Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
başbakan anlamıyorki yandaşına dert anlatalım..

biz hiçbir ideoloji yada parti mensubu olmadan tüm yan kimliklerimizi bıraktık !!!

SADECE İNSANIZ,TÜRK HALKIYIZ!!

LÜTFEN HİÇBİR PARTİ İDEOLOJİ YADA MEZHEP BU DURUMDA ÖNE ÇIKMASIN SADECE HALK OLALIM TÜRK HALKI OLALIM!!!

tayyipin kızı babasının yanında danışmanlık yapıyor ve 52bin lira maaş alıyor,
oh ne güzel gözümüzün önünde kızını işe sokuyor.
biz kpss sınavına girecek parayı zor buluyoz...

niye ki

site neden kapandı bi ara bi açıklasanız, ben de öğrensem:44:

[sıze=3]twetter facebook neden kapandıysa burasıda o yuzden kapandı cnm 300 kusur sayfa yazdık halkı destekledık oyuzden kapandı cnm[/sıze]

Bu eyleme karşı olanlar, halktan değil partiden yana olanlar inanılmaz yorumlar yapıyorlar ulusal kanal sunucusuna bazı mesajar geliyor ki eylem yapanların ne dinsizliği ve Allahsızlığı kalıyor. Anlayamıyorum mantığım da almıyor hem laik hem müslüman olunamıyor mu bu ülkede ak partiyi tutan dindardır karşı gelen kafirdir bu nasıl zihniyet. Onların hakları da korunuyor o meydanda. Allah'a şükrederiz Atatürk'e teşekkür ederiz. Meydanlarda sağcısı,solcusu, her çeşit takımın taraftarı kolkola yürüyor. Oy verdiniz tamam her yetki bizde halkın konuşmaya eylem yapmaya hakkı yoktur mantık bu mu.Sandıkta verin cevabınızı diyorlar o sandığa kadar atı alan Üsküdar'ı geçmez mi. Chp de ağaçları kesti fuar alanı için deniyor burada mesela ağaç meselesini çoktsan geçti bunu anlayamıyorlar mı halkın baskıya, yönlendirmeye tepkisi bu.

arkadaşlar özellikle taksim olmak üzere insanlar alkol tüketiyormuş.
yaralılar için kan verme ihtimali olduğundan alkol almamaları için lütfen uyarın
böyle bir durumda nasıl yaparlar bunu aklım almıyor ortalıkta sızmak mı istiyorlar çok üzüldüm gerçekten.

arkadaslar faceye giremıyorum sizde de aynı sorun var mı?

Başbakan kendine oy vereni de düşünmüyor bence böyle yaparak.

Ki zaten bu olaylardan sonra hala "başbakan" "AKP" diye tutturmak fanatikliktir. Bir Galatasaraylının boş yere bir Fenerbahçeliyi öldürmesinden farklı yanını göremiyorum. İnsan vicdanıyla hareket etmeli. Orada sessiz sakin oturan eylemcilerin kime neye zararı varmış ki böyle şeyler yaşandı..

Seni halk seçmişti sorun yoktu da halk Gezi Parkı'nın yerinde AVM istemeyince neden bu kadar sorun oldu

Zaten İstanbul'un içi dışı Avm olmuş. Sanki kendisi gidip alışveriş yapacak. O dolgun maaşıyla Taksim'e yapılacak Avm'ye gideceğini sanmam.

Yine yine yine tekrarlıyorum çünkü bu direniş büyük bu halkın direnişi ama bizler gibi sosyal medya veya interneti kullanmayıp gündemi yalnız tvden ve gazetelerden takip eden olayların boyutunun farkında olmayan hatta olaylar,yaşanılanlardan bihaber olanlar ülke çapında büyük yoğunlukta.Bu üzücü.Medyanın gücü dendiğinde klışe bir laf zannederdim.Öğrendim ki değilmiş.

Her gösteride olduğu gibi oradada provakatörler var ve bu tarz davranışları yapanlar onlar,halkımıza maletmeyelim.
Zaten burda bazı arkadaşlarda polislerin gönderdiği tweetleri paylaşmıştı."provakatörler var gaza gelmesin halk diye"
Benim anlamadığım polis bu adamları tanıdı,nşye alıp onları götürmedide halkada saldırıyor hala.

chp chp, yok tek partili dönem, yok bunları kaymak tabaka yapıyor yok elit kesim yapıyor hep bu chp dedi gitti, hep aynı lafları yani

chp böyle bir organizasyonu düzenleyemez kusura bakmasın, halkın diğer yarısıydı bunlar, biliyor ama yansıtmak istemiyor, chp deyip yandaşlarına düşman figürü yaratmak daha kolay çünkü

Son düzenleme:
" Ben bana oy vermeyenin de başbakanıyım" diyordu her konuşmasında şimdi neden kendisine karşı eylem yapanları kararlarına karşı gelenleri bu şekilde cezalandırıyor ve yaptığı açıklamalarla ortalığı yatıştıracağına zaten halkın içinde eylem yapanlara öfke varken bunu daha da tırmandırıyor. Yanii nereden baksa yanlış, tezat herşeyy..

3 dakıkalığına elektrık kesintisi ile başbakan göz kırptı bana
10 dakıkalık net kesintisi ile de uyarı da bulundu.

Twitterdan, Facebooktan sizlere (kk) ve genel yazmayı düşündüm yaşadıklarımızı bir ara, tweet atmak istedik, facebooka yazmak istedik ama haberleşmek bile çok zordu. Telefonları açmaya çalışınca "hat meşgul" uyarısı alıyorduk. Nadiren ulaşabiliyorduk aradıklarımıza ya da internete. Dolayısıyla iletişim de fazlasıyla aksadı. Yani "jammer" olayı gerçek arkadaşlar. Daha önce oralarda kaç kez bulundum, internete girdim, telefonla görüştüm ama nedense birden bire bu gece ulaşılmaz olduk!

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…