• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Retweeted Beyazıt Öztürk (@BeyazitOzturk_):

Amaç ülkeyi karıştırıp arap ülkelerindeki sözde baharı gerçekleştirmek. bu oyunlara gelmeyelim

bunu onun yazdığı düşünmüyorum.
çünkü fotoğraflar kısmında futbolcular vardı.
adam o kadar program yapacak ve konuklardan hiç birinin fotoğrafı olmayacak.
adı kullananların açtığı bir hesap bence.

Kimse sallanmasın arkadaşım, yeter ki zulmetmesinler. Ha bir de faşist dedi bize, bize diyorum çünkü paylaşım yapanları da kattı içine.

demek ki faşizmin anlamını bilmiyor başbakan..paylaşım yapıyoruz ama face hala çok yavaş bende sizde de öyle mi?

ayrıca babası laz hatta biraz da büyük babaannesinden dolayı rum karışımı olan annesi türk,eşinin babası türk annesi arap olan bir insanım ve balkonumda bayrağım asılı içimde vatan aşkı..kim faşist acaba?!

bakın bu bizzat benim üniversite arkadasımın face mesajı
yani hala savunanlar var kime neyi anlatmaya calısıyoruz

GEZİ PARKINDA EYLEM YAPAN KENDİNİ MİLLİYETÇİ DOĞA DOSTU SANANLAR, HAKKARİDE ŞIRNAKTA TUNCELİ DE DİYARBAKIR DA DÜNYANIN ŞEHİDİNİ VERDİK NERDEYDİNİZ, REYHANLIDA İNSAN KATLİAMI YAPILDI AĞAÇ DEĞİL SİZ NERDEYDİNİZ YİNE. HATAYIN YAYLADAĞ İLÇESİNİN ORMANLARI HER SENE YANIP KÜL OLUYOR SİZ O ZAMAN DA NEREDEYDİNİZ, HADİ BUYRUN GELİN GEZİ PARKINDA 10 TANE AĞAÇ İÇİN NÖBET TUTAN ARKADAŞLAR GELİN ORMANLARDA DA NÖBET TUTUN. HEPSİ BİR TARAFA BU ÜLKENİN ÇOCUKLARI OLAN POLİSLERİ BU ÜLKEYE DÜŞMAN OLARAK LANSE ETTİNİZ. YOK POLİS PANZER İLE ADAM EZMİŞ, HATAYDA POLİS HALKA KARŞI YENİLMİŞ POLİSE 5 DAKİKA VERİLMİŞ, LAN G***ZE BİŞEYLER GİRİNCE POLİSE ASKERE SIĞINIRSINIZ ŞİMDİ BU İNSANLARI DÜŞMAN YAPTINIZ. SİZİN GİBİ İNSANLARA YAZIKLAR OLSUN. KİME HİZMET ETTİĞİNİZ BELLİ DEĞiL. GEZİ PARKINA ÜÇ BEŞ TANE ADAM TOPLAMIŞLAR KİMDİR NEDİR BELLİ DEĞİL ONLAR DA SİZİ KOYUN GİBİ OYNATIYORLAR...

Son düzenleme:
Neymiş efendim milletimizi kaosa sürüklüyormuşuz

Pardon ya sizin keyfinizi mi bozduk?

Kim sürüklüyor kaosa kim ?

O insanlar silahsız ve saygılı bir şekilde toplandılar . Kim onlara gaz sıktı? Bu emri kim verdi?

Taksimde ki kanları kim döktü? Yaralı insanları kim tekmeeledi kim !!

Belki siz kocanızın koynunda keyif yaparken o insanlar polise karşı birlik oldular. Bu kaos yaratmak mıdır

Eğer o hükümet emir vermeseydi inat yapmasaydı. Eğer o polis canla başla(!) emirlerini yerine getirmeseydi bugün böyle bi acı çekmezlerdi

Şunu da anlamıyorum. Emir kuluymuş polisler. HAH HAH HAH

Genç kızın yüzüne gaz bombası atmak, köpeğe bile tazyikli su sıkmak,ambulansı engellemek,daha saymadığım biri sürü şey yapmak mı EMİR KULU OLMAK !!!

Aman aman . Görev aşkları da gelirmiş ! Peh

Kimse kandırmasın kendisini de milleti de

beyazıt öztürkün babası polis
yani polis çocuğu bu yoruma hiç şaşırmadım.............

hayır bu doğru olan bir şey kesinlikle bu bir oyun yoksa abd ve batı bizi desteklemez ama sonucu bize yarayabilir işte o işimize gelir.Görev bize düşüyor yine. Akp bitecek chp ve bdp koalisyonu gelecek onla daha mı iyi olacak?? Onları kullanacak bu sefer abd bilerek istiyorla bunu zaten. Ama eğer ki biz farklı bir yol izlersek ancak bundan sıyrılabiliriz.O da çöüzümü alıntı yapıyorum ki:

"PARTİLERÜSTÜ bir platform oluşturulmalı ve yürütmesinde HALKIN bağrından unsurlar olmalıdır.. Bunlar İşçi Köylü esnaf memurdur, öğretmendir doktordur veterinerdir ziraatçıdır.

Yıllardır her hafta 3-4 ile işte bu nedenle gidilmiştir. Özellikle son iki yılda tüm Anadolu’da bu insanlarla örgütleriyle, ve en önemlisi tek tek ŞEHİT ANALARIMIZLA AİLELERİMİZLE temas edilmiştir.

Bu dostluk gittiğimiz yerlerde birlikte hareket etmeye ve birlikte toplantılar yapmaya varmıştır.

Şimdi artık, özellikle gençlerimizi kadınlarımızı ve halkı oluşturan diğer unsurları ŞEHİT AİLELERİ etrafında bütünleştirme zamanıdır. En büyük desteği verenler adı bende saklı fedakar sendikacı dostlarve sendikaları, yurdun dört bir yanında örgütlü Yörük Türkmen Dernekleri , Eğitim sendikaları, ADD şubeleri, Cumhuriyet Kadınları şubeleri Kafkas ve Balkan dernekleri olacaktır.

Birbirini tanımayan insanlardan oluşan kitleler sokaklara çıkar ve evlerine dönerler.

Oysa İl İl, ilçe ilçe Şehit aileleri dernekleri etrafında birleşmiş örgütlü kitle ne yapacağını nasıl yapacağını bilir!.."

Olay sadecee Ağaç değildi doğru bardağı tasıran son noktaydı iç isyanımız bu bizim burda parti parti ayrılacağına tüm Türkiye destek olmalı orda gösteri yapanlar tek bi partiye tek bir görüse sahip insanlar değil!! yaşlısı genci var Allah görüyo insanların neler çektiğini yıllardır yoldu bilmem neydi yaptı göz boyadı içten çökertti

SON DAKİKA// DUNYA'dan TURK MEDYASINA DERS! CNN international CNN TURK ile olan yayın ve isim anlaşmasını fesih ettiğini resmen açıkladı..

Alıntıdır..

Böyle bir haber var ama doğru mu ?

Şu, bu olay olurken, o olay yaşanırken neredeydiniz diye soranlar nerelerdeymiş o zaman? Bunu belirtiyorlar mı mesajlarında?

Şu, bu olay olurken, o olay yaşanırken neredeydiniz diye soranlar nerelerdeymiş o zaman? Bunu belirtiyorlar mı mesajlarında?

yok onu belirtmiyorlar. anlam veremıyorlarmıs bu olaya
anlamın batsın dedim :9:

hayır polis emir kulu diyenler var ya amirleri polise git intihar et veyahut git şu kadını taciz et dese yine yapacaklar mı?

devlet memuru kanununda memurun amirinin emrini yerine getirmeme hakkı var nedir bu hak?

eğer amir, memuruna yasal olmayan suç teşkil eden emir verirse memur buna karşı gelme hakkına sahip

ne emiri ne kulluğu kula kulluk edene yazıklar olsun!

Şu anda beşiktaşta polisle halkın arası yine karışmış, net bilgisi olan var mı? Orada olan bir kaç arkadaşım twitter'a resimler koymuşlar şu saniye olduğunu belirterek, ama tam emin olamadım.

insanlar orada
ağaçlar için
reyhanlı için
şehitlerimiz için
Türkiyemiz için yürüyor

ve niye sadece ulusal kanal veriyor,diğerleri nerede

yok onu belirtmiyorlar. anlam veremıyorlarmıs bu olaya
anlamın batsın dedim :9:

Yalnız doğru söylüyorlar, arkadaşlar ne yapıyorsunuz ya? Çok ayıp, biraz tutarlı olun. O zaman eylem yapılmadı şimdi de yapmayın sonsuza kadar susun. Öyle birikip birikip patlamalar falan ne ayıp.

ben de bunu anlamıyorum zaten..hadi diyelim o zaman suskun kaldı bu halk bardak dolu doldu taşmadı ama şimdi bir damla ile taştı demek ki..o zamanlar sustunuz şimdi de susun mu demek istiyorlar bu manasız cümlelerirn altında ki msj bu mu? onlar otursun yerinde rahatlarını bozmasın bişey dediğimiz yok zaten ama bizler bu düzene karşı duruyoruz artık.

hayır polis emir kulu diyenler var ya amirleri polise git intihar et veyahut git şu kadını taciz et dese yine yapacaklar mı?

devlet memuru kanununda memurun amirinin emrini yerine getirmeme hakkı var nedir bu hak?

eğer amir, memuruna yasal olmayan suç teşkil eden emir verirse memur buna karşı gelme hakkına sahip

ne emiri ne kulluğu kula kulluk edene yazıklar olsun!

Bunu kabul eymeyip istifa eden etmis
Meslek arkasina siginilcak bisey degil yasanan vahset

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back