• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başbakan Erdoğan, sosyal medyada gösterilerle ilgili olarak yanlış bilgilerin yayıldığını belirterek güvenilir kaynaklardan gelen haberlere itibar edilmesi konusunda uyarıda bulundu.

Başbakan, yalan haberlerle ilgili olarak "Günlerdir, sosyal medyada, asılsız iddialar, iftiralar, ithamlar, yalan haberler havada uçuşuyor. Öyle ki,"oradaki ağaçlarda bunları sallandıralım","insanlar ölüyor,panzerler göstericileri eziyor" diye tweet atanlar var." dedi.

kaynak : sabah

Ben kendi kulaklarımla duydum, bunu okumama gere yok.

denizlide hiç bi olay olmadı millet toplandı ve dağıldı, polisin saldırısına gerek yokmuş demekki

Nasik yanli bi yayin dir beyaz tv ninki hep magdurvolan polis gozlerinde chp millervekili halkima bunu yapamazsiniz demis habeerde nasil tehtit etti diye hbr yapmis

Başbakan Erdoğan, sosyal medyada gösterilerle ilgili olarak yanlış bilgilerin yayıldığını belirterek güvenilir kaynaklardan gelen haberlere itibar edilmesi konusunda uyarıda bulundu.

Başbakan, yalan haberlerle ilgili olarak "Günlerdir, sosyal medyada, asılsız iddialar, iftiralar, ithamlar, yalan haberler havada uçuşuyor. Öyle ki,"oradaki ağaçlarda bunları sallandıralım","insanlar ölüyor,panzerler göstericileri eziyor" diye tweet atanlar var." dedi.

bütün medya yalan olmuş gidiyor..halk ve halk gibiler hariç..ben kendi kulaklarımla dinledim..azönceki arkadaşında söylediği gibi..adam resmen sosyal medya kullanıcılarını o ağaçlarda sallandırmak gerek dedi..

neyse önemli olan bunları söylemesi değil..yaptıkları..yapamadıkları..adamsızlığı!

zeynepmeliss denen üye arkadaşım
kapalılıktan bahsetmişsin şuanki bu dirinişi küçümseyip durmuşsun
sana bir şey diyeyim mi
ben Adıyaman menzil kolundayım yani bağlı olduğum bir tarikat var
demin ikindi namazımı kılamadım diye üzüldüm niye
meydanda eyleme katıldım
niye işsizim ben din tüccarlığına karşıyım neden
artık şehit haberlerini görmekten yoruldum
neden artık dur diyoruz
benim tüm dedelerim çanakkalede şehit oldu
akp den burs almadan üniversitede okudum...
anlarsın sen ne dediğimi!!!

Kuzenimin çektiği fotoğraf. İzmir Bornova-Küçükpark

$223023_547679285275460_590116679_n.jpg

güvenilir kaynak derken neyi kastediyor?
hangi kaynaktan bahsediyor?
olmayandan mı?

yurtiçinde ki haberi yurtdışındaki televizyonlardan takip ediyoruz.
Türkiye gerçekten ilklerin ülkesi.

şaka gibi ama hala proğramlar devam ediyor bana çok garip geliyor neyin kafası bu böyle?? yüzlerce twit atılıyor ankara, adana beşiktaş kötü diye neden yok hiçbir kanalda bunlar

Retweeted Beyazıt Öztürk (@BeyazitOzturk_):

Amaç ülkeyi karıştırıp arap ülkelerindeki sözde baharı gerçekleştirmek. bu oyunlara gelmeyelim

Twittera göre Ankara'nın durumu da Beşiktaş'ın durumu da kötü.

ARKADAŞLAR YALVARIRIM BUNU HER YERDE PAYLAŞIN ANKARA'NIN DURUMU İSTANBUL'DAN ÇOK DAHA KÖTÜ ŞU AN LÜTFEN YARDIM POLİSLER ÇOK ŞİDDET UYGULUYOR

Taksim bitti Besiktas basladi su tansiyonu artik yukseltmemek , biber gazina son vermek lazim...

esiktasa yardim polis cok sert mudahale ediyor!!!!!!

ya siz onların başörtüsünü savunmalarını ne sanıyorsunuz?
sizin başörtünüzü korudukları için mi? yoksa başörtü üzeinden insanları sömürdükleri için mi?
nereden bakıyorsunuz dünyaya bilmem ki

denesin bi isterse bakalım nasıl oluyor,kim o ağaçlarda sallanıyor..başbakan kendini padişah sanınca demek ki böyle oluyormuş :ssz:

Kimse sallanmasın arkadaşım, yeter ki zulmetmesinler. Ha bir de faşist dedi bize, bize diyorum çünkü paylaşım yapanları da kattı içine.

Bu olayların başlangıç noktası Polis !!
Evet yanlış duymadınız Polis !
Halk orada şarkılar türküler söyleyerek eğleniyordu birden şafak baskını düzenlendi ve durum artık ağaçları kesmeyelimi aştı.
Bunun bu noktaya gelmesini sağlayan devlet şimdi oturmuş herşey daha farklı olabilirdi sakin bi şekilde izah edilebilirdi diyor !
Yahu siz vermediniz mi talimatları polise neyin izahından bahsediyorsunuz.
Bazı kanallar herşey normale dönmüş gibi gösteriyor ama polis hala durmuyor !
Yalan yanlış habermiş, sosyal medaymış deniliyor.
E peki kanıt fotoğraflar ne olacak ?
Sabahın köründe belediye aracı gelip atılan boş biber gazı kapsüllerini toplaya toplaya bitiremedi !

şuan Balıkesir edremitte halk sokaklarda bende ordayım
gençler inanılmaz durumda yoğun bir genç var
yaşlısı genci herkes meydanda
yoğun bir insan kalabalığı var
herkesin elinde limonlar var
Galatasaraylısı Fenerlisi Beşiktaş çarşılısı burada
vatanımızı satan akp ye karşıyız diyorlar
tayyip istifa diye bağırıyor herkes!!
benim şuan sesim kısıldı ...

bizim içinde bağır iki kat daha güçlü bağır :34:

Besiktasa acil yardim destek!! Cok zor durumdalr Carsi yi polis ablukaya almis yardima gidenlre izin vermiyorlr

Sesimizi duyanlar, Taksim'e haber verin! Beşiktaş zor durumda! Acil YARDIM!

ARKADAŞLAR !!! B. Taş tan haberler iyi değil ! Taksim'e tekrar barikatlar kuruluyor ! Gevşemeyin! Temkinli olun ! DİKKAT !!!

Retweeted Beyazıt Öztürk (@BeyazitOzturk_):

Amaç ülkeyi karıştırıp arap ülkelerindeki sözde baharı gerçekleştirmek. bu oyunlara gelmeyelim

beyazıt öztürkün babası polis
yani polis çocuğu bu yoruma hiç şaşırmadım.............

birşey yapamamak sadece izlemek ne acıymış bugün çok iyi anladım.. nihat genç dedi ya korku yer değiştiriyor diye umarım doğrudur..

doğunun ücra bi ilçesindeyiz kızlar
sabahtan beri bu olayı konuşuyoruz
gözlerimiz doluyor,içimiz kan ağlıyor
reyhanlı ya mı üzülelim
kesilen ağaçları
insanlarımıza yapılanlara mı
neye üzüleceğimizi şaşırdık
biz buradayız
ama yüreğimiz sizlerle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back