• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ayyaş denildiğinde kıymetli atamıza dendiğini hiç sanmıyorum oyöne çekildi fitneciler sayesinde. niye içki içilmesin denilmiyorki içen içiyor zaten varmı içemiyorum diyen, kürtajını olan herkez istediğini yapmakta özgürdür.varsa bir sorun hukukla çözümlensin saldırmak hakaret nedirki bu biyere kadar bitsin artık. emin olun ki herkez herşeyin farkında neyse burda ki herkezin fikirlerine saygım sonsuz fikirlerimi söyleyebilecek kadarda cesurumdur tartışmak değil her fikirden insanların düşman olmadan uzlaşması taraftarıyım

O fitneciler biz oluyoruz sanırım. Siz sanmamaya devam edin.
Kime söylendi o laf, yorumunuzu çok merak ederdim ama bugün değil.

Ha bu arada, memlekette hukuk biteli epey oluyor.
Bilginiz olsun.

Ankara kötü ANKARA ÇOK KÖTÜ YARDIMLAŞALIM LÜTFEN 76 YAŞINDAKİ BABANNEM KADAR YOK MUSUNUZ ??? ADAMLAR BABANNEME SALDIRIYOMUŞ NERDEYSE (YALAN HABERDEN NEFRET EDERİM SALDIRMAMIŞLAR) ..DOKTOR AVUKAT NUMARALARI PAYLAŞALIM LÜTFEN BEN HERYERDE ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM PARMAĞIMIN SAKATLANDIĞINI ACISINI YENİ FARK EDİYORUM HIZLI YAZAMIYORUM..YAPMAYIN YÜRÜSÜN BAĞIRIN AMA ZARAR VERMEYELİM SONUNA KADAR HAKLIYDIK DİYELİM!!!

ayyaş denildiğinde kıymetli atamıza dendiğini hiç sanmıyorum oyöne çekildi fitneciler sayesinde. niye içki içilmesin denilmiyorki içen içiyor zaten varmı içemiyorum diyen, kürtajını olan herkez istediğini yapmakta özgürdür.varsa bir sorun hukukla çözümlensin saldırmak hakaret nedirki bu biyere kadar bitsin artık. emin olun ki herkez herşeyin farkında neyse burda ki herkezin fikirlerine saygım sonsuz fikirlerimi söyleyebilecek kadarda cesurumdur tartışmak değil her fikirden insanların düşman olmadan uzlaşması taraftarıyım

Sizden Bir önceki yorumda alıntı var.
Lütfen inceleyin.
Olaylar nasıl çıkmış,neler olmuş bir fikir edinin.
Bizimde umudumuz olayların durması,kimsenin yaralanmaması.
Taksimden polis çıktığından beri hiç olay veya yaralı haberi geldimi bakın bakalım.

Son düzenleme:
ağır yaranan ve ölenler için üzgünüm, tv ler hiç ölü var demedi, bilmiyorum neye inanacağımıda şaşırdım

ayakları kopan ölen bi köpek vardı facede onun içinde çok üzüldüm, bu hayvancıklar nereye kaçsın

işte bir gösterici sonra polis ama yeter artık dememde haksızmıyım göstericiler arasında başka örgütler karışmış isimleriyle pkk sından tut esetcisine kadar yağ sürüyorlar kardeşim onların ekmeğine

ya hu arkadasım bu hale getirenler utansın
sen neyin kavgasını veriyorsun anlamadım ki..

Allah akıl fikir sakinlik versin hükümeti istemiyorlarsa sandıkta cevap versinler böyle olmaz birşeyleri bahane edip. gitsinler evlerine huzur bozmasınlar artık herkezin isteği bu apaçık ortada demokrasiyi iyi sindirememiş saldırganlara sözüm

Başbakanınız Suriye'deki olaylarda Özgür Suriye Ordusuna durun yapmayın Esed'e cevabınızı sandıkta verin mi dedi? Aksine iyice kışkırtıp halkı galeyana getiren kendi değil miydi?

O zaman onu şakşaklayanlar, helal olsun zulüm gören Suriye halkına sahip çıkıyor, ezdirmiyor diyenler şimdi Türkiye'nin direnişine neden tepki gösteriyor?

Türkiye'de demokrasi sadece Tayyip Erdoğan ve onun yüzde 50sinin lehine mi işliyordu yoksa ?

O fitneciler biz oluyoruz sanırım. Siz sanmamaya devam edin.
Kime söylendi o laf, yorumunuzu çok merak ederdim ama bugün değil.

Ha bu arada, memlekette hukuk biteli epey oluyor.
Bilginiz olsun.

Medcezir lütfen sakin olalım. Karşılıklı cevap vermeyelim. Yine kapatcaklar yoksa konuyu

umarım şu elektirik kesintisi yalan değildir de, gerçekten tüm yurtta elektrik kesilir, böylece tüm dünyaya diktatörlüğünü tescillemiş olur

bu bilgi kırliliği iyice ateşlıyor ınsanları

bu gidişle hayırlı bı sonuç alınamıycak

çalışmayan medyanın marıfetı

Günlerdir savunduğumuz fikirlerle ters düşmemek için, karşıt fikirlere de saygı duymalıyız bence.

bir ölü olduğu söyleniyor.
resimde mevcut ama emin olmadığım için koymamak daha doğru.
benim oturduğum semtin de heryerinden ambulans sesleri geliyor

umarım şu elektirik kesintisi yalan değildir de, gerçekten tüm yurtta elektrik kesilir, böylece tüm dünyaya diktatörlüğünü tescillemiş olur

o tescillendı bugun zaten buyuk şehirlerde yaşanlar öğleden sonra bır ara twetıra ve faceye gıremedı

evet arkadaşlar cevap vermeyin daha çok karşılık yazıcak siniriniz bozulacak.varsın ne isterse onu düşünsün biz ne olduğunu biliyoruz milyonlar biliyorrrrr....

Nasıl ölen olmaz etrafımdaki herkes yaralıydı nasıl olmaz ya amcanın tekinin elini bizzat ben sardım yapmayın etmeyin ya !!!

canım haklısın ama artık başvuracağımız bir hukuk bile yok hukuk şuan akp nin elinde
gazetecileri komutanları içeri tıktı...
bize korku nöbeti saldılar hep yok telefonlarınız dinleniyor gibi.
bu onun patlaması canım
keşke senin dediğin gibi olsa bu olaylar olmasaydı
ama buna mecbur ettirdiler...

Hanımlar konuyu çok kişi okuyor o yüzden önce bu mesajı yazacağım eylemden yeni döndüm, burada olduğunuza göre çoğunuz gidemediniz, yurtdışında olup da merak edenler de var. Ben İZMİRdeydim ve yaşananları size 1. ağızdan anlatmak istiyorum lütfen az sonra yazacağım mesajı takip edin eğer öğrenmek isterseniz twitterda falan yazılan her şeye inanmayın lütfen.

Bazı tweetlerin bizi provokatörlükle suçlayanların attığını bile düşünüyorum artık.

akp izmir genclik kollarının alsancakta satırlarla halka saldırdıgı yazılmıs :26: gercek olmamasını umid ediyorum varmıdır bilgisi olan

o tescillendı bugun zaten buyuk şehirlerde yaşanlar öğleden sonra bır ara twetıra ve faceye gıremedı

biliyorum canım, daha büyük bişey lazım, çünkü hala adamı peygamber gibi görenler var, hoş aynı şahıslar facede ki yaralı görüntülerine, gebersin le başlayıp, ağır küfürler ediyorlardı, adam gelip suratlarına tükürse, ohhh nur yağdı diyecekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back