• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar bakın evet ankarada kimse ezilmedi panzerle ve fotoğraflarda yalan olabilir niye olayın ruhunda değilsinizde yalanlama derdindesiniz eee bi gidin görün ..ya tamam haberler yalanda benim tüm sülalemmi yalan söylüyo 76yaşındaki babannemdemi yalan söylüyo gitmiş orda bi ağacın altında oturmuş yarın atıcam o fotoları yapmayın Allah aşkına ya!siz niye hala konuyu anlamadınız 2 resimlemi gitti o milyonlar oraya!!
BEN KISACA ANLATAYIM SİZ ANLAMIYOSUNUZ ÇÜNKÜ:
ORDAKİ İNSANLARIN CANINA TAK ETTİ BU PATLAMA NOKTASIYDI
MİLLİ BAYRAMLARIMIZ NERDE O COSKU NERDE YOK????
ATATÜRK AYYAŞ ÖYLEMİ???
TECAVÜZE UĞRAYAN ÇOCUKLAR SUÇLU TAHRİK ETTİ ÖYLEMİ???
SİZE BİNLERCE DOLUM NOKTASI SAYARIMAKLINIZI BAŞINIZA ALIN 2 FOTOĞRAFA KİM GİDER O KIYAMETE HER YER MAHŞER YERİ ANKARA'DA !!!1:47::47::47::47::47::47::47:

vay anasını arkadass...agacları bahane ederek ulkeyı kaos ortamına surukleyenlerı ...kendı sıyası dusuncesı ıktıdarda degıl dıye bu ortamdan faydalanarak durumu cozulmez hale getırenlerııı...tepesıne dusen herseyı ıktıdardan bılenlerıı....anababa evladı olan polıslere cıvılı top attıgı ıcın harekete gecen polısı suclayanları..bu durumdan nemalanmak ısteyen sıyasıı partı lıderlerını...2011 yılında onaylanmıs bır projede ımzası oldugu halde sımdı meydanlarda olan CHP heyetını...hatta bu durumdan sonraa face lıstesınde AKPlı dıye arkadaslarını silenlerii...ÇEVRECILIGE KARPUZ GOZUYLE BAKIP SECMECE DAVRANANLARI ŞIDDETLE KINIYORUM...MADEM O KADAR CEVRECISINIZ ARKADASIM İZMİR GAZIEMIR DE YAPILACAK FUAR ALANININ TEMA ALANI OLARAK BELIRLENMIS OLMASINA RAGMEN CALISMALARIN HALA SURMESINE NEDEN CEVAP VERMIYORSUNUZ ..KI TEMEL ATMASINI KILICDAROGLU VE KOCAOGLU YAPMISTI...İzmir bunun karsısında neden durmadı...kaldı ki gezı parkında agac katlıamı yapılmadııı..oradakı agaclar bır baska parka tasındı...tamam arkadasımm sevmıyorsun ..ıktıdardan memnun degılsın...sabaha kadar alkol almak ıstıyorsun...bası kapalı ınsanların eğitim hakkına karsısın..daa kardesım bu kadar mı vıcdansızsın..yuregın sızlamıyorr muu?? Güzel ulkemdeki yasanan gerılımden kımlerın nemalandıgını gormuyor musun??bır de bırsey bılmeden face de gorup paylasım yapanlara da gıcık oluyorum..sahte twitt hesapları acıp istanbul beledıyesının demedıgı seylerı atılmıs Twitt gıbı gösterıp onun pesınden gıdenlere de dıyorum kı yaa kardesım bır bak hesap hangı gun acılmıs..bır de yaa daha cok sey var da neyse...ben sadece olayların bır an once duzelmesını...kımsenın gaza gelmemesını...olgunluk gösterılmesını umuyorum...namazımda da dua ettıgım gıbı..Allahım ülkemdeki kötü ortamı feraha cıkar...kaos ortamından kurtar...gönullere ferahlık..adalet ver...ıftıralardan baska ulkelerın ulkem uzerındekı oyunlarından..boluculerın hareketınden kurtar... benımle aynı seyı dusunmuyor olabılırsınız..saygı duyuyorumm...sızden saygı beklemıyorum ama...ısteyen ıstedıgını yazmakta özgür...bu arada maahalle baskısı neymıs bugun
anladım...

Bide anlamadığım konu u hangi olayda olmuyoki bu tür yalan haberler ama nedense bu kadar büyük bir direnişte sürekli bi saptırılma yalanlama...olmadı işte yönetemediniz atatürk gençliğini ezemediniz kabul edin !!!:72::72::72:

Tabi ki görüntüsü yok, şahit de değilim ama sadece seyirci gittiyse niye yayından kaldırılsın ki :44:

Kaldırılmadıysa bile bu söylentiden sonra "kaldırın benim programı" demeli. :)
Yoksa fena.
Ben de gittiğini sanmıyorum. Seyirci çıkınca program iptal oldu haliyle. Bunu o organize etmiş olsa amenna.

Benim anlamadığım da olaylar yatışınca bir grubun sesinin çıkmaya başlaması
Sabaha kadar biz nöbet tutarken nerdeydiler acaba:9:

Ünlü şarkıcı Şebnem Ferah, Taksim Gezi Parkı olaylarıyla ilgili Başbakan Erdoğan’a hitaben bir mektup kaleme aldı.

Başbakan Erdoğan’dan bugünkü açıklamaları sebebiyle özür dilemesini isteyen Şebnem Ferah’ın mektubu şöyle:

"Sayın Başbakanım, az önce konuşmanızı dinledim, küçük bir hatırlatma yapmak istedim. Unutmayınız; siz, size oy vermeyenlerin, sizinle aynı fikirde olmayanların da başbakanısınız. Günlerdir kendi vatandaşlarınıza ruhen ve bedenen şiddet uygulanmaktadır. Üstelik dünyanın neresine giderseniz gidin ‘doğru’ ve ‘haklı’ sayılacak, parkını, ağaçlarını, şehirlerini korumaya gönüllü insanların masum gösterisine karşılık olarak…

Sayın Başbakanım; lafı hiç uzatmamayayım. Hislerim beni yanıltmıyorsa bugünlerde takınacağınız tavır tarihe nasıl geçeceğiniz konusunda her zamankinden çok daha etkili olacak. Sayın Başbakanım, eğer söylemezsem insan olarak çok büyük bir yanlışa ortak olmuş gibi hissedeceğim, lütfen bir konuşma daha yapıp özür dileyiniz…Bütün kalbimle ve inanarak söylüyorum, bunu bize borçlusunuz.

Sayın ve sevgili başbakan’ım. Ben ‘bir ağaç gibi tek ve hür, bir orman gibi kardeşçe yaşamak’ isteyen vatandaşlarınızdan biriyim. Siz, bizim Başbakanımızsınız. Rica ediyorum, karşıdan bakıldığında en eksik ifadeyle ‘erk sarhoşluğu’ gibi görünün bu tavrınızı bir tarafa bırakınız ve ivedilikle ‘dinlemeye’ başlayınız. Saygılarımla."

vay anasını arkadass...agacları bahane ederek ulkeyı kaos ortamına surukleyenlerı ...kendı sıyası dusuncesı ıktıdarda degıl dıye bu ortamdan faydalanarak durumu cozulmez hale getırenlerııı...tepesıne dusen herseyı ıktıdardan bılenlerıı....anababa evladı olan polıslere cıvılı top attıgı ıcın harekete gecen polısı suclayanları..bu durumdan nemalanmak ısteyen sıyasıı partı lıderlerını...2011 yılında onaylanmıs bır projede ımzası oldugu halde sımdı meydanlarda olan chp heyetını...hatta bu durumdan sonraa face lıstesınde akplı dıye arkadaslarını silenlerii...çevrecılıge karpuz gozuyle bakıp secmece davrananları şıddetle kınıyorum...madem o kadar cevrecısınız arkadasım izmir gazıemır de yapılacak fuar alanının tema alanı olarak belırlenmıs olmasına ragmen calısmaların hala surmesıne neden cevap vermıyorsunuz ..kı temel atmasını kılıcdaroglu ve kocaoglu yapmıstı...izmir bunun karsısında neden durmadı...kaldı ki gezı parkında agac katlıamı yapılmadııı..oradakı agaclar bır baska parka tasındı...tamam arkadasımm sevmıyorsun ..ıktıdardan memnun degılsın...sabaha kadar alkol almak ıstıyorsun...bası kapalı ınsanların eğitim hakkına karsısın..daa kardesım bu kadar mı vıcdansızsın..yuregın sızlamıyorr muu?? Güzel ulkemdeki yasanan gerılımden kımlerın nemalandıgını gormuyor musun??bır de bırsey bılmeden face de gorup paylasım yapanlara da gıcık oluyorum..sahte twitt hesapları acıp istanbul beledıyesının demedıgı seylerı atılmıs twitt gıbı gösterıp onun pesınden gıdenlere de dıyorum kı yaa kardesım bır bak hesap hangı gun acılmıs..bır de yaa daha cok sey var da neyse...ben sadece olayların bır an once duzelmesını...kımsenın gaza gelmemesını...olgunluk gösterılmesını umuyorum...namazımda da dua ettıgım gıbı..allahım ülkemdeki kötü ortamı feraha cıkar...kaos ortamından kurtar...gönullere ferahlık..adalet ver...ıftıralardan baska ulkelerın ulkem uzerındekı oyunlarından..boluculerın hareketınden kurtar... Benımle aynı seyı dusunmuyor olabılırsınız..saygı duyuyorumm...sızden saygı beklemıyorum ama...ısteyen ıstedıgını yazmakta özgür...bu arada maahalle baskısı neymıs bugun
anladım...

biz o mahalle baskısını 10 yıldır yaşıyoruz 2 gün mü ağır geldi alışırsın canım arkadaşım hepimiz allah'a sığınıyoruz rahat ol sen

$425330_398610750257228_553924235_n.jpg

İşte benim görüşümü ifade eden tek kare...

Olayın 2-3 fidan olmadığını bas bas bağrıyoruz dört bir yanda.
Bu patlama noktası .
Bu 23 nisanı 19 mayısı elinden alınmış halkın isyanı
T.C SİNE el uzatılmış halkın isyanı ,
Bu ATAsına ayyaş denilen halkın isyanı ,
Bu 23 nisanına sözde hasta diye katılmayan başbakanına halkın isyanı ,
Bu atını öyle istediği gibi süremeyeceğini gösteren halkın isyanı ,
Bu 2-3 ağaç değil , bu olayların b,kunu çıkaran hükemete artık dur yeter diyenlerin isyanı
UMARIM FARKINDA OLMAYANLAR FARKINA VARIRLAR.
Bu siyasi bir olay değil bu halkın kendiliğinden ortaya çıkan direnişi .
Çok anlamlı , çok başka !
:46: :46: :46: :46: :46: :46: :72: :72: :72: :72: :72: :72: :72:

Yüreğine sağlık TariElensar. :16:

Tabi akp li kesim sesini çıkarınca her istediğini alınca her dediğini yapınca sıkıntı yok halkın diğer kalanı üstünde ki baskıya isyan edince birilerine batıyor. Kusura bakmayın ama kimse diktatör değil . Allah'ın adını ağızlarına alıp müslümanız diye geçiniyorlar.

$970029_539845116054978_2038954737_n.jpg

buna ne diyeceksiniz arkadaşlar peki
o kadar patlama oldu böyle eylem yapmadılar iki ağaç için mi bu kadar tepki bana biri anlatsın???

vay anasını arkadass...agacları bahane ederek ulkeyı kaos ortamına surukleyenlerı ...kendı sıyası dusuncesı ıktıdarda degıl dıye bu ortamdan faydalanarak durumu cozulmez hale getırenlerııı...tepesıne dusen herseyı ıktıdardan bılenlerıı....anababa evladı olan polıslere cıvılı top attıgı ıcın harekete gecen polısı suclayanları..bu durumdan nemalanmak ısteyen sıyasıı partı lıderlerını...2011 yılında onaylanmıs bır projede ımzası oldugu halde sımdı meydanlarda olan CHP heyetını...hatta bu durumdan sonraa face lıstesınde AKPlı dıye arkadaslarını silenlerii...ÇEVRECILIGE KARPUZ GOZUYLE BAKIP SECMECE DAVRANANLARI ŞIDDETLE KINIYORUM...MADEM O KADAR CEVRECISINIZ ARKADASIM İZMİR GAZIEMIR DE YAPILACAK FUAR ALANININ TEMA ALANI OLARAK BELIRLENMIS OLMASINA RAGMEN CALISMALARIN HALA SURMESINE NEDEN CEVAP VERMIYORSUNUZ ..KI TEMEL ATMASINI KILICDAROGLU VE KOCAOGLU YAPMISTI...İzmir bunun karsısında neden durmadı...kaldı ki gezı parkında agac katlıamı yapılmadııı..oradakı agaclar bır baska parka tasındı...tamam arkadasımm sevmıyorsun ..ıktıdardan memnun degılsın...sabaha kadar alkol almak ıstıyorsun...bası kapalı ınsanların eğitim hakkına karsısın..daa kardesım bu kadar mı vıcdansızsın..yuregın sızlamıyorr muu?? Güzel ulkemdeki yasanan gerılımden kımlerın nemalandıgını gormuyor musun??bır de bırsey bılmeden face de gorup paylasım yapanlara da gıcık oluyorum..sahte twitt hesapları acıp istanbul beledıyesının demedıgı seylerı atılmıs Twitt gıbı gösterıp onun pesınden gıdenlere de dıyorum kı yaa kardesım bır bak hesap hangı gun acılmıs..bır de yaa daha cok sey var da neyse...ben sadece olayların bır an once duzelmesını...kımsenın gaza gelmemesını...olgunluk gösterılmesını umuyorum...namazımda da dua ettıgım gıbı..Allahım ülkemdeki kötü ortamı feraha cıkar...kaos ortamından kurtar...gönullere ferahlık..adalet ver...ıftıralardan baska ulkelerın ulkem uzerındekı oyunlarından..boluculerın hareketınden kurtar... benımle aynı seyı dusunmuyor olabılırsınız..saygı duyuyorumm...sızden saygı beklemıyorum ama...ısteyen ıstedıgını yazmakta özgür...bu arada maahalle baskısı neymıs bugun
anladım...
Kırmızı cümle beni benden aldı :ssz:

Rabbim sizlere hediye etmiş olmalı Maûn Sûresini... İktidar da böyle işte, Rabbim en güzel cevabı Mâun'da vermiş...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back