[sıze=3]twetter facebook neden kapandıysa burasıda o yuzden kapandı cnm 300 kusur sayfa yazdık halkı destekledık oyuzden kapandı cnm[/sıze]
Her gösteride olduğu gibi oradada provakatörler var ve bu tarz davranışları yapanlar onlar,halkımıza maletmeyelim.
Zaten burda bazı arkadaşlarda polislerin gönderdiği tweetleri paylaşmıştı."provakatörler var gaza gelmesin halk diye"
Benim anlamadığım polis bu adamları tanıdı,nşye alıp onları götürmedide halkada saldırıyor hala.
3 dakıkalığına elektrık kesintisi ile başbakan göz kırptı bana
10 dakıkalık net kesintisi ile de uyarı da bulundu.
devam eder o yüzsüz...
O bu değil de kızlar direnişçilerin arasına sızan provokatörler yüzünden bunca çaba boşa çıkacak diye çok korkuyorum...:18:
3 dakıkalığına elektrık kesintisi ile başbakan göz kırptı bana
10 dakıkalık net kesintisi ile de uyarı da bulundu.
Twitterdan, Facebooktan sizlere (kk) ve genel yazmayı düşündüm yaşadıklarımızı bir ara, tweet atmak istedik, facebooka yazmak istedik ama haberleşmek bile çok zordu. Telefonları açmaya çalışınca "hat meşgul" uyarısı alıyorduk. Nadiren ulaşabiliyorduk aradıklarımıza ya da internete. Dolaysıyla iletişim de fazlasıyla aksadı. Yani "jammer" olayı gerçek arkadaşlar. Daha önce oralarda kaç kez bulundum, internete girdim, telefonla görüştüm ama nedense birden bire bu gece ulaşılmaz olduk!
hangi şehirdesin canım
bu kesinti uzun sürseydi ve benım oksıjen makınesıne bağlı bir hastam olsaydı?
chp chp, yok tek partili dönem, yok bunları kaymak tabaka yapıyor yok elit kesim yapıyor hep bu chp dedi gitti, hep aynı lafları yani
chp böyle bir organizasyonu düzenleyemez kusura bakmasın, halkın diğer yarısıydı bunlar, biliyor ama yansıtmak istemiyor, chp deyip yandaşlarına düşman figürü yaratmak daha kolay çünkü
İstanbul ....................
[sıze=3]vallahi neden korkuyorum kızlar bunlar pravakatrlerı araya katıp ateş açtırıpta sonrada siz başlattınız deyip savaş çıkarmasınlar allahım korusun aklıma hersey gelıyor yaaaaa[/sıze]
zaten elektiriklrr kesilirse orada ve İzmir'de kesilir ben Eskişehir'deyim burada gideceğini sanmam kısa aralıklarla bu şekilde kesebilirler uzun süreli yapamazlar.[/QUOTE
2 aydır bu evdeyım ve daha önce elektrık sorunu yaşamadım hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?