Yanılıyor olmayı çok isterim. Yoksa bende ülkemin vatandaşları oralarda bıçaklansın istemiyorum elbette.
Ama AKP yanlıları da sokaklara inerse -ki inmekten kastım destek vermek için değil- o zaman iyice karışacak. Bir çok insan etrafımdakilerden biliyorum AKP'li olmadığı halde ben AKP'liyim ama bende buna karşı çıkıyorum gibisinden paylaşımlar yapıyor. O yüzden açıkçası ben kimsenin dediğine inanmıyorum.
Benim tek temennim umarım AKP yanlıları evlerinde oturmayı tercih eder.
Uyumakla ne alakasi var ki?
Bu kadar guclu bi halk vardi da pkk basi yakalaninca acele bi sekilde idam cezasi kaldirilinca niye kendilerini gostermediler??
arkadaşlar dünkü konu neden kapatıldı!!
Ne bekliyorlar ben anlamadım.
Halk silahlansın, saldırılara karşılık versin bir kaç polis yaralansın veya ölsün mü? Bunun için mi bu kışkırtmaların hepsi... ?
kimse bunu istemiyor kamu malı bizim malımız kesinlikle zarar vermeyelim yine bizden çıkacak o zarar lütfen zarar vermeyin temiz eylemimizi kirleten polis olsun sadece
dünkü konu kapatıldı çünkü 1buçuk saat siteye erişim sağlayamadık arkadaşlar anlayın gerisini
zaten biber gazı etrafa zarar veriyor. kamu malına zarar geliyor mu ki başka türlü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?