- 20 Temmuz 2011
- 763
- 20
- 318
Ekmek su ve limon istiyorlar çok kötü durumdalarmış lütfen paylaşalım.
Bu arada bir arkadaşım gözümün önünde 4 kişiyi öldürdüler diye facbook ta paylaştı
dün gece de 3g ve mobeseler kapatılmış oradan olan herkes net yok şifresiz bağlantıları bulup giriyoruz diyorlardı birçok işyerinin wifi şifreleri paylaşıldı girebilsinler diye. Bazı kanallar kendini aklamak için çekime izin vermiyorlar görüntü gösteremiyoruz diyorlar gösteren kanallar nasıl gösteriyor acaba.
valla aklımada gelmişti, kk face de link veriyordun ya diğer topiğin, saldırı gelirse şaşırmam diyordum tam site gitti
Şu alkol olayı gerçekse ne iş ben anlayamadım şimdi.
Amaç nedir yani?
Hayret yahu.
yanlız sanatçılara helal olsun ya, tüm kanallardan aforoz edilmeyi göze aldılar, herkesin dini imanı para değilmiş demkki
birçok sanatçı çok destek oldu ama ağırlıklı olarak oyunculardı şarkıcılardan pek kimsenin resmini göremedik medyada. Hatta twit bile göremedik. Hadise konserini iptal etmiş. Tabi ki hülya avşar ses çıkarmadığı gibi bir de stüdyoda albüm kaydının bittiğinin haberini kahkaha atan resmiyle paylaştı. Hülya avşar'ın albümünü almıyoruz dinlemiyoruz!...
Ekmek su ve limon istiyorlar çok kötü durumdalarmış lütfen paylaşalım.
Bu arada bir arkadaşım gözümün önünde 4 kişiyi öldürdüler diye facbook ta paylaştı
bu gerçek değildir umarım
Birçok sanatçı çok destek oldu ama ağırlıklı olarak oyunculardı şarkıcılardan pek kimsenin resmini göremedik medyada. Hatta twit bile göremedik. Hadise konserini iptal etmiş. Tabi ki Hülya Avşar ses çıkarmadığı gibi bir de stüdyoda albüm kaydının bittiğinin haberini kahkaha atan resmiyle paylaştı. Hülya Avşar'ın albümünü almıyoruz dinlemiyoruz!...
[sıze=3]
ailesinin kökleri chpye dayalı ve bir amcası chp bursa millet vekili olan biri olarak kesinlikle katılıyorum
chp yapsaydı yapardı çoktan chp sadece destek ama organizasyon asla chp nin değil
bu plansız bir olay halk patlaması postmodern kuvayi milliye ayaklanması desek cuk oturur..[/sıze]
ulusal kanalda bağlananlar feci haberler verdiler. Birinin beynine mermi isabet etmiş yoğun bakımdaymış, birinin gözüne kapsül gelmiş maalesef kör olmuş daha burada anlatamayacağım korkunç şeyler.. Yaralılar söylenenden çok çok fazla hastanelerin acil servisleri dolduğu gibi resmi olayan sokak aralarında tıp öğrencilei ve halk tarafından müdahele edilen hastaneye gidebilenden çok daha fazla yaralı insan var.
Beyaz ile görüşmelere başladık Kanal D işine son verince bizle çalışır mısın dedim teklifimize sıcak bakıyor... :)
bunu da "siz yaptınız" dediler. Facebook üzerinde çok çirkin eleştiriler aldık... Ben yazılanlara eleştiri de demiyorum. Hakaret dolu mesajlar...
Gelen tehditlerin ise haddi hesabı yok.
onlar akil insanlar ne işleri var meydanlarda canım!!!!
Ayrıca hülyanın dinlencek sesi yokkı bunu yapmasaydı bıle almazdım yani :)
acun hülyanın karnını doyurduğu için olabilir tmsf borçları bitti tabi atsın kahkahasını...
Birçok sanatçı çok destek oldu ama ağırlıklı olarak oyunculardı şarkıcılardan pek kimsenin resmini göremedik medyada. Hatta twit bile göremedik. Hadise konserini iptal etmiş. Tabi ki Hülya Avşar ses çıkarmadığı gibi bir de stüdyoda albüm kaydının bittiğinin haberini kahkaha atan resmiyle paylaştı. Hülya Avşar'ın albümünü almıyoruz dinlemiyoruz!...
Ankara'da polisin attığı gaz bombası kafasına gelen Ethem Sarısülük, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde cihaza bağlı olarak yaşam mücadelesi veriyor.
Bu haber gerçektir arkadaşlar. Bir fotoğraf var, yerde yatan başından kanlar akan bir genç. Daha sonrasında aynı yere çiçekler konulmuş. Maalesef iki beyin lobuda zarar görmüş, kurtulma ihtimali düşükmüş. Bu da olay anı videosu;
Ankara'da polisin sert müdahalesi CNN TÜRK Video
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?