ayyaş denildiğinde kıymetli atamıza dendiğini hiç sanmıyorum oyöne çekildi fitneciler sayesinde. niye içki içilmesin denilmiyorki içen içiyor zaten varmı içemiyorum diyen, kürtajını olan herkez istediğini yapmakta özgürdür.varsa bir sorun hukukla çözümlensin saldırmak hakaret nedirki bu biyere kadar bitsin artık. emin olun ki herkez herşeyin farkında neyse burda ki herkezin fikirlerine saygım sonsuz fikirlerimi söyleyebilecek kadarda cesurumdur tartışmak değil her fikirden insanların düşman olmadan uzlaşması taraftarıyım
ayyaş denildiğinde kıymetli atamıza dendiğini hiç sanmıyorum oyöne çekildi fitneciler sayesinde. niye içki içilmesin denilmiyorki içen içiyor zaten varmı içemiyorum diyen, kürtajını olan herkez istediğini yapmakta özgürdür.varsa bir sorun hukukla çözümlensin saldırmak hakaret nedirki bu biyere kadar bitsin artık. emin olun ki herkez herşeyin farkında neyse burda ki herkezin fikirlerine saygım sonsuz fikirlerimi söyleyebilecek kadarda cesurumdur tartışmak değil her fikirden insanların düşman olmadan uzlaşması taraftarıyım
işte bir gösterici sonra polis ama yeter artık dememde haksızmıyım göstericiler arasında başka örgütler karışmış isimleriyle pkk sından tut esetcisine kadar yağ sürüyorlar kardeşim onların ekmeğine
Allah akıl fikir sakinlik versin hükümeti istemiyorlarsa sandıkta cevap versinler böyle olmaz birşeyleri bahane edip. gitsinler evlerine huzur bozmasınlar artık herkezin isteği bu apaçık ortada demokrasiyi iyi sindirememiş saldırganlara sözüm
O fitneciler biz oluyoruz sanırım. Siz sanmamaya devam edin.
Kime söylendi o laf, yorumunuzu çok merak ederdim ama bugün değil.
Ha bu arada, memlekette hukuk biteli epey oluyor.
Bilginiz olsun.
ağır yaranan ve ölenler için üzgünüm, tv ler hiç ölü var demedi, bilmiyorum neye inanacağımıda şaşırdım
ayakları kopan ölen bi köpek vardı facede onun içinde çok üzüldüm, bu hayvancıklar nereye kaçsın
Medcezir lütfen sakin olalım. Karşılıklı cevap vermeyelim. Yine kapatcaklar yoksa konuyu
umarım şu elektirik kesintisi yalan değildir de, gerçekten tüm yurtta elektrik kesilir, böylece tüm dünyaya diktatörlüğünü tescillemiş olur
o tescillendı bugun zaten buyuk şehirlerde yaşanlar öğleden sonra bır ara twetıra ve faceye gıremedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?