• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
pkklılar hükümetin düşmesini istemez, malum masaya! oturdular birlikte, sözler alındı verildi, doğu verilecek, apo çıkacak vs.

İstemez tabii, ister mi hiç. Benim anlatmak istediğim, etrafa zarar veriyorlar, kendi gözümle gördüm otobüs durağının camını kırdılar. Fırsat bu fırsat deyip ülkenin mallarına zarar veriyorlar.

Beşiktaş'ın çok karışık olduğu söyleniyor sürekli twitterda, doğru mu ki :43:

beşiktaş// kazan ve pasaj içine acil yardım gerekmektedir. doktor olanların ivedilikle ilgili bölgelere gitmeleri rica olunur.

Birde bu onun, bunun bu bayrağın bu ırkın direnişidir denmese keşke...

Tek bir ırk direnmiyor. Farklı görüşlerden insanlar da var.

Her kesimden insan var.

Bir şeyler sonunda değişecek. İnanıyorum!

Öncelikle demokratık haklarını kullanıp eylem yapanlara saygım sonsuz ..Amacı eylem olanlara ama..

Demokratık hakkını kullanıyor gorunup yuzunu maskeyle kapatıp ben halkım deyıp..Halkımın dukkanalarına zarara verenlere saygım yok.......

Mayısın sonu geldı..Pkk bu aylarda eylem yapardı şimdi eylem yok..Bır anda bu olaylar cıktı....

Surıyede yuzlerce ınsan masum cocuk olurken ses cıkarmayan yabancı basın bız Turklerı cok sevdıklerı ıcın anında saatlarce canlı yayın verdıler...Cok duşundurucu.......

Dılerım demokratık haklarını kullanan halkım Cumhurıyetın geregı olarak ..Yakıp yıkıp taş atıp olaylar cıkarmak yerıne yakında beledıye secımlerı var..Orda guzel adaylar cıkarırlar..

Secımlerde bu gruplar bır araya gelıp partı kurarlar...Bızlerde oylarımızı verırız....

"Destek vermeyen kesim susuyorsa ülke rezil olmasın daha da karışmasın diye susuyor bunu da unutmayın." demiş bir karşıt görüşlü.

Ülkenin rezil olması insanların ölmesinden daha değerli galiba.

Öncelikle demokratık haklarını kullanıp eylem yapanlara saygım sonsuz ..Amacı eylem olanlara ama..

Demokratık hakkını kullanıyor gorunup yuzunu maskeyle kapatıp ben halkım deyıp..Halkımın dukkanalarına zarara verenlere saygım yok.......

Mayısın sonu geldı..Pkk bu aylarda eylem yapardı şimdi eylem yok..Bır anda bu olaylar cıktı....

Surıyede yuzlerce ınsan masum cocuk olurken ses cıkarmayan yabancı basın bız Turklerı cok sevdıklerı ıcın anında saatlarce canlı yayın verdıler...Cok duşundurucu.......

Dılerım demokratık haklarını kullanan halkım Cumhurıyetın geregı olarak ..Yakıp yıkıp taş atıp olaylar cıkarmak yerıne yakında beledıye secımlerı var..Orda guzel adaylar cıkarırlar..

Secımlerde bu gruplar bır araya gelıp partı kurarlar...Bızlerde oylarımızı verırız....

Hiç biber gazı yediniz mi?

İstemez tabii, ister mi hiç. Benim anlatmak istediğim, etrafa zarar veriyorlar, kendi gözümle gördüm otobüs durağının camını kırdılar. Fırsat bu fırsat deyip ülkenin mallarına zarar veriyorlar.

polis de yaparken, onların yapması şaşırtıcı gelmiyor bana. kaldı ki pkklılardan alışkınız bu tür terbiyesizliklere, sürekli kamu malına zarar verirler.

Olayın boyutunun değişmesi, yapılan yanlışın tutulup başka başka yönlere çekilmesi ve en çok da bir partinin bunu kendisine mal etmesi hiç hoş değil.

Çağrı:

"her semtte arkadaşlarım var ve arkadaşlarım arasında telekomunikasyonu sağlamakla görevliyim. şu anki durumu net söyleyim. taksim beşiktaş arası geçit yok. taksimdekiler ayrı sıkıştırıldı. akaratlerdekiler ne taksime ne beşiktaşa gidebiliyor. beşiktaştan bir arkadaş aradı. bağırıyordu;

"başbakanlık taksim arasına acil destek. sıkıştırdılar, ölüyoruz. acil destek. sosyal medyada duyur, acil destek..."

lütfen kayıtsız kalmayın. polisin falan çekildiği yok."

Şehit zamanı nerdeydiniz diyen ülkemin en duyarlı insanlarına bir geçmiş haberi anlatayım

Şehit çocuğu haklı olarak isyan edip başbakana hitap ediyor. Saygısız da değil. Hakarette yok. Başbakanın 40 korumasından biri de o şehit çocuğuna "seni parçalarım" diyor

Şehitler için eylem yapmıyorsunuz diyen kitleden bir ses yok

Siz çok sahip çıkıyorsunuz şehitlerinize değil mi !!

İnsanlar haklı eylemlerini yaparken siz kaynaanaaam banaa trip attıı... sevgilim banaaa dönmedii baacılar yardım edin hele diye çırpıyosunuz burda canlarım ciğerlerim? Sonra da niye şu konuda bu konuda eylem yapmadılar diyorsunuz ..

E tabi fikri küçük insanın derdi de böyle olur

alıntı da adım geçtiği için cevap veriyorum.
kaçırmasaydın.
insanlar sabahtan beri takip ediyor.
ilgiliysen zaten bulursun.
şu an buraya link koymak için uğraşamam.

diğer arkadaşlar koyarsa bilemem.

benim yazımı alıntıladığın için senin yazını alıntıladım. Başbakanın ağzından cevap veremem gidip ona soracaksın bana değil. Ben haberleri ve kaynakları paylaştım.

uğraşmak istemedim .ben tv de "böyle demişim ama asılsız "diye söylediğini duydum.siz çok ilgili olduğunuz için sizden rica ettim

$nnnbbbb.jpg demokrasi de çare tükenmez :)

cemil çiçek,in oğlu ahmet çağrı çiçek, polisin kullandığı biber gazının üretici olan BİGAZ ın yönetim kurulu başkanıdır, denmiş.

doğru ise eğer, cidden helal olsun, bizi zehirlerken bile para basıyorlar. hey yavrum hey, ondan sonu gelmiyor demek, bas parayı al gazı vur halka.

Diğer konu kapandı ama tekrardan açmamız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü yardımlaşma yapıyoruz kadınlar olarak. Bunu yapmamız lazım. Netteki her habere inanılmıyor malesef. Ama biz burda birebir paylaşıyoruz. Gördüklerimizi paylaşıyoruz. Tartışıyoruz.

Lütfen bu konunun kapanmasına izin vermeyin.

Beşiktaş çok kötü durumdaymış. Oradan direk haber alabilen var mı acaba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back