• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ÖLÜYORUZ ARKADAŞLAR BEŞİKTAŞTA HEPİMİZİ ÖLDÜRÜYORLAR LÜTFEN KUTLAMAYI HER ŞEYİ BIRAKIN YARDIMA İHTİYAÇ VAR

Böyle bir tweet paylaşıldı

burası Ankara ve polis vatanını sevenlere saldırıyor...

burası mardin ve pkk lılara polis hiç bir şey yapmıyor ....

yazık çok yazık mağdem demokrasi diyorsunuz bize atılan gaz bombaları mermiler sular neyin
demokrasisi pkk gelince onlara her şey serbest
vatanı için sokağa çıkan şehit gazi olanlara taş sopa.
tarih bunları yazıyor!

Eklentiler

• $ankara_mardin_ice3.jpg
    $ankara_mardin_ice3.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Beşiktaş'takiler SAKIN SAKIN Başbakanlık ofisi önüne gitmeyin!!!!! Orada polisin yasal olarak VUR EMRİ var!!!

bu tweet de doğru mu çok merak ediyorum:53:

Beşiktaş'takiler SAKIN SAKIN Başbakanlık ofisi önüne gitmeyin!!!!! Orada polisin yasal olarak VUR EMRİ var!!!

bu tweet de doğru mu çok merak ediyorum:53:

Meclisten karar çıkmadan polis gerçek mermi kullanamaz aslında.

Ama yer başbakanlık olunca değiştirirler işlerine geldiği gibi.

Suikast ihtimali derler, boyarlar süslerler.

Halk bunu da unutur nasıl olsa.

Arkadaşlar biz böyle burda yardım var şurada sağlık ekibi var diye paylaşıyoruz ama bazıları tuzak çıkıyor, yardım diye içeri girenleri tutuklayıp götürüyorlarmış. :50:

fenerbahçe ve galatasaraylılar "beşiktaş sen bizim her şeyimizsin" diyerek Çarşı'ya geldi!

Çığırından çıktı herşey.
Ama bu direnişin en güzel yanı herkesin brden bire toplanması .
Plansız birlik olması.
Bugun halk tv de biri dedi ki bugün türkiye tarih yazdı bugün korku yer değiştirdi.
Gerçekten öyle ben çok korkuyordum bunlar istedikerini yaparlar bizi halkımız birlik olmaz susar diye.
Ben çok mutluyum , parti olayına döndürmeden direnmeye devam etsek keşke !
Artık görsünler geriye kalan %50ninde sesi çıkacak

İzmir çok fena, bir arkadaşım kolu kopmuş bir adam görmüş, basmane tarafında çok yaralı var..eşim de o tarafa gitti şimdi telefonu çekmiyor :50:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back