Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[sıze=2]
bu nasıl arkadaş canım ya asıl terorıstın kım oldugunu gormuyormu bunlar???
Bırak bana boyle msj atmayı arkadaslarımın arasında duvarlarında tek satır tepki vermeyen arkadaşlarımı siliyorum sayfaları begenmekten vazgecıyorum bubır turkıye gerçeğidir herkesin vatanını milletini savunması gerekir
[/sıze]
[sıze=2]
bu nasıl arkadaş canım ya asıl terorıstın kım oldugunu gormuyormu bunlar???
Bırak bana boyle msj atmayı arkadaslarımın arasında duvarlarında tek satır tepki vermeyen arkadaşlarımı siliyorum sayfaları begenmekten vazgecıyorum bubır turkıye gerçeğidir herkesin vatanını milletini savunması gerekir
[/sıze]
Şimdi sorum şu başbakanın istifası mı isteniyor ?
evet ise ;
yerine kim başbakan olacak ?
Hayır ise ; istenen nedir ?
gelelim ikinci soruya ;
hükümetin mi istifası isteniyor ?
evet ise ; %52 gibi bir oranla (hile hurda artık ne derseniz) seçilmiş hükümet böyle istifa etmeli mi ?
Hükümet istifa ederse hükümet kurma yetkisi hangi partiye verilmeli ?
akp dışında bir partiye verilirse demokrasi diyip duruyoruz demokrasi çiğnenmiş olur mu olmaz mı ?
bu sorular içimde dönüp duruyor ...
Kazen site neden kapandı, sevis aldığınız yer ne açıklama yaptı merak ediyorum
süreç nasıl işler bilmiyorum da, ben kişisel özgürlüklere saygı istiyorum, biz herkesimi kucaklıyoruz ileri demoktasiyi getirdik cart curt diye yalanlar istemiyorum, bunu sağlayabilecek kimse iktidar o olsun
mağdur edebiyatıyla mağdur edilmekten bıktık artık
İzmirde bir akrabam var urla da oturuyor elektrikleri kesilmiş.
Yazmadan edemeyeceğim..
Kazen gel seni başbakan yapalım... Bu kadar kadınla başa çıkabildiğine göre ülkeyi de yönetebilirsin. Ortalıktaki liderlerin hepsini tek geçeceğin kesin
Başbakan KAZEN
Sitenin 2,5 saat kapanmasına sebep olur mu yazdığım acaba??:44::44::44:
1. soru: İstenen yıllardır süregelen sivil darbenin bitmesidir.
Bunun sorumluları hükümet, dolayısıyla başbakan olduğu için sorunuzun cevabı evet.
Yerine benim önerim Osman Pamukoğlu, sizin öneriniz nedir?
2. soru: Halka zerre saygısı, vatana tek damla sevgisi olmadığını düşündüğüm, bu vatanın evlatlarını katledenleri meclise sokup bunun adına "demokrasi" diyen, şimdilerde ise devletin üniter yapısını bozmaya yeltenen biri, % kaç ile seçilmiş olursa olsun, değil bu şekilde, daha feci bir şekilde indirilip vatana ihanet suçundan yargılanmalıdır.
Hükümet istifa ederse, hepara verilebilir. Çok ta müthiş olur.
Son olarak sayın kazen, bu ülkede demokrasiden söz etmek anlamsız olur.
Bunu her yerde söylüyorum, bu ülke Atatürkün erken vefatıyla demokrasi sürecini tamamlayamamış bir ülkedir.
Demokrasi gereği, halkın seçimi sonucu başa gelen iktidara saygı duymamız gerekir değil mi?
Ama demokrasi bu ülkede, "birilerinin" ""aracı"" dır..Unutmayın.
Ben demokrat değilim.
Ve olmadığım için kendimle gurur duyuyorum.
Şunu da söylemek isterim, bugün akp ve başbakanın bu rahat tavırlarına sebebiyet veren en başlıca neden, karşısındaki partilerin başarısız siyasi politikalarıdır. O nedenle şu anda 'hükümet istifa' sözleri ne kadar kulağa güzel de gelse, böyle bir şeye ülkemizin hazır olmadığı açık.
arkadaşlar hiç istifa eder mi ya, bugünkü konuşmasını dinlemediniz mi, bayağı bildiğin saçımı başımı yoldum yani
Servis aldığımız yerin bir sorumluluğu yok. Sunucu bakımları tamamen bizde. Sebebini bilmediğimiz(!) bir sebepten dolayı tüm makineler 1,5 saat kapalı kaldı. 7 adet web server 1 adet database server.