Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

izin verseler halka, demokrasi çok güzel işleyecek hanımefendi.
öyle bir işleyecek ki hemde dünya demokrasi görecek.

Vatandaşı dövmeye, copla girişmeye, yerde sürüklemeye, eylemci kız olunca o... damgası yedirmeye kimin hakkı var ?

Ben de bunu anlamamanızı anlayamıyorum.

haklısın canım sana çok katılıyorum...
eylemci kız olunca o....
olunuyorsa,
bu hakaret çanakkalede askerine çarık örmüş mermi taşımız ninlerimizdemi oluyor.
ülkesinde yanlışlıklar dönüyorsa kız eylem yapıyorsa o... damgası yiyemez.
bugün beyaz tv de sarı saçlı bir kadın
eylemci kızlara o... demeye getirdi.
kimseye isim takılmaz o isim gün gelir sana o.... olarak döner...

En kötü aldığım haber; taksimde ki insanların çoğunun hafiften kafalarının güzel olması..

Tamam içki yasağı ıdı vıdı, bunlar hepsine birden direniş oldu da.. Şimdi orada içilecek zaman da değil bence. Polis geldi gelecek diyorlar.

Yok yok siz bu konuyu net kavrayamamışsınız o insanlar gösterici diyiller.. O güzel insanlar bizim geleceğimiz için oradalar minnetimizi nasıl belli ederiz bizde onun derdindeyiz... Ama siz bu ülkede yaşamayı düşünmüyorsanız o ayrı mesele....

aynen ordan geliyorum, çoğu kişinin kafası kıyaktı. orası biraz eğlence havasına girmiş bile. bu saatten sonra beşiktaştakileri taksime zorlamadıkça taksimde birşey olmaz gibime geliyor. çok aşırı kalabalıktı. bilemiyorum da.

lütfen sakinleştirelim birbirimizi sakın silah çekmeyin polise onlardan bir farkımız kalmaz bu bizim amacımız değil lütfenn yapmayın

Polis saldırısı sonrası:

Tweet:
bunu yapan insanlardan her şey beklenir..işte göstericilerin gerçek yüzü!

Son düzenleme:
1.kata saldıran polis ve sonra yaptığı o iğrenç hareket ! - youtube

bu gerçek mi
Dönmüş hareket çekiyor şaka gibi

Lütfen sessiz izleyin, sonunda küfür var!

[sıze=3]ya bu neki bana neler söylediler o... Deseler daha iyiydi hayatımda öyle laflar yemedim beddua etmiyorum ama biz onların çocukları içinde mücadele ediyoruz oysa...buarada parmağım kırılmış sanırım emin olun en sağlamı benim yazıklar olsun böyle poliseee....[/sıze]​

Son düzenleme:

Tabi canım, ülkede demokrasi almış başını gidiyor zaten.

Nedir bu eylemcilerin yaptığı !!!

Bu kadar özgür (!) bir ülkede yaşayamadılar.

O kadar demokratiğiz ki ;

Polis evleri basar hale geldi.

Eylemcilerin yarısı hastanede yarısı karakolda.

Türk bayrağı açamıyoruz.

Ama bizde zaten terbiyesizlik o bayrak ki ayyaşların önderliğinde kazanıldı.

Bir sürü kan döküldü o bayrak için aman olsun canım ne önemi var.

Önemli olan sabahtan akşama kadar izdivaç programları, sabah programları devam ediyor mu ediyor.

Belli bir siyasi görüşü destekleyen mutlu mu mutlu.

Ülkeyi bölmek isteyenler Kürdistan diye Diyarbakıra bayrak asıyor mu asıyor.

Amann boşver be eylemciler ölsün gitsin o zaman..

Cok özür diliyerek birsey sormak istiyorum siz nerede yasiyorsunuz? Bu bu kadar kolay olsaydi bunca insan neden gece gündüz demeden sokaklarda protestolara katilsinlar? O kadar yarali varken neden vazgecmesinler ? Konular oylarla hal olsaydi Türkiye bu durumda olmazdi kusura bakmayin

Yurt disinda bile Protestolar baslamis bu o kadar kücük bir sorun degil demekki gercekten halkin canina tak etmiski herkess ayaklanmis.

ayyaş denildiğinde kıymetli atamıza dendiğini hiç sanmıyorum oyöne çekildi fitneciler sayesinde. niye içki içilmesin denilmiyorki içen içiyor zaten varmı içemiyorum diyen, kürtajını olan herkez istediğini yapmakta özgürdür.varsa bir sorun hukukla çözümlensin saldırmak hakaret nedirki bu biyere kadar bitsin artık. emin olun ki herkez herşeyin farkında neyse burda ki herkezin fikirlerine saygım sonsuz fikirlerimi söyleyebilecek kadarda cesurumdur tartışmak değil her fikirden insanların düşman olmadan uzlaşması taraftarıyım

Çok geçmiş olsun

ve yazıklar olsun...

Hiç birşey bitmeyecek. Bitirmeyeceğiz. Yorulanların yerine başkaları çıkacak. Eksilmeyeceğiz Artacağız.

Bu olay böyle kalmaz. Hadi bu kadar yeter diyip çekilme olmaz. Daha birşey elde edemedik zaten. Hala Kışla yapcam diyo adam

Nç davası gibi olsun sonra 12 yaşında çocuğun rızası olduğu gibi hani..

işte bir gösterici sonra polis ama yeter artık dememde haksızmıyım göstericiler arasında başka örgütler karışmış isimleriyle pkk sından tut esetcisine kadar yağ sürüyorlar kardeşim onların ekmeğine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…