• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben artık eylemceilerinin çoğunluğunun amacının iyi olduğunu düşünmüyorum.
$946623_10151598397043389_464679553_n.jpg

Bu nedir Allah aşkına?
$875_10151598430528389_553633593_n.jpg

bizler Cumhuriyeti böyle mi kurtarıyoruz? Demokrasiyi böyle mi sağlıyoruz?

arkadaşlar hiç istifa eder mi ya, bugünkü konuşmasını dinlemediniz mi, bayağı bildiğin saçımı başımı yoldum yani:27::27:

[sıze=2]
bu nasıl arkadaş canım ya asıl terorıstın kım oldugunu gormuyormu bunlar???

Bırak bana boyle msj atmayı arkadaslarımın arasında duvarlarında tek satır tepki vermeyen arkadaşlarımı siliyorum sayfaları begenmekten vazgecıyorum bubır turkıye gerçeğidir herkesin vatanını milletini savunması gerekir

[/sıze] :72::72::72::72::72::72::72::72:

ya birinci derece arkadasım değil zaten benim böyle arkadaslarım yoktur genelde. ben de silmeye karar verdım zaten
resmen terörist ilan edildi direnişçiler ya hu. böye böyle bölünüyor ülke. kardes kardese düşman oldu işte

Yazmadan edemeyeceğim..

Kazen gel seni başbakan yapalım... Bu kadar kadınla başa çıkabildiğine göre ülkeyi de yönetebilirsin. Ortalıktaki liderlerin hepsini tek geçeceğin kesin :kkk::kkk::kkk:

Başbakan KAZEN :52::52:

Sitenin 2,5 saat kapanmasına sebep olur mu yazdığım acaba??:44::44::44:

[sıze=2]
bu nasıl arkadaş canım ya asıl terorıstın kım oldugunu gormuyormu bunlar???

Bırak bana boyle msj atmayı arkadaslarımın arasında duvarlarında tek satır tepki vermeyen arkadaşlarımı siliyorum sayfaları begenmekten vazgecıyorum bubır turkıye gerçeğidir herkesin vatanını milletini savunması gerekir

[/sıze] :72::72::72::72::72::72::72::72:

ben sildim uyuyan arkadaşlarımı
sırtımda yük diye taşımayacam artık böylelerini
beni seven arkamdan gelsin

Şimdi sorum şu başbakanın istifası mı isteniyor ?

evet ise ;

yerine kim başbakan olacak ?

Hayır ise ; istenen nedir ?

gelelim ikinci soruya ;

hükümetin mi istifası isteniyor ?

evet ise ; %52 gibi bir oranla (hile hurda artık ne derseniz) seçilmiş hükümet böyle istifa etmeli mi ?

Hükümet istifa ederse hükümet kurma yetkisi hangi partiye verilmeli ?

akp dışında bir partiye verilirse demokrasi diyip duruyoruz demokrasi çiğnenmiş olur mu olmaz mı ?

bu sorular içimde dönüp duruyor ...

1. soru: İstenen yıllardır süregelen sivil darbenin bitmesidir.
Bunun sorumluları hükümet, dolayısıyla başbakan olduğu için sorunuzun cevabı evet.

Yerine benim önerim Osman Pamukoğlu, sizin öneriniz nedir?

2. soru: Halka zerre saygısı, vatana tek damla sevgisi olmadığını düşündüğüm, bu vatanın evlatlarını katledenleri meclise sokup bunun adına "demokrasi" diyen, şimdilerde ise devletin üniter yapısını bozmaya yeltenen biri, % kaç ile seçilmiş olursa olsun, değil bu şekilde, daha feci bir şekilde indirilip vatana ihanet suçundan yargılanmalıdır.

Hükümet istifa ederse, hepara verilebilir. Çok ta müthiş olur.

Son olarak sayın kazen, bu ülkede demokrasiden söz etmek anlamsız olur.
Bunu her yerde söylüyorum, bu ülke Atatürkün erken vefatıyla demokrasi sürecini tamamlayamamış bir ülkedir.

Demokrasi gereği, halkın seçimi sonucu başa gelen iktidara saygı duymamız gerekir değil mi?
Ama demokrasi bu ülkede, "birilerinin" ""aracı"" dır..Unutmayın.

Ben demokrat değilim.
Ve olmadığım için kendimle gurur duyuyorum.

Son düzenleme:
Şunu da söylemek isterim, bugün akp ve başbakanın bu rahat tavırlarına sebebiyet veren en başlıca neden, karşısındaki partilerin başarısız siyasi politikalarıdır. O nedenle şu anda 'hükümet istifa' sözleri ne kadar kulağa güzel de gelse, böyle bir şeye ülkemizin hazır olmadığı açık.

Kazen site neden kapandı, sevis aldığınız yer ne açıklama yaptı merak ediyorum

süreç nasıl işler bilmiyorum da, ben kişisel özgürlüklere saygı istiyorum, biz herkesimi kucaklıyoruz ileri demoktasiyi getirdik cart curt diye yalanlar istemiyorum, bunu sağlayabilecek kimse iktidar o olsun

mağdur edebiyatıyla mağdur edilmekten bıktık artık

Servis aldığımız yerin bir sorumluluğu yok. Sunucu bakımları tamamen bizde. Sebebini bilmediğimiz(!) bir sebepten dolayı tüm makineler 1,5 saat kapalı kaldı. 7 adet web server 1 adet database server.

Yazmadan edemeyeceğim..

Kazen gel seni başbakan yapalım... Bu kadar kadınla başa çıkabildiğine göre ülkeyi de yönetebilirsin. Ortalıktaki liderlerin hepsini tek geçeceğin kesin :kkk::kkk::kkk:

Başbakan KAZEN :52::52:

Sitenin 2,5 saat kapanmasına sebep olur mu yazdığım acaba??:44::44::44:

niye ki

site neden kapandı bi ara bi açıklasanız, ben de öğrensem:44:

ilim yayma cemiyetinden teşrif ettiler, bilmem kaçıncı yıl dönümüymüş cemiyetin ilk defa duydum

hangi ilmi yaymışlar merak ediyorum, koskoca salonda sadece iki kadın gördüm, diğer amcalarda gak dese alkışladılar guk dese alkışladılar, ucuz komedilerdeki gülme efekti gibiydiler yani, pek dinlediklerini ya da dinlediklerini anladıklarını düşünmüyorum

1. soru: İstenen yıllardır süregelen sivil darbenin bitmesidir.
Bunun sorumluları hükümet, dolayısıyla başbakan olduğu için sorunuzun cevabı evet.

Yerine benim önerim Osman Pamukoğlu, sizin öneriniz nedir?

2. soru: Halka zerre saygısı, vatana tek damla sevgisi olmadığını düşündüğüm, bu vatanın evlatlarını katledenleri meclise sokup bunun adına "demokrasi" diyen, şimdilerde ise devletin üniter yapısını bozmaya yeltenen biri, % kaç ile seçilmiş olursa olsun, değil bu şekilde, daha feci bir şekilde indirilip vatana ihanet suçundan yargılanmalıdır.

Hükümet istifa ederse, hepara verilebilir. Çok ta müthiş olur.

Son olarak sayın kazen, bu ülkede demokrasiden söz etmek anlamsız olur.
Bunu her yerde söylüyorum, bu ülke Atatürkün erken vefatıyla demokrasi sürecini tamamlayamamış bir ülkedir.

Demokrasi gereği, halkın seçimi sonucu başa gelen iktidara saygı duymamız gerekir değil mi?
Ama demokrasi bu ülkede, "birilerinin" ""aracı"" dır..Unutmayın.

Ben demokrat değilim.
Ve olmadığım için kendimle gurur duyuyorum.

tam da dusundugum :31: cok da iyi olur :51:

twitterden alıntı

Beşiktaş Meydanı'ndaki belediye kameraları an itibariyle çalışmıyor. Bölgedekilerin bol bol görüntü kaydetmesi öneriliyor.

şimdi taksimden geldim, taksim hala sakin halk nöbette

saat 4 te taksimdeydim
dün gece balıkesirden yola çıktım

izlenimlerim:
kadıköyde inanılmaz çoşkulu bir kalabalık vardı alkışlar eşliğinde rıhtımdan vapurla ayrıldık
1500 kişilik vapurda 5000 kişi vardı deniyor herkesin elinde türk bayrağı inanılmaz bir atmosferdi duygulandım

Beşiktaş iskelesinde yine kalabalık bizi karşıladı
maalesef bazı provakatör gruplar iskele çıkışında tomalara saldırdı ve gaz bombası atılınca hızla uzaklaştık

taksim meydanına vardığımızda saat 4ü geçiyordu ama saatler önce biten polis şiddetinin izleri meydana girer girmez hala gözümüzü yaşartan biber gazının etkisinden anlaşılıyordu

saat 9 civarı beşiktaşta bir grup polis tarafından sıkıştırıldığı haberi hızla sosyal medya üzerinden yayıldı çoğu kişi beşiktaşa yöneldi bizde dahil

fakat tansiyon tekrar yükselmeye başlamıştı. çünkü herkes fazlası ile yorgun ve gergindi

sabahtan beri orda olan insanlar kıpkırmızı gözlerinden rahatça belli oluyordu

biz dolmabahçedeki kalabalığa girmeden tekrar beşiktaşa geçmeye karar verdik teşvikiyeye vardığımızda gazdan nefes alamaz duruma geldik

bir arkadaşımızın evine sığındık saat 12:30 gibi dönmek zorundaydık aracımız kadıköydeydi

evden çıktığımızda beşiktaşta atılan biber gazları teşvikiyede bile inanılmaz yoğundu caddeye inmek için 100 mt yolumuz vardı fakan dışarı çıkıp 10 mt yürüdüğümüz anda hava ile temas eden cildimizin her bölgesi asit dökmüşçesine yanmaya başladı gözelrimiz açamıyor nefes alamıyorduk

halk inanılmaz sağ duyulu hemen apartmanlardan yardımımıza koştular su limon maske sirke yardımı yaptılar

caddenin geri kalanını öksürükler içinde koşarak geçtik ve bir taksiye kendimizi zor attık

biz teşvikiyede bu duruma geldik peki şuan hala beşiktaşta olanlar?

yada bir sokakta iki tarafıda kapatıp bir avuç insana bi yandan toma ile su sıkıp bi yandan biber gazı ile boğmaya çalışanlara karşı direnenler???

allah yar ve yardımcıları olsun

ama halk artık uyandı
bugünki nöbeti dinlenmek üzere devrettik yarın yine taksimdeyiz
biz twit atan 3-5 çapulcuyuz faşistiz

ne mutlu türküm diyene:72::72::72:

Şunu da söylemek isterim, bugün akp ve başbakanın bu rahat tavırlarına sebebiyet veren en başlıca neden, karşısındaki partilerin başarısız siyasi politikalarıdır. O nedenle şu anda 'hükümet istifa' sözleri ne kadar kulağa güzel de gelse, böyle bir şeye ülkemizin hazır olmadığı açık.

Bırakın rahat tavırları 3 sınıfa giden öğrencimin bile söylemeyeceği şeyleri söylüyor.Onlar 2 bin toplarsa biz 200 bin toplarız...Pehh benim babam senin babanı döverrr hatta dimi basbakanım ??

Halkın da polislere ve hükümete öfkelenip, belediye otobüslerini yakıp yıkması, bazı dükkanların yağmalanması hiç hoş değil.

Ayrıca son gelen güncel fotolara bakılırsa, vandalizm kol geziyor..

Servis aldığımız yerin bir sorumluluğu yok. Sunucu bakımları tamamen bizde. Sebebini bilmediğimiz(!) bir sebepten dolayı tüm makineler 1,5 saat kapalı kaldı. 7 adet web server 1 adet database server.

valla aklımada gelmişti, kk face de link veriyordun ya diğer topiğin, saldırı gelirse şaşırmam diyordum tam site gitti

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Laura Lucas tarafından yapılan açıklamada, barışçıl halk gösterilerinin demokratik ifadenin bir parçası olduğunu belirtildi. Açıklamada, “kamu otoritelerinin sorumlu ve itidalli davranmalarını bekliyoruz” ifadesi kullanıldı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back