Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok artık, gerçek mi bu haber Çok izlenen bir program diye biliyorum

ben beyazıt öztürk değil izleycisi gitti diye biliyorum..gazetede "beyaz'a izleyici şoku" diye yayınlandı...yayından kaldırılıp kaldırılmayacağını göreceğiz...

baktılar halk polise tepkili bunlar da polis sanki kendi kendine yapmış gibi aaaa polis şiddet mi göstermiş bizim haberimiz yoktu yasal işlem yaparız' a çevirdiler olayı. umarım polisler nasıl bir anda yalnız bırakıldıklarının bilincine varırlar da ona göre hareket ederler, güvenmemeleri gerektiğini öğrenirler

Gezi Parkı'ndaki eylemler 48 saat daha devam ederse AB kararlarına göre hükümetin düşeceği mesajı bir anda dolaşıma sokuldu. Gerçeğine bakıldığında polisin arkasındaki "policıa" yazısı dikkat çekiyor. Üstelik polislerden biri ise siyahi. Ancak bozulan görüntüde ise kalitesi bozulduğu için Türk polisi algısı oluşturuluyor

Polis panzerinin ezdiği iddia edilen vatandaş
Sosyal medyada belirli gruplarca servis edilen provokatif paylaşımlar bununla bitmedi. Paylaşılan bir fotoğrafa göre polisin panzerle bir adamın üstünden geçtiği ve öldürüldüğü iddia edildi.

gül : polise ''ölçülü ol'' dedi.

kimbilir komut verirken ne şekilde verdiler, şimdi ise polısı uyarma gereği duyuyorlar, halk duysun görsün diye.

"Emniyet-Sen İstanbul ‏@Emniyet_Sen 31 Mayıs (twitter'dan)

Meslektaşlarımızı uyarıyoruz..Zor kullanmayı aşan müdahalelerden kaçının. Emri verenler arkanızda durmaz! Gezi Parkı'nda orantısız güce inceleme ! - GÜNCEL - Diğer haberi …"

Emri verenler gerçekten de şuan polise cok sertlerdi olmaması gerekiyordu filan masallar okuyor sanki biz bilmiyoruz o emirleri verenleri!

Polise laf yok tamam da onlar da bi yerde emirkulu fakat bunları nasıl görmezden gelebiliyorlar,istifa etsin diyenler olmuş.İstifa edince nolacak hepsinin geçindirmek zorunda olduğu ailesi var denilmiş... İyi!

çünkü orada gözünü kaybedenlerin de yedek gözü var,yedek canı var değil mi ?

beyazıt öztürk her hükümete yalakalık yapmasıyla tanınır ecevit' e de yapardı rte' ye de yapıyor o gitmemiştir izleyicisi gitmiştir.

Fotoğrafın aslı ise provokasyonun farkına varan vatandaşlar tarafından sosyal medyaya yüklendi.

Fotoğraftaki olay 2011 yılında Türkiye dışından yaşanan bir kazaya ait.

O fotoğrafın gerçek olmadığı belki 100 sayfa önce konuşuldu zaten

Avrasya Maratonu kandırmacası
Gezi Parkı'nın yıkılmaması için Taksim Meydanı ve çevresinde polisle çatışan eylemcilere destek veren bir grup, Boğaz Köprüsü üzerinden Avrupa yakasına geçiş yaptı. Bu sırada köprü kısa bir süre trafiğe kapalı kaldı. Olayın fotoğrafları Twitter'da paylaşıldı.

ben beyazıt öztürk değil izleycisi gitti diye biliyorum..gazetede "beyaz'a izleyici şoku" diye yayınlandı...yayından kaldırılıp kaldırılmayacağını göreceğiz...

bende beyazın buna cesaret edebıleceiğini sanmıyorum hep arada derede hiç bır konuya tepki göstermıyor bu konu içinde bişi yaptığını sanmıyorum izleyıcısı gıtmiştir

İzleyiciler gitmek isteyince Beyaz da programı iptal edip onlarla birlikte gitti.

Fakat eylemi daha kalabalık göstermek isteyen sosyal medya provakatörleri Avrasya Maratonu'nda binlerce kişinin köprüden geçtiği anın fotoğrafı yayınlayarak dezanformasyon yapmaya çalıştı.

bende beyazın buna cesaret edebıleceiğini sanmıyorum hep arada derede hiç bır konuya tepki göstermıyor bu konu içinde bişi yaptığını sanmıyorum izleyıcısı gıtmiştir

Beyaz için sorun yok bence.
Çok tutulan bir programı var, yani ona kanal çok.
Takdir ettim bu davranışını. Seyircisiyle birlikte taksim e yürüyüş yaptı.

48 saat eylemle hükümet düşer!
Sosyal medyada yayılan uydurma bir bilgi ise herkesi güldürdü. Gezi Parkı'ndaki eylemler 48 saat daha devam ederse AB kararlarına göre hükümetin düşeceği mesajı bir anda dolaşıma sokuldu. Vahim olanı ise buna inananların etrafındakileri motive etmeye çalışması oldu.

KAYNAK:MYNET HABER

uyuma diyen uyurgezerler asıl siz açın gözünüzü uyanın oyuna gelmeyin ....

evet taksim duruldu, sıra Ankara Kızılay'da...
Ankara'da gözaltına alınan bir çok kişi olmuş. polis müdahalesi çok sert.

Adana'da polisin müdahalesiyle ortalık karıştı. gaz bombaları orada da devam edıyor

Son düzenleme:

tüm bu haberlerin gerçekdışılığı aşikar aslında, azıcık düşünen farkeder..sosyal medyayı gaza getiriyor..sokaktaki tepki çok başka aslında..en azından ben yaşadığım yerden biliyorum...sosyal medyanın sokağa çok taştığını düşünmüyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…