arkadaşım neden surekli aynı mesajı yollayıp duruyorsun ne yazacaksan yazsana
aynen oyle inan kimsenın haberi yok markete gıttım stv ızlıo adam dedım amca turkıye karıstı sen ne ızlıon dedıkı napıyım kızım haberlerde bısey yokkı
arkadaşlar anlayamıyorum bu kadar müdahale sizce tuhaf değil mi rte madem bu kadar dobra dürüst nedir bu korku yahu in meydana konuş seni seçen halkınla olmaz mı??? Yemezmi yoksaaa aaa ayıp...
konustu konustu. sosyal medyada aleyhine yazanları sallandırmak gerek dedi
tam olarak böyle mi dedi ?
Uykusuzluktan ölmek üzereyim. Ama uyursam vatanıma ihanet etmiş olacağım gibi hissediyorum.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
Türkiye adım adım iç savaşa sürükleniyor dediğimizde, "kendi saplantılı teorilerinizle korku salıyorsunuz, ne var ülkede, her şey güllük gülistanlık" diyen zihniyet nerede?
Muhtemelen kapılar pencereler kilitlidir.
Sosyal medyada yalan haberler, iftiralar havada uçuşuyor
Bunları ağaçları sallandıracaksın diyenlere sahip çıkan faşistler olduğunu görüyoruz
Medya kuruluşlarının son derece tehlikeli biçimde yayın yaptığını görüyoruz
evet Türkçe olimpiyatlarıyla göbek atıyoruz, bu organizasyonunda kimin olduğunu biliyorsunuzdur herhalde
Hala bu cümleyi kuranlar var.
Bugün "NE var yani ,adam kesmeyecek,taşıyacak ağaçları " diyenlere ;"bu mevsimde ağaç taşınırsa ölür"dedim.
"E ama yerine 2 katı ağaç dikecekmiş"dedilerSUSTUM
Yani hala o zihniyette insanlar var ve ben onlarla konuşmaktan bile yoruldum.
aynen bende öyle hissediyorum
bugün bende mitinge gittim sesim kısıldı ...
bir yandan halk tv izliyorum
şuan orda olmak isterdim
ama tek yapacağım şey onlara dua etmek.
İşte bir haber bu kadar saptırılır. Aha dedim adam bizi bu ağaçlarda asacakmış ama açıklaması yukarıda.
Keşke okuduğumuzu anlasak... Ben bugün arabada rica ettim tüm metni istedim ve gwencooper sağ olsun hemen paylaştı. Buyrun tüm konuşma metni.
http://www.kadinlarkulubu.com/turki...umudum-bitti-gezi-parki-195.html#post30642616
Eğer bir hata yapıp, bir de saat 2.30 3.00 gibi elektrikleri keserlerse, evlerinde oturup kendince eylem yapan veya sosyal medyadan olayları takip edenleri de, sokağa dökecekler haberleri yok..
Türkçe Olimpiyatlarına baştan beri karşıyım
Ve
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün çınar ağaçlarını budamasına bilimsel iki tepki geldi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]
Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün 'gençleştirme operasyonu' adı altında Ziyapaşa Bulvarı, Fuzuli Caddesi ve Baraj Yolu'nda çınar ağaçlarını budaması 'katliam' olarak değerlendirildi.
Park ve Bahçeler Müdürü Turgut Hayta'nın geçtiğimiz günlerde yaptığı, "Çürüme özelliğine sahip çınar ağaçlarını budamazsak ömürleri azalır. Müdahale etmediğimiz taktirde olumsuz iklim koşullarından dolayı ağaçlar gövdeyi taşıyamaz ve yıkılır. Ağaçları katletmek veya yok etmek gibi bir çalışmamız yok. Biz bilimsel budama yaparak ağaçların ömrünü uzatmaya çalışıyoruz. Biz bu operasyonu yapmazsak belki 5-10 yıl sonra olumsuz şartlardan yıkılıp yok olacaklardır" şeklindeki açıklaması konunun uzmanlarınca yersiz bulundu
Deselerde evet tek zaaiyat yok arkadaşlar.Maşallah hepsi şu an yemyeşil ve ayaktalar.Gördüğüm kadarı ile caddelerde ağaçlar kesilmedi ama ATO ANADOLU LİLESİNE ek bina için yaklaşık 60-70 yıllık okaliptus agaçlarını katlettilerÖgrenciler bile agaçlar yıkılırken gözyaşlarını tutamamışlardı,hemen yanında zeytin bahçesi var malesef orayada dalmışlar [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
İşte bir haber bu kadar saptırılır. Aha dedim adam bizi bu ağaçlarda asacakmış ama açıklaması yukarıda.
Keşke okuduğumuzu anlasak... Ben bugün arabada rica ettim tüm metni istedim ve gwencooper sağ olsun hemen paylaştı. Buyrun tüm konuşma metni.
http://www.kadinlarkulubu.com/turki...umudum-bitti-gezi-parki-195.html#post30642616
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?