• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar alkol tüketmeyin kana ihtiyaç var lütfen!!!!yeri ve zamanı değil !!!

Son düzenleme:
artık ben bugün anladım ki ilk kıvılcımı çakan polisti, denizlide çınar doluydu ve hiç olay çıkmadı, çünkü polis saldırmadı, ama saldırsa çıkacaktı

dün gece de 3g ve mobeseler kapatılmış oradan olan herkes net yok şifresiz bağlantıları bulup giriyoruz diyorlardı birçok işyerinin wifi şifreleri paylaşıldı girebilsinler diye. Bazı kanallar kendini aklamak için çekime izin vermiyorlar görüntü gösteremiyoruz diyorlar gösteren kanallar nasıl gösteriyor acaba.

Bak onlara dikkat edemedim, unuttum, aklıma bile gelmedi ki zaten bir koşuşturmaca, duman ortamı olunca...
Çekim yapan kanal görmedim ben, ki büyük kanallar var burada, hani yok deseniz o da değil...
Ama çekenler vardı kendi makineleriyle hep.
Halk Tvnin başına geleceklerden korkuyorum ya umarım bir şey gelmez, bundan sonra haberleri oradan takip edeceğim kesin!

Son düzenleme:
valla aklımada gelmişti, kk face de link veriyordun ya diğer topiğin, saldırı gelirse şaşırmam diyordum tam site gitti

bunu da "siz yaptınız" dediler. Facebook üzerinde çok çirkin eleştiriler aldık... Ben yazılanlara eleştiri de demiyorum. Hakaret dolu mesajlar...

Gelen tehditlerin ise haddi hesabı yok.

Şu alkol olayı gerçekse ne iş ben anlayamadım şimdi.
Amaç nedir yani?

Hayret yahu.

bunu birinci ağızdan dinledim gerçekmiş. Anlam veremiyorum....

yanlız sanatçılara helal olsun ya, tüm kanallardan aforoz edilmeyi göze aldılar, herkesin dini imanı para değilmiş demkki

Beyaz ile görüşmelere başladık Kanal D işine son verince bizle çalışır mısın dedim teklifimize sıcak bakıyor... :)

birçok sanatçı çok destek oldu ama ağırlıklı olarak oyunculardı şarkıcılardan pek kimsenin resmini göremedik medyada. Hatta twit bile göremedik. Hadise konserini iptal etmiş. Tabi ki hülya avşar ses çıkarmadığı gibi bir de stüdyoda albüm kaydının bittiğinin haberini kahkaha atan resmiyle paylaştı. Hülya avşar'ın albümünü almıyoruz dinlemiyoruz!...

onlar akil insanlar ne işleri var meydanlarda canım!!!!

Ayrıca hülyanın dinlencek sesi yokkı bunu yapmasaydı bıle almazdım yani :)
:9::9::9:

Ekmek su ve limon istiyorlar çok kötü durumdalarmış lütfen paylaşalım.
Bu arada bir arkadaşım gözümün önünde 4 kişiyi öldürdüler diye facbook ta paylaştı

ulusal kanalda bağlananlar feci haberler verdiler. Birinin beynine mermi isabet etmiş yoğun bakımdaymış, birinin gözüne kapsül gelmiş maalesef kör olmuş daha burada anlatamayacağım korkunç şeyler.. Yaralılar söylenenden çok çok fazla hastanelerin acil servisleri dolduğu gibi resmi olayan sokak aralarında tıp öğrencilei ve halk tarafından müdahele edilen hastaneye gidebilenden çok daha fazla yaralı insan var.

Birçok sanatçı çok destek oldu ama ağırlıklı olarak oyunculardı şarkıcılardan pek kimsenin resmini göremedik medyada. Hatta twit bile göremedik. Hadise konserini iptal etmiş. Tabi ki Hülya Avşar ses çıkarmadığı gibi bir de stüdyoda albüm kaydının bittiğinin haberini kahkaha atan resmiyle paylaştı. Hülya Avşar'ın albümünü almıyoruz dinlemiyoruz!...

acun hülyanın karnını doyurduğu için olabilir tmsf borçları bitti tabi atsın kahkahasını...

[sıze=3]
ailesinin kökleri chpye dayalı ve bir amcası chp bursa millet vekili olan biri olarak kesinlikle katılıyorum

chp yapsaydı yapardı çoktan chp sadece destek ama organizasyon asla chp nin değil

bu plansız bir olay halk patlaması postmodern kuvayi milliye ayaklanması desek cuk oturur..
[/sıze]

bebek katilinin fotoğrafını açanların ve tabii ki yandaşları olan ampulcülerin kendini solcu göstermesi bu tabii ki de...millete kötü belletmek amaç!!!

ulusal kanalda bağlananlar feci haberler verdiler. Birinin beynine mermi isabet etmiş yoğun bakımdaymış, birinin gözüne kapsül gelmiş maalesef kör olmuş daha burada anlatamayacağım korkunç şeyler.. Yaralılar söylenenden çok çok fazla hastanelerin acil servisleri dolduğu gibi resmi olayan sokak aralarında tıp öğrencilei ve halk tarafından müdahele edilen hastaneye gidebilenden çok daha fazla yaralı insan var.

malesef antalya çok kötü durumda

Beyaz ile görüşmelere başladık Kanal D işine son verince bizle çalışır mısın dedim teklifimize sıcak bakıyor... :)

Yalnız sanırım kanal d beyaz show yayından kaldırıldı haberlerine istinaden daha yayına bir hafta varken lat yazı geçti haftaya beyazda şu konuklar var kaçırmayın diye. Asılsız haber olabilir.

bunu da "siz yaptınız" dediler. Facebook üzerinde çok çirkin eleştiriler aldık... Ben yazılanlara eleştiri de demiyorum. Hakaret dolu mesajlar...

Gelen tehditlerin ise haddi hesabı yok.

tahmin edebiliyorum, zaten tehdit ve küfürden başka ne biliyorlar

sussan neden sustun, konuşsan neden konuştun
:27::27:

Tam sırası şu an alkolün.
Bazen insanlara hiç anlam veremiyorum.
Ne için oradasın?

Umarım işin rengi değişmez.

Ankara'da polisin attığı gaz bombası kafasına gelen Ethem Sarısülük, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde cihaza bağlı olarak yaşam mücadelesi veriyor.

Bu haber gerçektir arkadaşlar. Bir fotoğraf var, yerde yatan başından kanlar akan bir genç. Daha sonrasında aynı yere çiçekler konulmuş. Maalesef iki beyin lobuda zarar görmüş, kurtulma ihtimali düşükmüş. Bu da olay anı videosu;

Ankara'da polisin sert müdahalesi CNN TÜRK Video

Birçok sanatçı çok destek oldu ama ağırlıklı olarak oyunculardı şarkıcılardan pek kimsenin resmini göremedik medyada. Hatta twit bile göremedik. Hadise konserini iptal etmiş. Tabi ki Hülya Avşar ses çıkarmadığı gibi bir de stüdyoda albüm kaydının bittiğinin haberini kahkaha atan resmiyle paylaştı. Hülya Avşar'ın albümünü almıyoruz dinlemiyoruz!...

ya kızlar bırakın hülya cahilinden gelecek destekten nolcak....ne konuşmayı biliyo ne düşünmeyi...bence akil olmalı...

Bu eylemin samimiyeti tamamen bitmiştir. Herkese iyi geceler.

Eskişehir'de Gezi parkı olaylarına destek vermek amacıyla yapılan eylemde, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Eskişehir İl Genel Meclisi Üyesi Erdal Şanlı'nın taşıdığı pankart dikkat çekti.

İl Genel Meclis Üyesinin "İkdidar" yazışı da olaya başka boyut katmış :S
$chp-li-meclis-uyesi-nden-tayyip-mezara-halk-4690555_o.jpg

Son düzenleme:
Ankara'da polisin attığı gaz bombası kafasına gelen Ethem Sarısülük, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde cihaza bağlı olarak yaşam mücadelesi veriyor.

Bu haber gerçektir arkadaşlar. Bir fotoğraf var, yerde yatan başından kanlar akan bir genç. Daha sonrasında aynı yere çiçekler konulmuş. Maalesef iki beyin lobuda zarar görmüş, kurtulma ihtimali düşükmüş. Bu da olay anı videosu;

Ankara'da polisin sert müdahalesi CNN TÜRK Video

Hayır ya:14::14::14:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back