- 20 Temmuz 2011
- 763
- 20
- 318
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beşiktaş [ımg]https://pbs.twimg.com/media/blss65rceaaepoe.jpg:large[/ımg]
yeniden olaylar başlamış...
ben de bunu anlamıyorum zaten..hadi diyelim o zaman suskun kaldı bu halk bardak dolu doldu taşmadı ama şimdi bir damla ile taştı demek ki..o zamanlar sustunuz şimdi de susun mu demek istiyorlar bu manasız cümlelerirn altında ki msj bu mu? onlar otursun yerinde rahatlarını bozmasın bişey dediğimiz yok zaten ama bizler bu düzene karşı duruyoruz artık.
Ben kendi kulaklarımla duydum, bunu okumama gere yok.
bütün medya yalan olmuş gidiyor..halk ve halk gibiler hariç..ben kendi kulaklarımla dinledim..azönceki arkadaşında söylediği gibi..adam resmen sosyal medya kullanıcılarını o ağaçlarda sallandırmak gerek dedi..
neyse önemli olan bunları söylemesi değil..yaptıkları..yapamadıkları..adamsızlığı!
güvenilir kaynak derken neyi kastediyor?
hangi kaynaktan bahsediyor?
olmayandan mı?
yurtiçinde ki haberi yurtdışındaki televizyonlardan takip ediyoruz.
Türkiye gerçekten ilklerin ülkesi.
ya bazen gerçekten üzerime nefessiz bırakıyorsunuz. Offf diyorum boşa mı konuşuyoruz acaba?
Kardeşim size ne benim eylem tavrımdan? Size ne ya canım ister bir tohum için eylem yaparım, bu bana verilmiş haktır. O zaman nerdeydin bu zaman nerdeydin? Ben çok iyi hatırlıyorum şehit eylemlerinde bize laf geldiğini. Neymiş efendim zaten millet yastaymış bi de biz olay çıkarmamalıymışız. Ya siz şehit haberlerinde bilmem neylerde nerdeydiniz. O zaman da sustunuz hatta destek verdiniz, şimdi de sustunuz ve destek veriyorsunuz. Bizim en azından elimizi taşın altına koyacak cesaretimiz var.
Provoke edip duruyorsunuz burada insanları ya sus sus nereye kadar, lütfen sataşma tarzında paylaşıp yapıp durmayın sonuçta sizin görüşünüzü iki cihan bir araya gelse destekleyecek değilim. Gerekirse kendi doğrumda boğulurum, sürünürüm ama bu haksızlığı normalmiş gibi kabul edemem.
Yabancıların çıkarı varmış, hangi olayda olmadı çıkarları? Hangi olayda "provoke olmayın bunlar dış ülkelerin oyunu" denmedi. Ya kaç tane şehit verdik biz ne zaman ses çıkaracak olsak "ülkeyi bölmeye çalışıyorlar, oyuna gelmeyin, ses çıkarmayın" dendi de haklı olabilirler diyip oturduk aşağı. Sonuç ne peki? Insanların ocağına ateş düşe düşe terörü bitirsen ne bitirmesen ne. Sen o dağdaki mağaralara götürseydin ya bu biber gazlarını bak nasıl patır patır dökülüyorlardı.
Ben de soruyorum o zaman bu biber gazları falanca olayda neredeydi? Bu plastik mermiler filanca olayda neden kullanılmadı. Bu kararlılık bilmem hangi olayda neden gösterilmedi?
Yalnız eylemi fırsat bilen bazı gruplarda aramıza karışmış. Pkk yandaşları fırsat bu fırsat deyip çevreye zarar veriyorlar.
O konuşmanın videosunun linkini buraya koyunda bizde dinleyelim. O haberi kaçırmış olabilirim.
işte bu kötüYalnız eylemi fırsat bilen bazı gruplarda aramıza karışmış. Pkk yandaşları fırsat bu fırsat deyip çevreye zarar veriyorlar.
Ya bazen gerçekten üzerime nefessiz bırakıyorsunuz. Offf diyorum boşa mı konuşuyoruz acaba?
Kardeşim size ne benim eylem tavrımdan? Size ne ya canım ister bir tohum için eylem yaparım, bu bana verilmiş haktır. O zaman nerdeydin bu zaman nerdeydin? Ben çok iyi hatırlıyorum şehit eylemlerinde bize laf geldiğini. Neymiş efendim zaten millet yastaymış bi de biz olay çıkarmamalıymışız. Ya siz şehit haberlerinde bilmem neylerde nerdeydiniz. O zaman da sustunuz hatta destek verdiniz, şimdi de sustunuz ve destek veriyorsunuz. Bizim en azından elimizi taşın altına koyacak cesaretimiz var.
Provoke edip duruyorsunuz burada insanları ya sus sus nereye kadar, lütfen sataşma tarzında paylaşıp yapıp durmayın sonuçta sizin görüşünüzü iki cihan bir araya gelse destekleyecek değilim. Gerekirse kendi doğrumda boğulurum, sürünürüm ama bu haksızlığı normalmiş gibi kabul edemem.
Yabancıların çıkarı varmış, hangi olayda olmadı çıkarları? Hangi olayda "provoke olmayın bunlar dış ülkelerin oyunu" denmedi. Ya kaç tane şehit verdik biz ne zaman ses çıkaracak olsak "ülkeyi bölmeye çalışıyorlar, oyuna gelmeyin, ses çıkarmayın" dendi de haklı olabilirler diyip oturduk aşağı. Sonuç ne peki? İnsanların ocağına ateş düşe düşe terörü bitirsen ne bitirmesen ne. Sen o dağdaki mağaralara götürseydin ya bu biber gazlarını bak nasıl patır patır dökülüyorlardı.
Ben de soruyorum o zaman bu biber gazları falanca olayda neredeydi? Bu plastik mermiler filanca olayda neden kullanılmadı. Bu kararlılık bilmem hangi olayda neden gösterilmedi?
O konuşmanın videosunun linkini buraya koyunda bizde dinleyelim. O haberi kaçırmış olabilirim.