Allah akıl fikir sakinlik versin hükümeti istemiyorlarsa sandıkta cevap versinler böyle olmaz birşeyleri bahane edip. gitsinler evlerine huzur bozmasınlar artık herkezin isteği bu apaçık ortada demokrasiyi iyi sindirememiş saldırganlara sözüm
Vatandaşı dövmeye, copla girişmeye, yerde sürüklemeye, eylemci kız olunca o... damgası yedirmeye kimin hakkı var ?
Ben de bunu anlamamanızı anlayamıyorum.
oğlumuzun geleceğinden kaygılı ve umutsuzduk ama şuan umudum var benim !!benim çocuğum laik ve demokratik bir ülkede büyüyecek kürt laz çerkez alevi sünni arkadaşları olcak ve birbirlerine taş atmayacak çünkü Türkler tekrar BİR OLMAYI ÖĞRENDİ!!
gösteri yaptılar tamam artık gitsinler evlerine rahatlasınlar gerginliklerini atsınlar keskin sirke küpüne zaramış nereye kadar devam edicekler. ağaçlar sökülmüş başka yere dikilmiş daha nedir bu gerginlik yani anlamıyorum. milleti panikletip huzur bozmaya kimin hakkı var
En kötü aldığım haber; taksimde ki insanların çoğunun hafiften kafalarının güzel olması..
Tamam içki yasağı ıdı vıdı, bunlar hepsine birden direniş oldu da.. Şimdi orada içilecek zaman da değil bence. Polis geldi gelecek diyorlar.
1.kata saldıran polis ve sonra yaptığı o iğrenç hareket ! - youtube
bu gerçek mi
Dönmüş hareket çekiyor şaka gibi
Lütfen sessiz izleyin, sonunda küfür var!
Allah akıl fikir sakinlik versin hükümeti istemiyorlarsa sandıkta cevap versinler böyle olmaz birşeyleri bahane edip. gitsinler evlerine huzur bozmasınlar artık herkezin isteği bu apaçık ortada demokrasiyi iyi sindirememiş saldırganlara sözüm
Eki Görüntüle 726150
Polis saldırısı sonrası:
Eki Görüntüle 726151
Tweet:
bunu yapan insanlardan her şey beklenir..işte göstericilerin gerçek yüzü!
Eki Görüntüle 726152
[sıze=3]ya bu neki bana neler söylediler o... Deseler daha iyiydi hayatımda öyle laflar yemedim beddua etmiyorum ama biz onların çocukları içinde mücadele ediyoruz oysa...buarada parmağım kırılmış sanırım emin olun en sağlamı benim yazıklar olsun böyle poliseee....[/sıze]
ayyaş denildiğinde kıymetli atamıza dendiğini hiç sanmıyorum oyöne çekildi fitneciler sayesinde. niye içki içilmesin denilmiyorki içen içiyor zaten varmı içemiyorum diyen, kürtajını olan herkez istediğini yapmakta özgürdür.varsa bir sorun hukukla çözümlensin saldırmak hakaret nedirki bu biyere kadar bitsin artık. emin olun ki herkez herşeyin farkında neyse burda ki herkezin fikirlerine saygım sonsuz fikirlerimi söyleyebilecek kadarda cesurumdur tartışmak değil her fikirden insanların düşman olmadan uzlaşması taraftarıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?