Kavga etmiyoruz ki, sakin bir şekilde konuşuyoruz:44:
birlik olmak bölünmeye izin vermemek dileğiyle Allaha emanet olun.kargaşa çıkararak değil sandıkta demokratik olarak cevap verilmesi dileğim.
Hanımlar konuyu çok kişi okuyor o yüzden önce bu mesajı yazacağım eylemden yeni döndüm, burada olduğunuza göre çoğunuz gidemediniz, yurtdışında olup da merak edenler de var. Ben İZMİRdeydim ve yaşananları size 1. ağızdan anlatmak istiyorum lütfen az sonra yazacağım mesajı takip edin eğer öğrenmek isterseniz twitterda falan yazılan her şeye inanmayın lütfen.
Bazı tweetlerin bizi provokatörlükle suçlayanların attığını bile düşünüyorum artık.
Nasıl ölen olmaz etrafımdaki herkes yaralıydı nasıl olmaz ya amcanın tekinin elini bizzat ben sardım yapmayın etmeyin ya !!!
birlik olmak bölünmeye izin vermemek dileğiyle Allaha emanet olun.kargaşa çıkararak değil sandıkta demokratik olarak cevap verilmesi dileğim.
olaylar artık nasıl bir hal almaya başladı bilmiyorum ama günlerdir uyumayan direnen sadece biziz aynı kitle.bu sesi duyurmamaya çalışıyorlar ve sosyal medyayla alakasız olan gündemi yalnızca gazete ve tvden öğrenen halk durumun vahmetini bilmiyor.
Dikkat!
Hanımlar konuyu çok kişi okuyor o yüzden önce bu mesajı yazacağım eylemden yeni döndüm, burada olduğunuza göre çoğunuz gidemediniz, yurtdışında olup da merak edenler de var. Çok yorgunum, açım, susuzum hatta ama ben İZMİRdeyim ve yaşananları size 1. ağızdan anlatmak istiyorum lütfen az sonra yazacağım mesajı takip edin eğer öğrenmek isterseniz twitterda falan yazılan her şeye inanmayın lütfen.
Bazı tweetlerin bizi provokatörlükle suçlayanların attığını bile düşünüyorum artık.
aynen oyle inan kimsenın haberi yok markete gıttım stv ızlıo adam dedım amca turkıye karıstı sen ne ızlıon dedıkı napıyım kızım haberlerde bısey yokkı
bir ölü olduğu söyleniyor.
resimde mevcut ama emin olmadığım için koymamak daha doğru.
benim oturduğum semtin de heryerinden ambulans sesleri geliyor
Arkadaşlar anlayamıyorum bu kadar müdahale sizce tuhaf değil mi rte madem bu kadar dobra dürüst nedir bu korku yahu in meydana konuş seni seçen halkınla olmaz mı??? Yemezmi yoksaaa aaa ayıp...
Hiç bilemeyeceğiz bunu sanırım.
Reyhanlıda 51 ölü dendi ama ordaki doktor arkadaşlarımız 157 dedi,sonuçta hiç öğrenemedik gerçekte kaç ölü olduğunu çünkü bugünkü gibi yayın yasağı vardı.
Şimdi yayın yasağı yok diyenler olabilir,hiç yorulmasınlar.
Gündüz saatlerce tweeter ,facebook bile engellendi,hatta 1 saatten fazla kk ya giremedik.
Daha büyük yayın yasağı mı olur?
Haziran ayına girmek üzereyken ağaçları sürgün bırakmadan budamışlar.O ağaçların ölmesi için bu yeterli zaten.
1-Bu mevsimde asla budama yapılmaz.İlkbahar budaması ağaçların yaprakları çıkmadan yapılır.(Şubat,en geç Mart ayında)
2-Budama asla bu şekilde yapılmaz.Genç sürgünler taşıyan bazı dallar bırakılır.
Sonrada kendi kurudu denecek.Yazık günah yaKoskoca İstanbul Büyükşehir belediyesinde budamadan anlayan bir peyzaj mimarı bulamadılar sanırım.Ağaçlar iş kazasına gitti olacak sonrada.Bizde aptalız gene yutacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?