• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
avrupanın bizim bu kadar sırtımızı sıvazlaması pek hayra alamet değil......onlar bizim için iyi birşey istemezlerdi........ne oldu da her istedikleri yasayı ışık hızıyla geçiren akp den vazgeçtiler ben onu anlamadım

bu arada direnmeye devam.......ameliyat olduğum için bugün istirahatimin son günü.......bakalım istanbul da yarın işe gittiğimde nelerle karşılaşacağım........çok merak ediyorum bizimle de gaz bombası taşıtacaklar mı

ankara barosu CMK servisinde gözaltına alınanlar için acil müdahale ekibi kurulmuştur CMK merkez: 03124167226 #direngeziparkı rt

cnn de radikal gazetesi yazarı konuşuyor gelde cinnet geçirme, acitasyon yapıyor sosyal medya diyor:27::27:

adam olsalardı da sosyal medya dan değilde kendilerinden dinleseydik haberleri!
acıtasyon muş bu neyin kafası yahu ayranı fazla kaçmış !!!
satılık medya we uşakları yazıklar olsun

SABAHTAN BERİ HABERLERİ VE İNTERNETİ TAKİP EDİYORUM TAKSİMDEKİ DİRENİŞİ BENDE HAKLI BULUYORUM YALNIZ BİR YERE KADAR BAZI YANDAŞ MEDYA VE BU FİKİRE SAHİP OLUP ONLARI DESTEKLEYİN İNSANCIKLAR bu eylemi yapıyorsa yapmasın polisin babasının malı değil taksim gezi parkı polis burda halkın önüne yem diye atılmaktadır git tepkini hükümüte içişleri bakanlığına istanbul valisine göster polis orda emir kulu ekmeğinin peşinde kaç gündür aralıksız görev yapayor burdan klavye kahramanlığına soyunacağına buyur ankara orda istanbul oRda git meclisin önüne git valiliğin önüne tepkini göster.polisle halkı koltuk sevdası yüzünden karşı karŞIya getirenlerin hepsinin ALLAH BELASINI VERSİN YETER ARTIK POLİSİ KOLTUK SEVDANIZ İÇİN HARCAMAYIN ŞEREFSİZLER.SEN HİÇ GÖRDÜNMÜ BEN HASTAYA BAKMAM DİYEN DOKTOR BEN OKULA GİTMEM DİYEN ÖĞRETMEN POLİSDE EMİRE KARŞI GELEMEZ ONA NE EMİR VERİLİRSE ODA EMRİ YERİNE GETİRİR.BAŞINIZ SIKISINCA POLİS DİYE BİR YERİNİZİ YIRTMAYI İYİ BİLİRSİNİZ...MANTIKLI DÜŞÜNMEYE DAVET EDİYORUM HERKESİ BEN BİR POLİS EŞİYİM VATANIMA BAYRAMIMA ATATÜRKÜN BİZE EMANET ETTİĞİ TÜRKİYE CUMHURİYETİME CANIMIMIZ FEDA BİZ BABADAN BÖYLE GÖRDÜK EŞİMLE BİRLİKTEDE ÇOCUKLARIMA DA NASİP OLURSA AYNI DÜŞÜNCELERİ EMPOZE EDECEĞİM AMA BU KARALAMA KAMPAMYANISINADA BİR YERE KADAR TAHAMMÜL EDERİM KİMSE KUSURA BAKMASIN AKIL VAR MANTIK VAR...POLİS EŞİ OLMAKTANDA SONUNA KADAR GURUR DUYUYORUM.

$600634_483084535109281_1040675515_n.jpg

Bunun polisin sıktığı su olmasını umuyorum :18:
Ellerim titriyor Allahım yardım et..

Portakal gazı kullanıldığına dair belge lazım lütfen bm bizden kanıt bekliyorrrr!!!!

SABAHTAN BERİ HABERLERİ VE İNTERNETİ TAKİP EDİYORUM TAKSİMDEKİ DİRENİŞİ BENDE HAKLI BULUYORUM YALNIZ BİR YERE KADAR BAZI YANDAŞ MEDYA VE BU FİKİRE SAHİP OLUP ONLARI DESTEKLEYİN İNSANCIKLAR bu eylemi yapıyorsa yapmasın polisin babasının malı değil taksim gezi parkı polis burda halkın önüne yem diye atılmaktadır git tepkini hükümüte içişleri bakanlığına istanbul valisine göster polis orda emir kulu ekmeğinin peşinde kaç gündür aralıksız görev yapayor burdan klavye kahramanlığına soyunacağına buyur ankara orda istanbul oRda git meclisin önüne git valiliğin önüne tepkini göster.polisle halkı koltuk sevdası yüzünden karşı karŞIya getirenlerin hepsinin ALLAH BELASINI VERSİN YETER ARTIK POLİSİ KOLTUK SEVDANIZ İÇİN HARCAMAYIN ŞEREFSİZLER.SEN HİÇ GÖRDÜNMÜ BEN HASTAYA BAKMAM DİYEN DOKTOR BEN OKULA GİTMEM DİYEN ÖĞRETMEN POLİSDE EMİRE KARŞI GELEMEZ ONA NE EMİR VERİLİRSE ODA EMRİ YERİNE GETİRİR.BAŞINIZ SIKISINCA POLİS DİYE BİR YERİNİZİ YIRTMAYI İYİ BİLİRSİNİZ...MANTIKLI DÜŞÜNMEYE DAVET EDİYORUM HERKESİ BEN BİR POLİS EŞİYİM VATANIMA BAYRAMIMA ATATÜRKÜN BİZE EMANET ETTİĞİ TÜRKİYE CUMHURİYETİME CANIMIMIZ FEDA BİZ BABADAN BÖYLE GÖRDÜK EŞİMLE BİRLİKTEDE ÇOCUKLARIMA DA NASİP OLURSA AYNI DÜŞÜNCELERİ EMPOZE EDECEĞİM AMA BU KARALAMA KAMPAMYANISINADA BİR YERE KADAR TAHAMMÜL EDERİM KİMSE KUSURA BAKMASIN AKIL VAR MANTIK VAR...POLİS EŞİ OLMAKTANDA SONUNA KADAR GURUR DUYUYORUM.

hastayı tedavı etmek doktorun görevide polisin halkın kulağını koparmasının gözünü çıkarmasının görevi olduğunu bılmıyordum

Ankara-Güvenpark'ta çok kötü durumda olan köpekler var. yardım edebielcekler irtibata geçsin: Aslı 0530 288 96 35

ACİL! ARBEDEDE ZARAR GÖREN HAYVANLAR KIZILAY - GAMA İŞ MERKEZİNİN ÖNÜNE SIĞINMIŞ DURUMDALAR, ORAYA ÇOK ACİL VETERİNER DESTEĞİ BEKLENİYOR. LÜTFEN PAYLAŞIN. YARDIM İÇİN BİR VETERİNER BULUNDU FAKAT KIZILAYA GİREMİYOR ARABASIYLA YAKIN BİR YERDE BEKLİYOR LÜTFEN ARAYIN 0533 747 68 31

Paylaştığımız numaralar sayesinde 24yaşında bir kıza müdahale edildi lütfen daha fazla doktor ankara için lütfen

Kimse polis düşmanı değil aslaa kendi adıma söyluyorum. Ama polis robot değil fikri var vicdanı var burda konuşulanda kötu muamele yapana , halkın yanında olan polise değil. Allah başımızdan polisimizide askerimizide eksik etmesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back