SABAHTAN BERİ HABERLERİ VE İNTERNETİ TAKİP EDİYORUM TAKSİMDEKİ DİRENİŞİ BENDE HAKLI BULUYORUM YALNIZ BİR YERE KADAR BAZI YANDAŞ MEDYA VE BU FİKİRE SAHİP OLUP ONLARI DESTEKLEYİN İNSANCIKLAR bu eylemi yapıyorsa yapmasın polisin babasının malı değil taksim gezi parkı polis burda halkın önüne yem diye atılmaktadır git tepkini hükümüte içişleri bakanlığına istanbul valisine göster polis orda emir kulu ekmeğinin peşinde kaç gündür aralıksız görev yapayor burdan klavye kahramanlığına soyunacağına buyur ankara orda istanbul oRda git meclisin önüne git valiliğin önüne tepkini göster.polisle halkı koltuk sevdası yüzünden karşı karŞIya getirenlerin hepsinin ALLAH BELASINI VERSİN YETER ARTIK POLİSİ KOLTUK SEVDANIZ İÇİN HARCAMAYIN ŞEREFSİZLER.SEN HİÇ GÖRDÜNMÜ BEN HASTAYA BAKMAM DİYEN DOKTOR BEN OKULA GİTMEM DİYEN ÖĞRETMEN POLİSDE EMİRE KARŞI GELEMEZ ONA NE EMİR VERİLİRSE ODA EMRİ YERİNE GETİRİR.BAŞINIZ SIKISINCA POLİS DİYE BİR YERİNİZİ YIRTMAYI İYİ BİLİRSİNİZ...MANTIKLI DÜŞÜNMEYE DAVET EDİYORUM HERKESİ BEN BİR POLİS EŞİYİM VATANIMA BAYRAMIMA ATATÜRKÜN BİZE EMANET ETTİĞİ TÜRKİYE CUMHURİYETİME CANIMIMIZ FEDA BİZ BABADAN BÖYLE GÖRDÜK EŞİMLE BİRLİKTEDE ÇOCUKLARIMA DA NASİP OLURSA AYNI DÜŞÜNCELERİ EMPOZE EDECEĞİM AMA BU KARALAMA KAMPAMYANISINADA BİR YERE KADAR TAHAMMÜL EDERİM KİMSE KUSURA BAKMASIN AKIL VAR MANTIK VAR...POLİS EŞİ OLMAKTANDA SONUNA KADAR GURUR DUYUYORUM.