- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
"Destek vermeyen kesim susuyorsa ülke rezil olmasın daha da karışmasın diye susuyor bunu da unutmayın." demiş bir karşıt görüşlü.
Zulme susan dilsiz şeytandır düsturuna ne olmuş?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
"Destek vermeyen kesim susuyorsa ülke rezil olmasın daha da karışmasın diye susuyor bunu da unutmayın." demiş bir karşıt görüşlü.
pkklılar hükümetin düşmesini istemez, malum masaya! oturdular birlikte, sözler alındı verildi, doğu verilecek, apo çıkacak vs.
işte bu kötü
kurunun yanında yaşta yanar hesabı
orda mücadele de olan insanlarda suçlanacak
Öncelikle demokratık haklarını kullanıp eylem yapanlara saygım sonsuz ..Amacı eylem olanlara ama..
Demokratık hakkını kullanıyor gorunup yuzunu maskeyle kapatıp ben halkım deyıp..Halkımın dukkanalarına zarara verenlere saygım yok.......
Mayısın sonu geldı..Pkk bu aylarda eylem yapardı şimdi eylem yok..Bır anda bu olaylar cıktı....
Surıyede yuzlerce ınsan masum cocuk olurken ses cıkarmayan yabancı basın bız Turklerı cok sevdıklerı ıcın anında saatlarce canlı yayın verdıler...Cok duşundurucu.......
Dılerım demokratık haklarını kullanan halkım Cumhurıyetın geregı olarak ..Yakıp yıkıp taş atıp olaylar cıkarmak yerıne yakında beledıye secımlerı var..Orda guzel adaylar cıkarırlar..
Secımlerde bu gruplar bır araya gelıp partı kurarlar...Bızlerde oylarımızı verırız....
İstemez tabii, ister mi hiç. Benim anlatmak istediğim, etrafa zarar veriyorlar, kendi gözümle gördüm otobüs durağının camını kırdılar. Fırsat bu fırsat deyip ülkenin mallarına zarar veriyorlar.
alıntı da adım geçtiği için cevap veriyorum.
kaçırmasaydın.
insanlar sabahtan beri takip ediyor.
ilgiliysen zaten bulursun.
şu an buraya link koymak için uğraşamam.
diğer arkadaşlar koyarsa bilemem.