• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi çapımızda destek verdik...
Destekler devam ediyor..

$2013-06-01 18.07.03.jpg $2013-06-01 18.06.01.jpg

Son düzenleme:
evet asıl olay kızılayda polisin suyu bitti ve itfaiye yardımı reddetti arkadaşlar:72::72::72::72:

Resmen çark ettiler, Arınç ve Çelik in konuşmalarını dinlediniz mi?

Çelik oraya Avm yapılırsa önce oraya ben gider yatarım dedi. Arınç marjinal grup söylemine tepki gösterdi. Çevreye duyarlı insanların betonlaşmaya karşı verdiği tepkidir dedi. Ve topu polise attılar....

Bunların birbirinden de mi haberi yok...

portakal gazı kanıtları çok önemli lütfen duyuralım resim falan ne varsa toplasın ordaki arkadaşlarımız lütfen!

Ankara'da Jolly Joker'in kapıları herkese açıkmış, yaklaşık 3000 kişilik bir kapasitesi var, duyrulu. #direngeziparkı

iletin

Askerler yine halktan yana uyarı ateşi açtılar polise ve halka gaz maskesi dağıttılar:72::72::72::72::72:

Yalnız bu görüntüde yardım ettikleri kişi sivil polis. Ayrıca eski bir görüntü. Bir fotoğraf karesi daha var, orada gaz yiyen kişinin elindeki telsiz açıkça görünüyor.

araştırmadım doğrudur ama ben yınede böyle bı göruntu beklerdım yanı aralarından bazıları barı bu tavrı gösterebılseydı

araştırmadım doğrudur ama ben yınede böyle bı göruntu beklerdım yanı aralarından bazıları barı bu tavrı gösterebılseydı

onu yapcak olsalar niye gaz bombası atsınlar bu durumda..kesin konuşalım arkadaşlar emin olmadan galyana gelmeden konuşalımki bizim tarafımızda olmayanlar dürüstlüğümüzü anlasın

İSTİKLAL CADDESİNİN BAŞINDAKİ BURGER KINGDE SAĞLIK EKİBİ OLUŞTURUYORLAR HERKESE DUYURALIM RT RT RT #direngeziparkı

kanal d de taksimde olay durduruldu diyor?

Gaz maskesini çıkarıp eylemci kadınlara veren polisler var.
1000'in üzerinde istifa var iki günüdür.
Hatta bugün polis sendikası sivil olarak eyleme destek olacaklarını, iktidar uşağı değil, halk polisi olacaklarını açıkladı.
Mutlaka böyle insanlar da var aralarında.
İzmir polisi eylemcilere destek oldu.
Edirne teşkilatı müdahale etmeyeceğini ve istanbula gaz ve memur göndermeyeceklerini ilan etti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back