beyazıt öztürkün babası polis
yani polis çocuğu bu yoruma hiç şaşırmadım.............
hayır bu doğru olan bir şey kesinlikle bu bir oyun yoksa abd ve batı bizi desteklemez ama sonucu bize yarayabilir işte o işimize gelir.Görev bize düşüyor yine. Akp bitecek chp ve bdp koalisyonu gelecek onla daha mı iyi olacak?? Onları kullanacak bu sefer abd bilerek istiyorla bunu zaten. Ama eğer ki biz farklı bir yol izlersek ancak bundan sıyrılabiliriz.O da çöüzümü alıntı yapıyorum ki:
"PARTİLERÜSTÜ bir platform oluşturulmalı ve yürütmesinde HALKIN bağrından unsurlar olmalıdır.. Bunlar İşçi Köylü esnaf memurdur, öğretmendir doktordur veterinerdir ziraatçıdır.
Yıllardır her hafta 3-4 ile işte bu nedenle gidilmiştir. Özellikle son iki yılda tüm Anadoluda bu insanlarla örgütleriyle, ve en önemlisi tek tek ŞEHİT ANALARIMIZLA AİLELERİMİZLE temas edilmiştir.
Bu dostluk gittiğimiz yerlerde birlikte hareket etmeye ve birlikte toplantılar yapmaya varmıştır.
Şimdi artık, özellikle gençlerimizi kadınlarımızı ve halkı oluşturan diğer unsurları ŞEHİT AİLELERİ etrafında bütünleştirme zamanıdır. En büyük desteği verenler adı bende saklı fedakar sendikacı dostlarve sendikaları, yurdun dört bir yanında örgütlü Yörük Türkmen Dernekleri , Eğitim sendikaları, ADD şubeleri, Cumhuriyet Kadınları şubeleri Kafkas ve Balkan dernekleri olacaktır.
Birbirini tanımayan insanlardan oluşan kitleler sokaklara çıkar ve evlerine dönerler.
Oysa İl İl, ilçe ilçe Şehit aileleri dernekleri etrafında birleşmiş örgütlü kitle ne yapacağını nasıl yapacağını bilir!.."