Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen oyle inan kimsenın haberi yok markete gıttım stv ızlıo adam dedım amca turkıye karıstı sen ne ızlıon dedıkı napıyım kızım haberlerde bısey yokkı

aynen bende bugun bir yakınımın olaylardan daha haberi olmadıgını gordum sasırdım tvye bakmıyorum netten takip ediyorum herseyi demekki tvde hersey gullik gulistan

Uykusuzluktan ölmek üzereyim. Ama uyursam vatanıma ihanet etmiş olacağım gibi hissediyorum.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

arkadaşlar anlayamıyorum bu kadar müdahale sizce tuhaf değil mi rte madem bu kadar dobra dürüst nedir bu korku yahu in meydana konuş seni seçen halkınla olmaz mı??? Yemezmi yoksaaa aaa ayıp...

[ı]canım bu seçim meydanlarında bol keseden sallamaya benzemezki kimbilir hagi deliktedir şimdi[/ı]

Uykusuzluktan ölmek üzereyim. Ama uyursam vatanıma ihanet etmiş olacağım gibi hissediyorum.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

aynen bende öyle hissediyorum
bugün bende mitinge gittim sesim kısıldı ...
bir yandan halk tv izliyorum
şuan orda olmak isterdim
ama tek yapacağım şey onlara dua etmek.

Hala bu cümleyi kuranlar var.
Bugün "NE var yani ,adam kesmeyecek,taşıyacak ağaçları " diyenlere ;"bu mevsimde ağaç taşınırsa ölür"dedim.
"E ama yerine 2 katı ağaç dikecekmiş"dediler SUSTUM
Yani hala o zihniyette insanlar var ve ben onlarla konuşmaktan bile yoruldum.

İşte bir haber bu kadar saptırılır. Aha dedim adam bizi bu ağaçlarda asacakmış ama açıklaması yukarıda.

Keşke okuduğumuzu anlasak... Ben bugün arabada rica ettim tüm metni istedim ve gwencooper sağ olsun hemen paylaştı. Buyrun tüm konuşma metni.

http://www.kadinlarkulubu.com/turki...umudum-bitti-gezi-parki-195.html#post30642616

evet Türkçe olimpiyatlarıyla göbek atıyoruz, bu organizasyonunda kimin olduğunu biliyorsunuzdur herhalde

Türkçe Olimpiyatlarına baştan beri karşıyım

Ve

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün çınar ağaçlarını budamasına bilimsel iki tepki geldi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]
Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün 'gençleştirme operasyonu' adı altında Ziyapaşa Bulvarı, Fuzuli Caddesi ve Baraj Yolu'nda çınar ağaçlarını budaması 'katliam' olarak değerlendirildi.
Park ve Bahçeler Müdürü Turgut Hayta'nın geçtiğimiz günlerde yaptığı, "Çürüme özelliğine sahip çınar ağaçlarını budamazsak ömürleri azalır. Müdahale etmediğimiz taktirde olumsuz iklim koşullarından dolayı ağaçlar gövdeyi taşıyamaz ve yıkılır. Ağaçları katletmek veya yok etmek gibi bir çalışmamız yok. Biz bilimsel budama yaparak ağaçların ömrünü uzatmaya çalışıyoruz. Biz bu operasyonu yapmazsak belki 5-10 yıl sonra olumsuz şartlardan yıkılıp yok olacaklardır" şeklindeki açıklaması konunun uzmanlarınca yersiz bulundu

Deselerde evet tek zaaiyat yok arkadaşlar.Maşallah hepsi şu an yemyeşil ve ayaktalar.Gördüğüm kadarı ile caddelerde ağaçlar kesilmedi ama ATO ANADOLU LİLESİNE ek bina için yaklaşık 60-70 yıllık okaliptus agaçlarını katlettiler
Ögrenciler bile agaçlar yıkılırken gözyaşlarını tutamamışlardı,hemen yanında zeytin bahçesi var malesef orayada dalmışlar[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım onlar oy zamanı makarna bulgur aldıkları için gözleri tok ondan öyle demişlerdir...

aynen bende öyle hissediyorum
bugün bende mitinge gittim sesim kısıldı ...
bir yandan halk tv izliyorum
şuan orda olmak isterdim
ama tek yapacağım şey onlara dua etmek.

Aynen kucağımda laptop. Facebook , twitter , kk arasında gidip geliyorum. Televizyonda da Halk Tv

sözün bittiği yer işte, yazıktır günahtır.
insanlar, hayvanlar ne haldeler...
keşke herkes gerçeği tüm çıplaklığıyla gidip yerinde görebilse

21 Ağustos 1929' da Bursa' ya gitmek üzere Ertuğrul Yatı ile İstanbul'dan hareket eden Atatürk Yalova sahilinden geçerken dallarını özgürce uzatmış, başı dik asırlık bir çınar ağacını görür. Atatürk yatından inerek, çınar ağacının olduğu yere çıkar, sırtını gövdesine dayanarak gölgesinde oturur. Sonrasında Atatürk' ün isteği üzerine çınar ağacının yanında yapımına başlanan köşk, Eylül ayında tamamlanır. Atatürk bir gün Millet Çiftliği içinde yer alan bu köşk' e geldiğinde, köşkün hemen yanındaki Ulu Çınar ağacının dallarını kesmeye çalışan bir bahçıvan ile karşılaşır. Hemen bahçıvanı yanına çağırarak bunun nedenini sorar. Görevli bahçıvanın cevabı şöyledir: Ağacın dalları uzamış binanın duvarına dayanmıştır. Aldığı cevaptan tatmin olmayan Atatürk, düşünülmesi bile imkânsız olan bir emir verir: “AĞAÇ KESİLMEYECEK. BİNA KAYDIRILACAK.” Görev İstanbul Belediyesi Fen İşleri Yollar-Köprüler Şubesi’ne verilir. Sorumlu baş mühendis Ali Nuri (ALNAR) binanın temellerini açtırır. Temellerin altına zor ve çok yavaş ta olsa raylar döşenir. Bina rayların üzerinde doğuya doğru 4 m kaydırılır. 11 Ağustos 1936 günü yapılan bu işlemi yanında bulunan kız kardeşi Makbule Hanım, Affet Hanım, Yunus Nadi, Muhafız K. İsmail Hakkı, Yaver B.N.B. Nasuhi Bey ve diğer ilgililerle baştan sona izler. Yapılan bu olağanüstü ve riskli iş sonunda Ulu Çınar Ağacıda kesilmekten kurtulur.

O günden beri köşkün adı “Yürüyen Köşk” olarak kalmıştır.

Polis eyleme el amadan önce gezi parkı gayet sessizdi insanlar parktan çıkmak istemiyordu sadece onlara zor kullandıkları vakit halk ayaklandı onlara daha da fazla güç uyguladılar halk daha da ayaklandı bu olayların bu kadar büyümesinin nedeni polistir. Ülkemin polisi provakatör ile hak arayan vatandaşı ayırt edemiyor mu acaba..

Reyhanlı olayında yayın yasağı vardı, işte böyle halk ayaklanmasın diye bunda başaramadılar yayın yasağını yaptılar evet yandaşlarınuı çektiler ancka neyse ki hala cesur birkaç yayın kuruluşu var ve sosyal medyanın gücücünü unuttular yapılanların yayılmasında bunun önemi büyük İstanbul'da oturan annem net kullanmıyor olayların vehametinden haberi yok kardeşimden öğrenmiş az buçuk.

Başbakan hala geri adıım atmıyor bu neyin inadı bizim halk olarak nereye ne yapılacağına karar verne, söz söyleme hakkımız yok mu oy verildi diye bütün karar yetkisini o mu almış oldu. Neden illa orası diye diretiliyor. Yaptığı basın açıklaması bile samimi değil. Tamamen avm yapacak değiliz diyor. Bir kısmını yapacaklar yani yapacaklar ama bu gerçek değişmiyor. Topçu kışlası nedir ya. Çook mu lazımdır her yeri avm olan İstanbul'a avm mi lazımdır halkı halka kırdırmaktan daha mı önemlidir bu inatlaşma halk üzerinden mi olmalı. Muhalefete küçük düşmeyecek diye biz bu hale geldik.

Evdeyim çünkü eşim yok şehir dışında eşimin ailesi çıkmamı istemiyor kendi ailemde onların aklı kalmaması için üzmemek için kadın başıma çıkmadım ama söylendiği gibi elektirikleri kesmeye kalkarlarsa o zaman da ben de tüm halkta daha da fazla akacak sokaklara bunu başlatan da Başbakan durduracak olan da.

Eğer bir hata yapıp, bir de saat 2.30 3.00 gibi elektrikleri keserlerse, evlerinde oturup kendince eylem yapan veya sosyal medyadan olayları takip edenleri de, sokağa dökecekler haberleri yok..

ya benim evımde oksijen makinesine bağlı bir hastam varsa, ne olacak?
bu tarz yöntemler çok yanlış olur

Seyren bu budamayla taksimdeki ağaçların budanması aynı değil canım.
Bu ağaçlar doğru mevsimde bu şekilde budandıysa zaten kurumaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…