• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beşiktaş camisinde revir kurulmuş ama internet olmadığı için duyuramıyorlarmış.

gösteri yapılması için izin alınması gerekirdi.polis izin vermeyince kargaşa çıkarılıp polise saldırıldı. taş sopa ele ne geçerse bu nedir böyle izin alırsın gösterini yaparsın pankardını aç niye bu saldırganlık amaç farklı sosyal medyada hepimiz okuyoruz görüyoruz kurallar çerçevesinde aşırılığa gerek yoktu ama malesef olayların geldiği nokta ortada.

Yanılıyorsunuz.
Ak partiye destek veren bir yığın insan da sokaklardaydı bugün.

Türkiye Türkiye olalı böyle bir faşizm görmedi.
Buna direniyor şu an halk.
İktidara oy verenler dahil.

Yanılıyor olmayı çok isterim. Yoksa bende ülkemin vatandaşları oralarda bıçaklansın istemiyorum elbette.

Ama AKP yanlıları da sokaklara inerse -ki inmekten kastım destek vermek için değil- o zaman iyice karışacak. Bir çok insan etrafımdakilerden biliyorum AKP'li olmadığı halde ben AKP'liyim ama bende buna karşı çıkıyorum gibisinden paylaşımlar yapıyor. O yüzden açıkçası ben kimsenin dediğine inanmıyorum.

Benim tek temennim umarım AKP yanlıları evlerinde oturmayı tercih eder.

Ankara çok karışık kızlar eşim gelince oğlumu bırakıp gittik bizimde sesimiz duyulsun istedik sonuçmu??
gözlerimi açamıyorum
ciğerlerimden ameliyatlı biri olarak önce acile uğradık
kollarım mosmor
polis eşimin bacağına cop vurdu topallıyor ha bide ağıza alınmayacak küfürler ediyorla
r:47::47::47::47::47:

hah işte diyorum ya paylasılan fotolar yalan olsa neye yarar
gerceginden cok mu farklı?

Ankara çok karışık kızlar eşim gelince oğlumu bırakıp gittik bizimde sesimiz duyulsun istedik sonuçmu??
gözlerimi açamıyorum
kollarım mosmor
polis eşimin bacağına cop vurdu topallıyor ha bide ağıza alınmayacak küfürler ediyorla

Geçmiş olsun :5:

bu olay iki gündür yaşanıyor ülkücü gençler sünni gençler namaz kılarken içerisinde alevilerin olduğu sol grup koruma kalkanı oluşturmuş yazarken bile tüylerim diken diken oluyor ..ANKARADA ÇOK FAZLA YARALI VAR POLİS SALDIRGAN LÜTFEN GÖNÜLLÜ DOKTORLAR NUMARA PAYLAŞSIN SÜREKLİ ÖLÜYORDUK YA ÖLÜYORDUK !!!!! SADECE 2 SAAT DURDUK ÜSTELİK!!!

gözlerimi açamıyorum
kollarım mosmor

Geçmişler olsun arkadaşım canım acıdı:((yazını okuyunca acil şifalar diliyorum.Allah orada olanlara yardım etsin çünkü karşıdakilerin acımaları yok...

gözlerimi açamıyorum
kollarım mosmor

cnm gecmıs olsun ya cok uzuldum

Nasıl rahatlık bu anlamadım.

Bir kaç tv kanalından başka olayları veren yok.

Sanırsınız ki 3 gündür hiç bir şey olmuyor, yaralananlar yok.

Hatta hepimiz şizofreniz :44:

Kanallarda diziler yarismalar sanirim herkez ayni zihniyetde ve dusuncede degil olamazda zaten kimileri bu tip kanallari izleyerek ilgisizligini ve duyarsizligini ortaya koyuyorr bu 3gun baska bir gundu diger gunlerle karsilastiranlar isin ciddiyetini anlama kapasitesinden mahrum insanlar

Her şeyi geçtim, ambulanslardan gaz bombası atmak nedir?

sağlık bakanı açıklama yapmış güzelim..."sen hem devletine hem polisine karşı çık sonra ambulans bekle.." şekline bir açıklama gelmiş...hipokrat yemini etmiş birinden ne güzel laflar değil mi???:47::47::47:

gösteri yapılması için izin alınması gerekirdi.polis izin vermeyince kargaşa çıkarılıp polise saldırıldı. taş sopa ele ne geçerse bu nedir böyle izin alırsın gösterini yaparsın pankardını aç niye bu saldırganlık amaç farklı sosyal medyada hepimiz okuyoruz görüyoruz kurallar çerçevesinde aşırılığa gerek yoktu ama malesef olayların geldiği nokta ortada.

Silahsız direniş anayasal bir haktır.
24 saati geçkindir saldıran tarafın kimler olduğu aşikar.

hah işte diyorum ya paylasılan fotolar yalan olsa neye yarar
gerceginden cok mu farklı?

bakın şöyle anlatayım bayılanlara saldırıyolar biz yardım için gittik yemek götürdük arkadaşlar imkanı olan lütfen yapsın götürsün orda bizim için çocuklarımız için mücadele ediliyor ha şuda var hiçbir kamu malına zarar vermeyelim onlar bizim malımız bizim paramızla yapılıyor amacımız bu değil lütfen avukatlara ihtiyaçlar var

Nasıl rahatlık bu anlamadım.

Bir kaç tv kanalından başka olayları veren yok.

Sanırsınız ki 3 gündür hiç bir şey olmuyor, yaralananlar yok.

Hatta hepimiz şizofreniz :44:

Aynen katılıyorum sana biziz hasta olan karşıdakiler turrup gibi maşallah...

"Beşiktaş'takiler SAKIN SAKIN Başbakanlık ofisi önüne gitmeyin!! Orada polisin yasal VUR EMRİ var".
faceden alıntı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back