Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
birlik olmak bölünmeye izin vermemek dileğiyle Allaha emanet olun.kargaşa çıkararak değil sandıkta demokratik olarak cevap verilmesi dileğim.

medya çalışmadığı için bu haldeyız herkes kafasına göre yazıyor

yazıcaklarınızı beklıyorum

Eğer bir hata yapıp, bir de saat 2.30 3.00 gibi elektrikleri keserlerse, evlerinde oturup kendince eylem yapan veya sosyal medyadan olayları takip edenleri de, sokağa dökecekler haberleri yok..

yarın elektrik kesintileri olacağı söyleniyor twitterde.gündüz giremedim 3 saat kadar.ara ara yine site gidiyor.her türlü bilgiyi alabilmemiz için en azından cep telefonlarımızı şarj edelim bu geceden.

Dikkat!

Hanımlar konuyu çok kişi okuyor o yüzden önce bu mesajı yazacağım eylemden yeni döndüm, burada olduğunuza göre çoğunuz gidemediniz, yurtdışında olup da merak edenler de var. Çok yorgunum, açım, susuzum hatta ama ben İZMİRdeyim ve yaşananları size 1. ağızdan anlatmak istiyorum lütfen az sonra yazacağım mesajı takip edin eğer öğrenmek isterseniz twitterda falan yazılan her şeye inanmayın lütfen.

Bazı tweetlerin bizi provokatörlükle suçlayanların attığını bile düşünüyorum artık.

Son düzenleme:
Nasıl ölen olmaz etrafımdaki herkes yaralıydı nasıl olmaz ya amcanın tekinin elini bizzat ben sardım yapmayın etmeyin ya !!!

Hiç bilemeyeceğiz bunu sanırım.
Reyhanlıda 51 ölü dendi ama ordaki doktor arkadaşlarımız 157 dedi,sonuçta hiç öğrenemedik gerçekte kaç ölü olduğunu çünkü bugünkü gibi yayın yasağı vardı.
Şimdi yayın yasağı yok diyenler olabilir,hiç yorulmasınlar.
Gündüz saatlerce tweeter ,facebook bile engellendi,hatta 1 saatten fazla kk ya giremedik.
Daha büyük yayın yasağı mı olur?

Olaylar artık nasıl bir hal almaya başladı bilmiyorum ama günlerdir uyumayan direnen sadece biziz aynı kitle.Bu sesi duyurmamaya çalışıyorlar ve sosyal medyayla alakasız olan gündemi yalnızca gazete ve tvden öğrenen halk durumun vahmetini bilmiyor.

birlik olmak bölünmeye izin vermemek dileğiyle Allaha emanet olun.kargaşa çıkararak değil sandıkta demokratik olarak cevap verilmesi dileğim.

BİZİMDE DİLEĞİMİZ O AMA SANDIK BİLE ARTIK YASADIŞI YOLLARLA DEMOKRATİK OLAMIYOR CANIM MAAALESEF HADİ SENDE ALLAH A EMANET OL UNUTMAKİ O İNSANLAR SENİN ÇOCUĞUN TORUNUN İÇİN YARALI VE ÖLÜYOR BU ÜLKE BÖLÜNMESİN DİYE ÖLÜYOR RAHAT OL UYU SEN UYU

aynen oyle inan kimsenın haberi yok markete gıttım stv ızlıo adam dedım amca turkıye karıstı sen ne ızlıon dedıkı napıyım kızım haberlerde bısey yokkı

Arkadaşlar anlayamıyorum bu kadar müdahale sizce tuhaf değil mi rte madem bu kadar dobra dürüst nedir bu korku yahu in meydana konuş seni seçen halkınla olmaz mı??? Yemezmi yoksaaa aaa ayıp...

arkadaşım neden surekli aynı mesajı yollayıp duruyorsun ne yazacaksan yazsana

aynen oyle inan kimsenın haberi yok markete gıttım stv ızlıo adam dedım amca turkıye karıstı sen ne ızlıon dedıkı napıyım kızım haberlerde bısey yokkı

evet Türkçe olimpiyatlarıyla göbek atıyoruz, bu organizasyonunda kimin olduğunu biliyorsunuzdur herhalde

bir ölü olduğu söyleniyor.
resimde mevcut ama emin olmadığım için koymamak daha doğru.
benim oturduğum semtin de heryerinden ambulans sesleri geliyor

Evet bende gördüm şimdi. Polis beylik tabancısıyla vurmuş diye yazmışlar. Ölmüş.
İçim kötü oldu çok.

Arkadaşlar anlayamıyorum bu kadar müdahale sizce tuhaf değil mi rte madem bu kadar dobra dürüst nedir bu korku yahu in meydana konuş seni seçen halkınla olmaz mı??? Yemezmi yoksaaa aaa ayıp...

konustu konustu.

Son düzenleme:

Türkiye adım adım iç savaşa sürükleniyor dediğimizde, "kendi saplantılı teorilerinizle korku salıyorsunuz, ne var ülkede, her şey güllük gülistanlık" diyen zihniyet nerede?
Muhtemelen kapılar pencereler kilitlidir.

olabildiğince çok fotoğraf çekin video çekin kanıt olsun biber gazı portakal gazı kapsülü toplayın fotoğraflayın

Bizim burada da yaklaşık 50 Okaliptus agacı ve yol kenarlarındaki çınarlar böyle kesildi hamdolsun hepsi tekrar yeşerdi.Ama bir akşam 2 yıl evvel arkadaşımdan geldigimde tamda evimin önündeki çınarın yerde yattıgını görünce sanki sevdigim bir insan yerde yatıyormuş gibi başında oturup agladım,oda aglıyordu dalları arasından süzülen damlalar gözyaşlarıma karışmıştı
Ülkemizin her yanında görülebilen; özellikle cadde, sokak ve parklardaki hatalı budamalar sonucunda şekli ucubeye dönmüş ağaçlar estetik açıdan insanı rahatsız etmesi bir yana, bir canlıya böyle eziyetler yapmaya insan ırkı olarak hakkımız olup olmadığını düşündürüyor. Sanki müdahele edilmese ağaç kendi yapısını oluşturamayacak gibi davranılıyor ağaçlara. Oysa her ağaç eşsizdir ve her ağaç, genlerinde barındırdığı şifrelerle kendini nasıl biçimlendireceğini, ışığa nasıl bakacağını ve ne zaman yaprak açıp, ne zaman uykuya dalacağını bilir. Yaptığım kişisel gözlemler sonucunda ağaçların her yıl tamamen aynı yerlerden kesilerek, büyümesine izin verilmediğini tespit ettim. Baharda kuşa çevrilen ağaçlar yaz boyunca serpilip dallandıktan sonra, öteki baharda bir önceki hale çevriliyor. Bu nasıl bir mantıktır anlayamıyorum. Budama adı altında bazı ağaçlar gövdesinin ortasından kesiliyor.
A.danış

Eklentiler

• $1.jpeg
    24,6 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…