• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olaylara " fenerli yere düşüyor gsliler yardıma koşuyor.....daha dün kanlı bıçaklı değilmiydiniz...yazıklar olsun.....ALLAH polise devlete yardım etsin.." diye yorum yapanlar var. Ne yani kanlı bıçaklı mı olsun insanlar bunu mu istiyorlar? Hayret gerçekten, "3-5 ağaç için" diyenleri de geçtiler.

halk tv Deniz Baykalın kanalıdır
takdir ediyorum bize bu yayınları yaptıkları için...
helal olsun.

taksim beşiktaş üsküdar derken eve yeni geldim..
kısaca özetlemek gerekirse taksimde bir kaç grubun aşırılığı dışında hiçbir olay dahi yok millet almış çayını şarabını oturmuş konuşuyorlar slogan atıyyorlar ortalık sakin.
taksimden gümüşsuyu üzerinden beşiktaşa inerken olaylar başlıyor ben ordan inerken bir arabayı yakmışlardı ortalık gaz bulutuydu benden sonra olaylar çok şiddetlenmiş zaten
üsküdarda da bir ibb arabasını yaktılar.
cadde bostan insan seli.
heryerde bir başkaldırı var.
bu sefer birşeyler değişecek.

Yunanistan'da ki site Türkiye haberinin içinde bu fotoğrafı kullanmış. Hiç bir Türk haber sitesinde yer almayan sitede şu anda orada sanırım doğru haber olma ihtimali var.

Son düzenleme:
yalan haber derken bahsettiğim şuydu

Ayrıca CNN'in yayın anlaşmasının feshedildiğinin de yalan olduğu da ortaya çıkmış

$Ekran Resmi 2013-06-02 00.36.26.jpg

Son düzenleme:
ek olarak bunca insan bu kadar gündür bunca biber gazına portakal gazına nasıl dayanıyor bilmiyorum.
dayanılacak gibi değil, dehşet birşey.

Olaylara " fenerli yere düşüyor gsliler yardıma koşuyor.....daha dün kanlı bıçaklı değilmiydiniz...yazıklar olsun.....ALLAH polise devlete yardım etsin.." diye yorum yapanlar var. Ne yani kanlı bıçaklı mı olsun insanlar bunu mu istiyorlar? Hayret gerçekten, "3-5 ağaç için" diyenleri de geçtiler.

Herkesin birer beyne sahip omasını bekleyemeyiz ya... Olacak tabi böyle yorumlarda...

Rusya'da ki site Türkiye haberinin içinde bu fotoğrafı kullanmış. Hiç bir Türk haber sitesinde yer almayan sitede şu anda orada sanırım doğru haber olma ihtimali var.

umarım gerçek değildir ya, umarım gerçekse iyidir, nasıl tedavi edilir o yüz bilemiyorum

bazı sivil polisler
avm lerin ve dükkânların camlarını kırıyor
bakın halk size zarar veriyor izlenimi katmak için.
halk tv de dinlemiştim.

Arkadaşlar Taksim'de bugün bir şey yok, bugün Ankara savaş alanı. Taksim kıvılcımdı Ankara yanıyor diyorlar!

Bence telefonların şarja koyun şimdiden.

Elektrik kesintisi baya muhtemel.

Zaten Ankara da Çayyolu ( baya eylem oldu orada ) gibi semtlerde gün içinde elektrik kesilmişti.

Bizzat yaşadığım için söylüyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back