Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
[sıze=3]twetter facebook neden kapandıysa burasıda o yuzden kapandı cnm 300 kusur sayfa yazdık halkı destekledık oyuzden kapandı cnm[/sıze]

tamam ozman
ben de öyle düşünmüştüm de bi arkadaşım protesto amaçlı kapandı diince emin olamadım
hiç olmamış

ben de senin gibi düşünüyorum aslında, ve ayrıca polisin şiddetine karşılık bazı şeyleri barikat kurmak için kullanmış eylemdekiler, mecbur olarak siper etmişler bir nevi..

ama işte 2 gün sonra bu tüm halka uyarlanacak, o nedenle o şekilde yazdım. haklıyken haksız duruma düşebileceğimiz her türlü hareketten kaçınmalıyız.

devam eder o yüzsüz...

O bu değil de kızlar direnişçilerin arasına sızan provokatörler yüzünden bunca çaba boşa çıkacak diye çok korkuyorum...:18:

[sıze=3]vallahi neden korkuyorum kızlar bunlar pravakatrlerı araya katıp ateş açtırıpta sonrada siz başlattınız deyip savaş çıkarmasınlar allahım korusun aklıma hersey gelıyor yaaaaa[/sıze]

dün gece de 3g ve mobeseler kapatılmış oradan olan herkes net yok şifresiz bağlantıları bulup giriyoruz diyorlardı birçok işyerinin wifi şifreleri paylaşıldı girebilsinler diye. Bazı kanallar kendini aklamak için çekime izin vermiyorlar görüntü gösteremiyoruz diyorlar gösteren kanallar nasıl gösteriyor acaba.

yanlız sanatçılara helal olsun ya, tüm kanallardan aforoz edilmeyi göze aldılar, herkesin dini imanı para değilmiş demkki

[sıze=3]
ailesinin kökleri chpye dayalı ve bir amcası chp bursa millet vekili olan biri olarak kesinlikle katılıyorum

chp yapsaydı yapardı çoktan chp sadece destek ama organizasyon asla chp nin değil

bu plansız bir olay halk patlaması postmodern kuvayi milliye ayaklanması desek cuk oturur..
[/sıze]

[sıze=3]vallahi neden korkuyorum kızlar bunlar pravakatrlerı araya katıp ateş açtırıpta sonrada siz başlattınız deyip savaş çıkarmasınlar allahım korusun aklıma hersey gelıyor yaaaaa[/sıze]

tam da amaç bu zaten...bir ağaçtan inada bindi adam o avm olmayınca fakir kalcak sanki...ne inatmış arkadaş yaaa

denizlide elektirik kesintisi yok, ama facebook hastalıklı çalışıyor orası kesin ama hiç tamamen kesilmedi

bazı paylaşımlarım çıkmıyor, ben paylaşmış görünüyorum ama arkadaşlarda çıkmıyor , kaç defa test ettim

Uyursam da, olanlardan bihaber kalıp acil bir durumda dışarı çıkamam diye korkuyorum, içim rahat etmiyor.. Aklım hep şu anda direnişe devam edenlerde.

Ekmek su ve limon istiyorlar çok kötü durumdalarmış lütfen paylaşalım.
Bu arada bir arkadaşım gözümün önünde 4 kişiyi öldürdüler diye facbook ta paylaştı

Birçok sanatçı çok destek oldu ama ağırlıklı olarak oyunculardı şarkıcılardan pek kimsenin resmini göremedik medyada. Hatta twit bile göremedik. Hadise konserini iptal etmiş. Tabi ki Hülya Avşar ses çıkarmadığı gibi bir de stüdyoda albüm kaydının bittiğinin haberini kahkaha atan resmiyle paylaştı. Hülya Avşar'ın albümünü almıyoruz dinlemiyoruz!...

yine dün gece ki gibi uyursak ihanet edeceğiz gibi geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…