• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanılıyor olmayı çok isterim. Yoksa bende ülkemin vatandaşları oralarda bıçaklansın istemiyorum elbette.

Ama AKP yanlıları da sokaklara inerse -ki inmekten kastım destek vermek için değil- o zaman iyice karışacak. Bir çok insan etrafımdakilerden biliyorum AKP'li olmadığı halde ben AKP'liyim ama bende buna karşı çıkıyorum gibisinden paylaşımlar yapıyor. O yüzden açıkçası ben kimsenin dediğine inanmıyorum.

Benim tek temennim umarım AKP yanlıları evlerinde oturmayı tercih eder.

Tam tersi oturmasınlar çıksınlar dışarı..

Onlar da seslerini duyursun..

Bu ülke AKP nin değil, Chp nin Mhp nin falan da değil.

Bizim ülkemiz.

Orada yaralananların hepsi Chpli ya da Mhpli mi hiç sanmıyorum.

Ama Akp nin içinden bazı kişiler hala hırs savaşında.

Suriyeliler için ağlamak kolay, şimdi de bizim vatandaşlarımız için ağlasınlar.

Neyse zaten olay AKP, MHP CHP olayı değil.

Lütfen parti kimliklerimiz olmadan karşı çıkalım bu zulme..

Uyumakla ne alakasi var ki?
Bu kadar guclu bi halk vardi da pkk basi yakalaninca acele bi sekilde idam cezasi kaldirilinca niye kendilerini gostermediler??

demek ki her şeyin vakti ve zamanı varmış.
her şeyin kırılma noktası vardır.
mesela Osmanlı zamanında halk aç kalmış yabancı düşmanlar
batı bölgemizi işgal etmiş,
sonra ne oldu Çanakkale,sakarya,afyon,kütahya savaşları oldu demi
tarih tekerrürden ibarettir.

daha öncede biber gazı yemişliğim var, hiç kusturduğunu görmedim. bugun gazı yiyen fenalaşıypr kusuyordu.

polisin bana ettiği küfüre dayanamayan kocam saldırdı diye copla müdahale edildi lütfen yemeklerle gidelim sargı bezleriyle elinizden geleni yapın ben 2buçuk yaşında çocuğumu bıraktım gittim 2 saat dahi olsa ..su vermeyin portakal gazı suyla birleşince felç ediyor sakın sakın

Ne bekliyorlar ben anlamadım.

Halk silahlansın, saldırılara karşılık versin bir kaç polis yaralansın veya ölsün mü? Bunun için mi bu kışkırtmaların hepsi... ?

ATATÜRK BULVARI SAKARYA VE İZMİR CADDESİ KAPATILDI KİMSE KIPIRDAYAMIYOR GÜVENPARK İLE İLETİŞİM KESİLDİ, ACİL! Ankara Güvenpark'ta polis müdahalesi çok sert, yaralılar var ve doktor lazım duyurabildiğimiz kadar duyuralım. Kızılay korkunç bir durumda. Ankara yardım et! Ankara'da polis vahşet uyguluyor!

Alıntı

evet portakal gazı kusturuyormuş bugün ulusal kanalda bir tiyatrocumuz vardı o anlattı ve ses kısıklığıda yapıyormuş portakal gazı :50: :50:

benim çevremde zamanında akp oy vermiş insanlar var
şimdi hayatta vermeyiz diyorlar.
ayrıca şuan Adıyaman menzil tarikatı AKP'den elimizi kolumuzu çektik demiştir
bundan sonra seçimlerde bizden yardım beklemesin dediler...

PORTAKAL GAZI BÖCEK İLACIDIR PH DERECESİ SEBEBİYLE ÇÖZÜMÜ BEBEK ŞAMPUANIDIR LÜTFEN YAYALIM ÇOK ÖNEMLİ! yazıyor twitterda.

Ne bekliyorlar ben anlamadım.

Halk silahlansın, saldırılara karşılık versin bir kaç polis yaralansın veya ölsün mü? Bunun için mi bu kışkırtmaların hepsi... ?

kimse bunu istemiyor kamu malı bizim malımız kesinlikle zarar vermeyelim yine bizden çıkacak o zarar lütfen zarar vermeyin temiz eylemimizi kirleten polis olsun sadece

dünkü konu kapatıldı çünkü 1buçuk saat siteye erişim sağlayamadık arkadaşlar anlayın gerisini

kimse bunu istemiyor kamu malı bizim malımız kesinlikle zarar vermeyelim yine bizden çıkacak o zarar lütfen zarar vermeyin temiz eylemimizi kirleten polis olsun sadece

zaten biber gazı etrafa zarar veriyor. kamu malına zarar geliyor mu ki başka türlü?

hiç aramızdaki %50lik bir kesim akp'ye oy veriyor gibi değil dimi?
nasıl oluyorda %50lik gibi bir rant sağlıyorlar bu da bir muammadır.
başbakandaki özgüven neydi bugün?
durun yapmayın diyeceğine siz 200 kişi toplayın ben 20000 kişi toplarım derim.
bu mudur başbakanlık en önemlisi bu mudur insanlık?

gösteri yaptılar tamam artık gitsinler evlerine rahatlasınlar gerginliklerini atsınlar keskin sirke küpüne zaramış nereye kadar devam edicekler. ağaçlar sökülmüş başka yere dikilmiş daha nedir bu gerginlik yani anlamıyorum. milleti panikletip huzur bozmaya kimin hakkı var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back