• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vay be ....

Konumuz değil ama adam apo posteri açtı polis izledi, bugün bayrakla insanlar ses verdi yemedikleri cisim kalmadı.

bende mi düşünce kıtlığı var yoksa bir yerlerde hata mı var ?

gösteri yaptılar tamam artık gitsinler evlerine rahatlasınlar gerginliklerini atsınlar keskin sirke küpüne zaramış nereye kadar devam edicekler. ağaçlar sökülmüş başka yere dikilmiş daha nedir bu gerginlik yani anlamıyorum. milleti panikletip huzur bozmaya kimin hakkı var

polis neden geri cekilmiyor?

hiç aramızdaki %50lik bir kesim akp'ye oy veriyor gibi değil dimi?
nasıl oluyorda %50lik gibi bir rant sağlıyorlar bu da bir muammadır.
başbakandaki özgüven neydi bugün?
durun yapmayın diyeceğine siz 200 kişi toplayın ben 20000 kişi toplarım derim.
bu mudur başbakanlık en önemlisi bu mudur insanlık?

güvenlerini halktan almadıkları kesin. yoksa hala beşiktaş da portakal gazı kullanılmazdı. polisi geri çektik denilip milletle beşiktaşta savaşılmazdı.
neyin intikamı bu? neyin hırsı? polis kendini aştı, ve iktidar kendi polisine bile sahip çıkmıyor istenmeyen olaylar için soruşturma başlatıyor. sana vur emrini veren sana sahip mi çıkıyor polis????

polisin bana ettiği küfüre dayanamayan kocam saldırdı diye copla müdahale edildi lütfen yemeklerle gidelim sargı bezleriyle elinizden geleni yapın ben 2buçuk yaşında çocuğumu bıraktım gittim 2 saat dahi olsa ..su vermeyin portakal gazı suyla birleşince felç ediyor sakın sakın

geçmiş olsun canım inşallah beyiniz iyidir kötü bir şey yoktur inşallah...

eskişehirde yürüyüş sabah 10'da başlamış
akşam 7den bu saate kadar bende ordaydım
binlerce insan var, polis vs herhangi bi müdahale olmadı.
fotoğraf çektim , direniş devam edicek daha da büyüyelim ....Eki Görüntüle 726127 Eki Görüntüle 726128 Eki Görüntüle 726129 Eki Görüntüle 726130 Eki Görüntüle 726131 Eki Görüntüle 726132 Eki Görüntüle 726133 Eki Görüntüle 726134 Eki Görüntüle 726135

..................................

gösteri yaptılar tamam artık gitsinler evlerine rahatlasınlar gerginliklerini atsınlar keskin sirke küpüne zaramış nereye kadar devam edicekler. ağaçlar sökülmüş başka yere dikilmiş daha nedir bu gerginlik yani anlamıyorum. milleti panikletip huzur bozmaya kimin hakkı var

Sence bu Protestolarin tek amaci o agaclar mi ?

arkadaşım anlatamıyoruz anlamıyorsunuz yahu!!bu ağaç meselesi olmaktan çıktı!!!!
bu artık:
milli bayramını kutlayamıyan türklerin patlama noktasıydı
Atatürk'e ayyaş lafını söyleyen başbakana tepki
Atatürk'ün ölümünün yasını tutamayışının tepkisi
kürtajına kadar karışılan kadının mücadelesi bu
tecavüze uğrayan çocuğa tahrik etti diyenlere tepki
ALLAH DOĞRUNUN YANINDADIR ONA SIĞINIYORUZ BİZDE SİZİN ANLAMANIZ MÜMKÜN DEĞİL BEN BURDA SAYFALARCA YAZARIMDA BOŞŞŞŞ...

Vatandaşı dövmeye, copla girişmeye, yerde sürüklemeye, eylemci kız olunca o... damgası yedirmeye kimin hakkı var ?

Ben de bunu anlamamanızı anlayamıyorum.

güvenlerini halktan almadıkları kesin. yoksa hala beşiktaş da portakal gazı kullanılmazdı. polisi geri çektik denilip milletle beşiktaşta savaşılmazdı.
neyin intikamı bu? neyin hırsı? polis kendini aştı, ve iktidar kendi polisine bile sahip çıkmıyor istenmeyen olaylar için soruşturma başlatıyor. sana vur emrini veren sana sahip mi çıkıyor polis????

hükümet kurnaz olduğunu sanıyor.
polise suçu yıkıp görevden almak kolay ama istifa edemez.
her şeyi gören biri var.
bunlara dur diyen bir halk var artık.
ah o portakal gazı yorum bile yapamıyorum hala ciğerim yanıyor.

Vay be ....

Konumuz değil ama adam apo posteri açtı polis izledi, bugün bayrakla insanlar ses verdi yemedikleri cisim kalmadı.

Akil adamların karşısında bir teyze Türk bayrağı astı,polis dışarı çıkarttı teyzeyi.:72:
Aslında tamda konumuz bu,bütün bunların birikimi :72:

Allah akıl fikir sakinlik versin hükümeti istemiyorlarsa sandıkta cevap versinler böyle olmaz birşeyleri bahane edip. gitsinler evlerine huzur bozmasınlar artık herkezin isteği bu apaçık ortada demokrasiyi iyi sindirememiş saldırganlara sözüm

Tmm yani bukadar yeter artik unutulsun gitsin diyorsun yanii ..nerde kaldi bukadar mucadele ve mucade verenlerin cektigi acilar

Halk tv yi izleyin Ankara da 26 yaşında genç polis kurşununla yaralanmış yaşam savaşı veriyormuş.Levent gök açıkladı milletvekili..

Vay be ....

Ne sizde düşünce kıtlığı, ne de bir yerlerde hata var.

Varolan; halka, toprağa, vatana düşmanlıktır.

Ne acı değil mi..
Bebekleri, çoluğu çocuğu, askeri katleden bölücülerin pankartlarla karşılandığı, vatansever ve duyarlı insanımızın ise kolunun bacağının kopartıldığı, gözünün çıkarıldığı bir devletteyiz şu an.

Türk bayrağını açana su sıkanlar başka zaman gıklarını çıkarmıyordu.

geçmiş olsun canım inşallah beyiniz iyidir kötü bir şey yoktur inşallah...
oğlumuzun geleceğinden kaygılı ve umutsuzduk ama şuan umudum var benim !!benim çocuğum laik ve demokratik bir ülkede büyüyecek kürt laz çerkez alevi sünni arkadaşları olcak ve birbirlerine taş atmayacak çünkü Türkler tekrar BİR OLMAYI ÖĞRENDİ!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back