çatışan eylemcilere destek veren bir grup, Boğaz Köprüsü üzerinden Avrupa yakasına geçiş yaptı. Bu sırada köprü kısa bir süre trafiğe kapalı kaldı. Olayın fotoğrafları Twitter'da paylaşıldı.
Fakat eylemi daha kalabalık göstermek isteyen sosyal medya provakatörleri Avrasya Maratonu'nda binlerce kişinin köprüden geçtiği anın fotoğrafı yayınlayarak dezanformasyon yapmaya çalıştı.
48 saat eylemle hükümet düşer!
Sosyal medyada yayılan uydurma bir bilgi ise herkesi güldürdü. Gezi Parkı'ndaki eylemler 48 saat daha devam ederse AB kararlarına göre hükümetin düşeceği mesajı bir anda dolaşıma sokuldu. Vahim olanı ise buna inananların etrafındakileri motive etmeye çalışması oldu.

Hayvanlara biber gazı sıkıldığı haberi gerçektir. Birinci ağızdan retweet falan değil ünlülerin kendi resmi adresinlerinden resmlerle yayınlandı. Bir vatandaş bir köğein gözünü silerken yardım ederken çekilen fotoğrafta vardı kaldı ki direkt sıkılmasa bile insanlar bil o gaz bulutundan etkilenirken oradan geçen orada bulunan hayvanların etkilenmemesi mümkün mü acaba. Hem de maske limon sirke gibi hiçbir koruyucu önlem alma şansları yokken. Anadolu2dan Avrupa'ya köprüden geçişin görüntüleri de yanlı olmayan medya kuruluşları tarafından verildi ancak kalabalık beşiktaşa kadar gelebildi gerisine polis izin vermedi elinde tek bir taş sopa yokken sözcüler polisle konuşmaya gitti direkt su sıkıldı grubun başındaki kişinin elinden türk bayrağı zorla alındı bana emanet denmesine rağmen..

ankara karanfil cd. ışıklar söndü göz gözü gözükmüyor
sivil polisleri insanları tutukluyor
yayalım acil!!!!!!!!!

Alkolu dagitanlarin belli bir grup oldugu soyleniyor. Yani oradaki herkes alkollu degildir. Artik alkole baglayacaklar diye endise ediyorum bu olanlari.

işte haklıyken haksız duruma düşmeye en iyi örnek yahu orantısız güç varken sen gardını nasıl indirirsin ?

Ankara'da polisin attığı gaz bombası kafasına gelen Ethem Sarısülük, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde cihaza bağlı olarak yaşam mücadelesi veriyor.

Bu haber gerçektir arkadaşlar. Bir fotoğraf var, yerde yatan başından kanlar akan bir genç. Daha sonrasında aynı yere çiçekler konulmuş. Maalesef iki beyin lobuda zarar görmüş, kurtulma ihtimali düşükmüş. Bu da olay anı videosu;

Ankara'da polisin sert müdahalesi CNN TÜRK Video

Benim eşim oradaydı hiç böyle bir şeyde olmadı bu görüntüleri yine nereden alıp yalan yanlış yayınladılar. ben ne kadar doğruyu tarafsızca anlatsam da karşı taraf görmek istediği gibi görecek. taksimde bir kaç polis yanlış yapmış olabilir ama bunu tüm polislerimize bağlamak sence ne kadar doğru?
bu görüntülerde ankara kızılay dan. eşim eve 24,00 da geldi eylem bu mu yakıp yıkmak mı ? buna bu görüntülere sevinenleri allah islah eylesin. doğruyu çarptırıp yalan yanlış aktarıp paylaşımlarda bulunanları kınıyorum. o kadar kişinin hakkı geçtiği hiç düşünülmüyor. hala orada bekleyen vatandaş var ve evine gidemeyen polisler evde çocukları babasını görmeyi bekliyor ve bu adam eve gelse 06,30 da tekrar kalkıp işe gidecek bu bile bir haktır. ne için peki bunlar değer mi ? ağaç için olmadığı kesin ne zulüm yapılıyor? ne diktatörlük yapılıyor ? ben başka bir ülkede mi yaşıyorum ben şahit değilim bunlara anayasa ya kızıyorlar içki arabada içilmeyecek v.b konular konuşuluyor eğer böyle bir yasa çıkacaksa güzel değil mi evinde iç bu kimseyi bağlamaz ki arabada içersen kaza yaparsın kendi canına kasıt ettiğin gibi başkalarının canına da kasıt edersin, düşünsene bunları. başbakanlığın önünde 4,5 bine yakın insanlar varmış tayyip pabucu yarım çık dışarıya oynayalım diye slogan yapıyorlarmış içeride saklanıyor diyorlarmış polis otobüslerini yakmışlar yazık ya çok yazık sokakta binler varsa evinde sabırla bekleyen milyonlar var. demokratik bir ülkede yaşıyoruz beğenmiyorsan seçimlerde istediğin kişiye oyunu verirsin. ne bu eylem hadi eylem yapıyorsun saldırma , yakıp yıkma, küfür etme ellerinle hareket yapma.

Eklentiler

• $976176_10200988824352739_2116899318_o.jpg
    $976176_10200988824352739_2116899318_o.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Yasamak bir agaç gibi, tek ve hür,

Ve bir orman gibi kardesçesine,

Bu hasret bizim!

Son düzenleme:
Benim eşim oradaydı hiç böyle bir şeyde olmadı bu görüntüleri yine nereden alıp yalan yanlış yayınladılar. ben ne kadar doğruyu tarafsızca anlatsam da karşı taraf görmek istediği gibi görecek. taksimde bir kaç polis yanlış yapmış olabilir ama bunu tüm polislerimize bağlamak sence ne kadar doğru?
bu görüntülerde ankara kızılay dan. eşim eve 24,00 da geldi eylem bu mu yakıp yıkmak mı ? buna bu görüntülere sevinenleri allah islah eylesin. doğruyu çarptırıp yalan yanlış aktarıp paylaşımlarda bulunanları kınıyorum. o kadar kişinin hakkı geçtiği hiç düşünülmüyor. hala orada bekleyen vatandaş var ve evine gidemeyen polisler evde çocukları babasını görmeyi bekliyor ve bu adam eve gelse 06,30 da tekrar kalkıp işe gidecek bu bile bir haktır. ne için peki bunlar değer mi ? ağaç için olmadığı kesin ne zulüm yapılıyor? ne diktatörlük yapılıyor ? ben başka bir ülkede mi yaşıyorum ben şahit değilim bunlara anayasa ya kızıyorlar içki arabada içilmeyecek v.b konular konuşuluyor eğer böyle bir yasa çıkacaksa güzel değil mi evinde iç bu kimseyi bağlamaz ki arabada içersen kaza yaparsın kendi canına kasıt ettiğin gibi başkalarının canına da kasıt edersin, düşünsene bunları. başbakanlığın önünde 4,5 bine yakın insanlar varmış tayyip pabucu yarım çık dışarıya oynayalım diye slogan yapıyorlarmış içeride saklanıyor diyorlarmış polis otobüslerini yakmışlar yazık ya çok yazık sokakta binler varsa evinde sabırla bekleyen milyonlar var. demokratik bir ülkede yaşıyoruz beğenmiyorsan seçimlerde istediğin kişiye oyunu verirsin. ne bu eylem hadi eylem yapıyorsun saldırma , yakıp yıkma, küfür etme ellerinle hareket yapma.

konu içki falan değil canım
1 gecede 30 şehit verdik
reyhanlıda 60 dedi medyaya yasak uyguladı 171 kişi öldü
halka sizi dinliyoruz telefonla dedi bize korku saldırttı.
çiftçiye ananıda al dedi...
şehide kelle dedi
apoya sayın dedi.
çitçi üretim yapamıyor yem mazot pahalı.
gazetecileri komutanlarımızı askerlerimizi hapise tıktı
hukuku kendi eline aldı.
daha sayarım
sebebler bunlar canım...
içki şu bu fasa fiso.

Vallahi hukukcu olmaktan utaniyorum.

Bugun samsunda yaka paca topladilar milleti. Herkesin ustu didik didik arandi.

Popo ve gogusler ellendi. Bunu yapan bayan polis de degil ustune ustluk.

Neymis limon ariyolarmis, limonun aspirinin mi var hopp yaka paca karakola.

Su an evime on bes dakika mesafedeler barikat kurdular cikamiyoruz da evden bu mudur demokrasi ya.

Sinirden aglayacagim yani o dereceye geldim.

Bugun babamin yasadigini da anlattim burda. Babam astim hastasi. Kendiisi doktor olmasa ne yapmasi gerektigini bilmese belki de olecekti.

Ki benim babamin basina bu gelirken eylemde bile degildi. Normal yolda cam acik araba kullaniyordu. Videolar da mi yalan yani polis sokak aralarinda cirit atip insan avliyor resmen.

İsin savunulacak yani kalmadi lutfen uyanin artik yahu

( sokakta binler varsa evinde sabırla bekleyen milyonlar var. demokratik bir ülkede yaşıyoruz beğenmiyorsan seçimlerde istediğin kişiye oyunu verirsin.) BOŞBAKANIN EZBERLERİ BUNLAR

evine dönecekler için metrobüs seferleri de iptal edilmiş, köprü yürüyerek geçilmeye çalışılıyor.

Arkadaşım bu olay gerçek! kabul et ye da etme. Tek söylenen yazılan yer sosyal medya ve burası değil yandaş olmayan birçok yayın kuruluşunda bu haber geçti ve bundan daha da fazlası ama burada yazılacak şeyler değil korkunç! hastanenin ism,ne kadar veriliyor arayalım öğrenelim istersen. Poliste emir kulu kimden emir alıyorsa onu uygular senin eşin geç saatlerde eve geliyorsa bunun suçlusu halk değil oa o emri veren kişi. Polisin bütün müdahelesi haklı mı gördükleri yerde gaz ve tazyikli su sıkmak mı görür görmez hem de bunu ben bulunduğum şehirde gözlerimle gördüm. Orada sadece içki içenler yok ki. Ayrıca içki yasağı da bir dayatma değil mi evet sadece ağaç olayı değil bu milli bayramlarımızı, 1 mayısımızı kutlama yasağımız, reyhanlı olayları son zamanlardaki kişisel baskılar bu olayda patlama noktası oldu polisin karışmadığı yerlerde neden olaylar çıkmıyor halk mı suçlu oldu şimdi. Hak aramak ne zaman suç oldu seçimi mi beklemek gerekiyor halkı sesini çıkarması için başbakan bizim oylarımızla bu öevkiye geldiyse o halkın düşüncelre isteklerine saygı göstermeyi de bilecek.

( sokakta binler varsa evinde sabırla bekleyen milyonlar var. demokratik bir ülkede yaşıyoruz beğenmiyorsan seçimlerde istediğin kişiye oyunu verirsin.) BOŞBAKANIN EZBERLERİ BUNLAR

Demokrasi sandıktan ibaret onun için.
Padişahlık için araç yani, amaç değil.
Kendisi de ifade etti ya hani bunu?

Koltuğa oturduktan sonra ise, hitler su dökemez eline.

içmeyin galyana gelmeyin arkadaşlar o içkileri dağıtanlar kim düşünün haklıyken haksız olmayın zarar vermeyin kamu malı bizim malımız SAHİP ÇIKALIM!!!

LÜTFEN BU SÖYLEMLERİ YAYALIM GALYANA GELMEYELİM

Demokrasi sandıktan ibaret değildir,demokratik ve anayasal haklarımızı öğrenelim önce milletçe.

Millet arabada içki içebilmek için mi yapıyomuş bunları?:27:
Allahını seven söylesin fazla ayranın değişik etkileri var mı bünyeye?:37:

Milyonlar çoook sabretti,buraya kadarmış,sabır taştı artık.

polisler yorulmuş oy oy ufucuk olmuş
benim eski nişanlım eniştesini nur cemaati sayesinde polis yaptı
torpille iş buldu 3bin tl maaş alıyor şimdi....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back