• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
[sıze=3]arkadaşlar pardon hakkaten kusura bakmayın ya belliki bazılarını dürtükledik şeriat gelemicek diye çamura yatmaya başladılar herzamanki gibi alıştık ...[/sıze]
..

Beşiktaş
BLsS65rCEAAepoE.jpg:large

Yeniden olaylar başlamış...

Bu dün gece göz altına alınan ve daha yeni salıverilen bir arkadaşımın mesajı:

"Dogum gunumde gozaltina alindim, zor kullandilar, nezarethaneye attilar, her yerim morarik curuk... daha yeni salinabildim kendi ulkemde.
Herkesin giderek devlet dusmani oldugu kimsenin yasamak istemedigi turkiyede
Ama artik umudum var! İnsanlik icin, direnis icin. Cunku bu bir park degil uc bes agac, iki ayyasin olayi degil; bu tamamen halkin uyanisi, insanlarin canina tak etmesidir. Ve iktidar da bunu gorecektir!!!"

beşiktaş [ımg]https://pbs.twimg.com/media/blss65rceaaepoe.jpg:large[/ımg]

yeniden olaylar başlamış...

olaylar bitmedi bitmicekki başımızdaki adamların ne derece diktatör olabileceğini azıcık aklı olan görür dediğim dedik dedin sultan(!) rte

arkadaşlar adana da durum çok vahimmiş sokalar kan gölüne dönmüş doğru mu?

Ya bazen gerçekten üzerime nefessiz bırakıyorsunuz. Offf diyorum boşa mı konuşuyoruz acaba?
Kardeşim size ne benim eylem tavrımdan? Size ne ya canım ister bir tohum için eylem yaparım, bu bana verilmiş haktır. O zaman nerdeydin bu zaman nerdeydin? Ben çok iyi hatırlıyorum şehit eylemlerinde bize laf geldiğini. Neymiş efendim zaten millet yastaymış bi de biz olay çıkarmamalıymışız. Ya siz şehit haberlerinde bilmem neylerde nerdeydiniz. O zaman da sustunuz hatta destek verdiniz, şimdi de sustunuz ve destek veriyorsunuz. Bizim en azından elimizi taşın altına koyacak cesaretimiz var.
Provoke edip duruyorsunuz burada insanları ya sus sus nereye kadar, lütfen sataşma tarzında paylaşıp yapıp durmayın sonuçta sizin görüşünüzü iki cihan bir araya gelse destekleyecek değilim. Gerekirse kendi doğrumda boğulurum, sürünürüm ama bu haksızlığı normalmiş gibi kabul edemem.
Yabancıların çıkarı varmış, hangi olayda olmadı çıkarları? Hangi olayda "provoke olmayın bunlar dış ülkelerin oyunu" denmedi. Ya kaç tane şehit verdik biz ne zaman ses çıkaracak olsak "ülkeyi bölmeye çalışıyorlar, oyuna gelmeyin, ses çıkarmayın" dendi de haklı olabilirler diyip oturduk aşağı. Sonuç ne peki? İnsanların ocağına ateş düşe düşe terörü bitirsen ne bitirmesen ne. Sen o dağdaki mağaralara götürseydin ya bu biber gazlarını bak nasıl patır patır dökülüyorlardı.

Ben de soruyorum o zaman bu biber gazları falanca olayda neredeydi? Bu plastik mermiler filanca olayda neden kullanılmadı. Bu kararlılık bilmem hangi olayda neden gösterilmedi?

ben de bunu anlamıyorum zaten..hadi diyelim o zaman suskun kaldı bu halk bardak dolu doldu taşmadı ama şimdi bir damla ile taştı demek ki..o zamanlar sustunuz şimdi de susun mu demek istiyorlar bu manasız cümlelerirn altında ki msj bu mu? onlar otursun yerinde rahatlarını bozmasın bişey dediğimiz yok zaten ama bizler bu düzene karşı duruyoruz artık.

e ne dıyeceklerdi canım? tabi böyle savunacaklar. sustunuz daha da susun diyecekler kendılerının uyudugu yetmedi

Ben kendi kulaklarımla duydum, bunu okumama gere yok.

bütün medya yalan olmuş gidiyor..halk ve halk gibiler hariç..ben kendi kulaklarımla dinledim..azönceki arkadaşında söylediği gibi..adam resmen sosyal medya kullanıcılarını o ağaçlarda sallandırmak gerek dedi..

neyse önemli olan bunları söylemesi değil..yaptıkları..yapamadıkları..adamsızlığı!

güvenilir kaynak derken neyi kastediyor?
hangi kaynaktan bahsediyor?
olmayandan mı?

yurtiçinde ki haberi yurtdışındaki televizyonlardan takip ediyoruz.
Türkiye gerçekten ilklerin ülkesi.

O konuşmanın videosunun linkini buraya koyunda bizde dinleyelim. O haberi kaçırmış olabilirim.

Yalnız eylemi fırsat bilen bazı gruplarda aramıza karışmış. Pkk yandaşları fırsat bu fırsat deyip çevreye zarar veriyorlar.

Taksime doğru panzerlerin gittiği ve taksimdekilerin bundan habersiz olduğuna dair şeyler okuyorum.
Beşiktaş ve dolmabahçe acil destek çağrısı yapıyor.

ya bazen gerçekten üzerime nefessiz bırakıyorsunuz. Offf diyorum boşa mı konuşuyoruz acaba?
Kardeşim size ne benim eylem tavrımdan? Size ne ya canım ister bir tohum için eylem yaparım, bu bana verilmiş haktır. O zaman nerdeydin bu zaman nerdeydin? Ben çok iyi hatırlıyorum şehit eylemlerinde bize laf geldiğini. Neymiş efendim zaten millet yastaymış bi de biz olay çıkarmamalıymışız. Ya siz şehit haberlerinde bilmem neylerde nerdeydiniz. O zaman da sustunuz hatta destek verdiniz, şimdi de sustunuz ve destek veriyorsunuz. Bizim en azından elimizi taşın altına koyacak cesaretimiz var.
Provoke edip duruyorsunuz burada insanları ya sus sus nereye kadar, lütfen sataşma tarzında paylaşıp yapıp durmayın sonuçta sizin görüşünüzü iki cihan bir araya gelse destekleyecek değilim. Gerekirse kendi doğrumda boğulurum, sürünürüm ama bu haksızlığı normalmiş gibi kabul edemem.
Yabancıların çıkarı varmış, hangi olayda olmadı çıkarları? Hangi olayda "provoke olmayın bunlar dış ülkelerin oyunu" denmedi. Ya kaç tane şehit verdik biz ne zaman ses çıkaracak olsak "ülkeyi bölmeye çalışıyorlar, oyuna gelmeyin, ses çıkarmayın" dendi de haklı olabilirler diyip oturduk aşağı. Sonuç ne peki? Insanların ocağına ateş düşe düşe terörü bitirsen ne bitirmesen ne. Sen o dağdaki mağaralara götürseydin ya bu biber gazlarını bak nasıl patır patır dökülüyorlardı.

Ben de soruyorum o zaman bu biber gazları falanca olayda neredeydi? Bu plastik mermiler filanca olayda neden kullanılmadı. Bu kararlılık bilmem hangi olayda neden gösterilmedi?

anlamazlar arkadaşım at gözlüler anlamaz...ilginç olan ne biliyomusun ben hayatımda ilkkez avazım çıktığı kadar ''atatürkçüyüm sonuna kadar''' diyebiliyorum...mahalle baskısı ya hani(!):72::72::72::72::72::72:

Yalnız eylemi fırsat bilen bazı gruplarda aramıza karışmış. Pkk yandaşları fırsat bu fırsat deyip çevreye zarar veriyorlar.

pkklılar hükümetin düşmesini istemez, malum masaya! oturdular birlikte, sözler alındı verildi, doğu verilecek, apo çıkacak vs.

Bu arada dün izlediğim çoğu video bugün kaldırılmış!

Bunlar polisin orantılı(!) gücünü gösteren videolardı!

O konuşmanın videosunun linkini buraya koyunda bizde dinleyelim. O haberi kaçırmış olabilirim.

alıntı da adım geçtiği için cevap veriyorum.
kaçırmasaydın.
insanlar sabahtan beri takip ediyor.
ilgiliysen zaten bulursun.
şu an buraya link koymak için uğraşamam.

diğer arkadaşlar koyarsa bilemem.

işte bu kötü
kurunun yanında yaşta yanar hesabı
orda mücadele de olan insanlarda suçlanacak :50:

Ya yeter artık. Şehit verdik nerdeydiniz, Reyhanlı olayında nerdeydiniz vs. Saçma sapan sorular sormayın.

Hepimiz Her Yerdeyik HER YERDEYİZ.

Önce sağduyumuzu koruduk. Ama artık yetti. Bardak doldu ve taştı.

KIRK KERE SÖYLEDİK BU OLAY AĞAÇ MESELESİ DEĞİL. BÜTÜN OLAYLARIN PATLAMASI. BU DİRENİŞ BİTMEYECEK !

Ya bazen gerçekten üzerime nefessiz bırakıyorsunuz. Offf diyorum boşa mı konuşuyoruz acaba?
Yabancıların çıkarı varmış, hangi olayda olmadı çıkarları? Hangi olayda "provoke olmayın bunlar dış ülkelerin oyunu" denmedi. Ya kaç tane şehit verdik biz ne zaman ses çıkaracak olsak "ülkeyi bölmeye çalışıyorlar, oyuna gelmeyin, ses çıkarmayın" dendi de haklı olabilirler diyip oturduk aşağı. Sonuç ne peki? İnsanların ocağına ateş düşe düşe terörü bitirsen ne bitirmesen ne. Sen o dağdaki mağaralara götürseydin ya bu biber gazlarını bak nasıl patır patır dökülüyorlardı.

"Destek vermeyen kesim susuyorsa ülke rezil olmasın daha da karışmasın diye susuyor bunu da unutmayın." demiş bir karşıt görüşlü.

ben de kendi kulaklarımla duydum bizzat
hatta mimklerini bile gösterebilirim:9: o derece pür dikkat dinledim arkadasların yazıdıgından farklı sey demedi.
''onları o agaclarda sallandıracaksın'' dediğini an be an izledim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back