Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
buarada belirteyim taksimde polisler atmleri parçalayıp camlar kırmış bilin bakalım neden?

Taksim'den çekileceklerdi madem bir kaç saat öncesine kadar neden "polis bugün de orada olacak, yarın da orada olacak" dedi?
Ankara'da olaylar devam ediyor.
Bir genç toma altında kalmış

"@dogalselection: Doktor Nesrin 0536 420 88 73 (Zafer Çarşısının karşısındaki parkta doktorlar çadır kurmuşlar) ARADIM TEYİT ETTİM"
twitter alıntı.

daha çok doktor ve avukat lütfen arkadaşlar çocuklarımız için şuan onların geleceği için mücadele ediyo o insanlar

Uyanmayanlar da uyanacaktır elbet..

Başbakan: avm olup olmayacağı belli değil
göstericilere ''bitirin''çağrısı yaptı.

erdoğan: ağaç istiyorsanııızzzzz...ağaç verelim, bizde ağaç bol.

neyse....

Uyuyan medya haber saati geldiğinde uyanıyormuş onu gördük....gerçekten korkak bir medyamız var bu kadar olay oldu anca dizi yayınladılar,magazin gösterdiler şimdide haber saati geldi ya görevlerini yapıyorlar yani herkes iş başında anlayacağınız....yazıklar olsun bu medyaya....

gül : polise ''ölçülü ol'' dedi.

kimbilir komut verirken ne şekilde verdiler, şimdi ise polısı uyarma gereği duyuyorlar, halk duysun görsün diye.

Son düzenleme:
Başbakan: avm olup olmayacağı belli değil
göstericilere ''bitirin''çağrısı yaptı.

erdoğan: ağaç istiyorsanııızzzzz...ağaç verelim, bizde ağaç bol.

neyse....

Aynı hisleri paylaşıyoruz.. Neyse..

hala millet ile dalga geçiyorlar... ağaç isterseniz veririz miş... te Allah'ım...

Annemle gitme gitmeme kavgasından çok sıkıldım, tansiyonu oynar diye de çekip çıkamıyorum kapıyı. Yüreğim tamamen taksim'de ama

arınç : polisler görevını yapıyor, ama aşırıya kaçıp kaçmamaları araştırılacaktır
yahu, polis neden kafasına göre halka davransın ki, demek ki bir emir var ortada ve polis de bunu yaptı.
ama baktılar ki, tepkıler çoğaldı taştı hemen yıne polise yüklendıler
vay bee

Annemle gitme gitmeme kavgasından çok sıkıldım, tansiyonu oynar diye de çekip çıkamıyorum kapıyı. Yüreğim tamamen taksim'de ama

aynen annem de gelcem diye tutturdu gidersen kıyamıyorum ki ona arkadaşlarım orada ben burada hiç içime sinmiyor

Gezi Parkı'nda yaşanan gerilim, polisin orantısız müdahalesi sosyal medyada yalan bilgi ve fotoğraflarla büyük bir provokasyona dönüştü

Haberlerin çoğu yanlı maalesef

Avrasya Maratonu fotoğrafı halk yürüyüşü gibi gösterildi, köpeğe biber gazı sıkan siyahi polis de Türk polisi olarak aktarıldı. İşte çarpıtmalar ve gerçekler..

Sosyal medyada kimin tarafından servis edildiği belli olmayan bir resmi göre polisin Taksim'de köpeğe biber gazı sıktığı iddia edildi. Üstelik yayınlanan fotoğrafın kalitesi kasıtlı olarak bozulmuştu. Fotoğrafın aslı ise duyarlı vatandaşlar tarafından yayınlandı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…