Yok artık, gerçek mi bu haberÇok izlenen bir program diye biliyorum
gül : polise ''ölçülü ol'' dedi.
kimbilir komut verirken ne şekilde verdiler, şimdi ise polısı uyarma gereği duyuyorlar, halk duysun görsün diye.
ben beyazıt öztürk değil izleycisi gitti diye biliyorum..gazetede "beyaz'a izleyici şoku" diye yayınlandı...yayından kaldırılıp kaldırılmayacağını göreceğiz...
ben beyazıt öztürk değil izleycisi gitti diye biliyorum..gazetede "beyaz'a izleyici şoku" diye yayınlandı...yayından kaldırılıp kaldırılmayacağını göreceğiz...
beyazıt öztürk her hükümete yalakalık yapmasıyla tanınır ecevit' e de yapardı rte' ye de yapıyor o gitmemiştir izleyicisi gitmiştir.
bende beyazın buna cesaret edebıleceiğini sanmıyorum hep arada derede hiç bır konuya tepki göstermıyor bu konu içinde bişi yaptığını sanmıyorum izleyıcısı gıtmiştir
Gezi Parkı'ndaki eylemler 48 saat daha devam ederse AB kararlarına göre hükümetin düşeceği mesajı bir anda dolaşıma sokuldu. Gerçeğine bakıldığında polisin arkasındaki "policıa" yazısı dikkat çekiyor. Üstelik polislerden biri ise siyahi. Ancak bozulan görüntüde ise kalitesi bozulduğu için Türk polisi algısı oluşturuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?